חיבור DVD למערכת סטריאו

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
hadardo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם.
את מכשיר ה-DVD הקודם שלי חיברתי למערכת סטריאו ישנה יחסית (Sunsui בת עשר שנים) דרך היציאות של הרמקולים הראשיים במכשיר ה-DVD. קבלתי עכשיו מכשיר DVD אחר (עוד *** סיני ללא חוברת הוראות מתאימה), שחיבורי האודיו שלו הם עבור דולבי 5.1. כאשר אני מנסה לחבר את מערכת הסטריאו למה שמוגדר על ה-DVD כרמקולים קדמיים ימני ושמאלי (FR ו-FL), נעלם לי ערוץ שמע (למשל, בדיסק אודיו שומעים רק את המנגינה ולא את המלים בשירים). אם אני מנתק את אחד מהחיבורים האלו בין ה-DVD למערכת - ימין או שמאל, אני שומע מה את מה שנראה לי כל הערוצים, ובאופן מוזר אני שומע זאת בשני הרמקולים של המערכת.
ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות של ה-DVD, אולם ללא הועיל. לא ניסיתי עדיין לחבר את המערכת דרך SCART, כי לא ברור לי אם כדאי בכלל לנסות.

אודה על רעיונות.
חג שמח

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10078
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 594 פעמים

שליחה #2 

האם הגדרת בDVD שזה 2 ערוצים?
ולאן חיברת את זה בDVD?

אגב איזה סנסוי זאת..?
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

hadardo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

שיחקתי עם כל ההגדרות האפשריות של ה-DVD, כל מה שיכולתי למצוא:
downmix
mono - stereo
rt/lt
ביטלתי את הסראונד והחזרתי אותו, ביטלתי את הסאבוופר והחזרתי - נאדה, נישט, שום דבר. דרך אגב, ההגדרות דומות להפליא למכשיר הקודם (גם *** סיני), רק שבקודם היו גם יציאות rt/lt שלא בחיבור דולבי.

והסנסוי היא A-X750 , או לפחות מה שנשאר ממנה - רסיבר ומגבר: הסי.די הלך (בגלל זה החיבור ל-DVD) ואין לי צורך יותר בטייפ הקסטות.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #4 

ומאחורי הDVD, לאן חיברת את זה..?
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

hadardo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

כמו שכתבתי בבקשה המקורית: ב-RCA, חיבורי FR ו-FL (שזה קדמי ימני וקדמי שמאלי - אני חושב :מבולבל: ). יש גם אחורי שמאלי ואחורי ימני, סאב ומרכז. אין עוד יציאות אודיו אחרות. יש יציאת SCART שאותה עוד לא ניסיתי כי אין לי כבל ולא יודע אם כדאי להשקיע באחד.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #6 

אתה יכול לשים תמונה של הפאנל האחורי של הDVD?

hadardo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

פחות או יותר תרשים סכמטי של הפנל האחורי. יש עוד יציאות VGA ו-S-Video, אבל זה לא העניין כאן.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #8 

(Y)...
כמו בכל הזבל הסיני והשלטים שלהם יש כפתור של SOUND או משהו כזה שזה משנה את ה5.1 ל2 ערוצים והפוך..תנסה את זה..

hadardo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

נאדה, שום דבר, גורנישט. ניסיתי כבר הכל. כל הגדרה כלשהי שיש בתפריט וכל כפתור בשלט עם כל מצב אפשרי.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #10 

תשמע, האפשרות הנוספת והאחרונה היא באמת לחבר SCART TO RCA אני חושב שזה יפתור את הבעיה..
יכול להיות שהחיבורים האלה הם יציאות של MULTI CH..

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #11 

שים את ה-DOWNMIX על ON.
שים על STEREO.