מתי המחירים ירדו כבר!!!!!!????
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אני לא יודע לגבי הדגם הזה, אבל דוגמאות למסכים אחרים :roifat כתב:אני מדבר על דגם 37rv733 של טושיבה...
KDL37EX505 Sony לפני שלושה שבועות המחירים הנמוכים בZAP היו בסביבות ה7K. היום המחיר הנמוך ביותר הוא 5899.
37PFL5405 Philips - עלתה 5K~ לפני חודש, היום באזור ה4K.
אולי כדאי שתפרט את הרגלי הצפיה שלך, מרחק וכו' ואנשים כאן יוכלו לעזור לך לבחור מסך אחר..
במחיר הזה? אני בכלל לא בטוח שאתה צודק... יש מותגים אחרים יקרים יותר - זה נכון.9000es כתב:roifatroifat כתב:אני מדבר על דגם 37rv733 של טושיבה...
יש מותגים איכותיים יותר מטושיבה בגדלים של 37 אינצ' במחירים נוחים ....
אז זהו שאני מחפש משהו סביב ה-3 וחצי גג ואין הרבה מבחר לפי דעתי....
אני הולך לחבר את המחשב לטלויזיה לשחק משחקים דרכה לראות הרבה סרטים צרובים באכות טובה....
ויהיה ממיר HD של יס המרחק המקסימלי יהיה 3 מטר קו אווירי אבל סביר להניח שרוב הזמן יהיה קצת פחות....
עש למישהו המלצה טובה יותר מהדגם הזה שאגב בזאפ המחיר הטוב ביותר עם אחריות של ניופאן זה 4000 אני כבר מצאתי במקום אחר ב-3700 וזה יהיה פחות כי אנחנו קונים שתים
אני הולך לחבר את המחשב לטלויזיה לשחק משחקים דרכה לראות הרבה סרטים צרובים באכות טובה....
ויהיה ממיר HD של יס המרחק המקסימלי יהיה 3 מטר קו אווירי אבל סביר להניח שרוב הזמן יהיה קצת פחות....
עש למישהו המלצה טובה יותר מהדגם הזה שאגב בזאפ המחיר הטוב ביותר עם אחריות של ניופאן זה 4000 אני כבר מצאתי במקום אחר ב-3700 וזה יהיה פחות כי אנחנו קונים שתים
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
קודם כל הוא פיהק ולא מצמץ..oferlaor כתב:מיצמצת פספסת - בדיוק לפני דקה ירדו המחירים ושוב חזרו....
שנית, המחירים ירדו לשתי דקות, עלו חזרה אחרי 10 דקות, שוב ירדו ואז עלו שוב.
יכול להיות שהם ירדו שוב מחר ואולי בעצם לא.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי