בעית השתקפות במסכי philips 46PFL8605H
אני רכשתי לאחרונה מסך 46PFL8605H ונדהמתי לגלות שיש לו בעית השתקפות חמורה.
למסכי ה LED החדשים של philips יש כיסוי זכוכית ונראה שזה יוצר בעית השתקפות.
האם משהוא ניתקל בבעיה זו במסכי ה-LED החדשים של philips?
מצורפת תמונה הממחישה את הבעיה.
למסכי ה LED החדשים של philips יש כיסוי זכוכית ונראה שזה יוצר בעית השתקפות.
האם משהוא ניתקל בבעיה זו במסכי ה-LED החדשים של philips?
מצורפת תמונה הממחישה את הבעיה.
במקור קניתי את הדגם 9664 (LCD) אבל עקב בעיות אספקה "שודרגתי" ל- 8605 (LED).aka_katz כתב:לא ראית את המסך בתצוגה לפני זה ?...
כאשר חיפשתי באינטרנט מידע על הדגם לא ראיתי שום איזכור על בעיה כלשהיא.
ממה שהבנתי כל הדגמים של מסכי ה-LED החדשים של PHILIPS מגיעים עם כיסוי זכוכית. זה מאוד מוזר לי כי המסכים של PHILIPS נחשבים מאוד טובים ואיך יכול להיות שהם תכננו מוצר עם בעית השתקפות כלכך חמורה.
לכן כתבתי בפורום כדי לראות אם גם אנשים אחרים נתקלו בבעיה הזו במסכי ה-LED החדשים של PHILIPS.
המתקין שהתקין לי את המסך טען במקרים קודמים שהוא התקין את המסך, זה היה בחדרים המיועדים במיוחד לצפיה בסרטים שאין בהם חלונות בכלל
דיברתי עם PHILIPS ישראל והתשובה שקיבלתי מהם היא שאכן יש בעית השתקפות במסכי LED מסדרות 8 ו-9 החדשות בגלל מסך הזכוכית.
לדבריהם מסך הזכוכית אמור לשפר את איכות התמונה לעומת מסך פלסטיק.
זה אומנם נכון ואיכות התמונה היא מצויינת אבל מסך זה אינו מתאים לחדרים שאינם חשוכים לגמרי. ראו הוזהרתם!!
לדבריהם מסך הזכוכית אמור לשפר את איכות התמונה לעומת מסך פלסטיק.
זה אומנם נכון ואיכות התמונה היא מצויינת אבל מסך זה אינו מתאים לחדרים שאינם חשוכים לגמרי. ראו הוזהרתם!!
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
ב9704 הבעיה הזו לא היתה,9000es כתב:firebirdfirebird כתב:מזל טוב ! קנית מראה...
יש לך נסיון עם המסך הזה ......................................
היו מספיק בעיות אחרות ......
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

ל - adalper
בדיוק אותו מקרה קרה לי .רכשתי בבסט ביי את ה-9664 וגם לא היה להם לספק לי , טענו שהיתה אחרונה ונשברה במחסן , ולכן החליטו "לשדרג" אותי כפיצוי לדגם - Philips 46PFL8605H,הגיעה לי הטלביזיה וגם אני הייתי המום מההישתקפות כוון שלא התכוונתי לקנות את הדגם הזה מלכתחילה, לכן גםלא ראיתי אותה בחנויות.
התגלה לי דפקט מכני , החליפו לי אותה לפי בקשתי , אבל אליה וקוץ בה , הטלביזיה שקיבלתי לא מפסיקה להישתגע .נכנסת ויוצאת לתפריטים לבד , אחרי כיבוי שלה היא נדלקת לבד אחרי כמה דקות והווליום עולה למקסימום,פס ירוק למטה ופס לבן למעלה ועוד בעיות .כשהתקשרתי לאלקטרה ודרשתי להחליף לי אותה , אמרו שזה כנראה נובע מהשלט של המזגן( של אלקטרה ). !!!! הענייו הוא שזה קורה גם כשהכל מנוטרל , שלט המזגן ללא סוללות כלל וכל דבר חשמלי מנוטרל בסביבה, ועדיין הם מתעקשים שזה תקין ורוצים להביא לי אזשהו כיסוי למזגו , בדיחה כזאת לא שמעתי מזמן ,גם כשהשלט של המזגן ללא סוללות כלל, הם מתעקשים. גם אני התעקשתי וטכנאי צריך להגיע אליי לבדיקה נוספת.
מה עשית בסוף ?
בדיוק אותו מקרה קרה לי .רכשתי בבסט ביי את ה-9664 וגם לא היה להם לספק לי , טענו שהיתה אחרונה ונשברה במחסן , ולכן החליטו "לשדרג" אותי כפיצוי לדגם - Philips 46PFL8605H,הגיעה לי הטלביזיה וגם אני הייתי המום מההישתקפות כוון שלא התכוונתי לקנות את הדגם הזה מלכתחילה, לכן גםלא ראיתי אותה בחנויות.
התגלה לי דפקט מכני , החליפו לי אותה לפי בקשתי , אבל אליה וקוץ בה , הטלביזיה שקיבלתי לא מפסיקה להישתגע .נכנסת ויוצאת לתפריטים לבד , אחרי כיבוי שלה היא נדלקת לבד אחרי כמה דקות והווליום עולה למקסימום,פס ירוק למטה ופס לבן למעלה ועוד בעיות .כשהתקשרתי לאלקטרה ודרשתי להחליף לי אותה , אמרו שזה כנראה נובע מהשלט של המזגן( של אלקטרה ). !!!! הענייו הוא שזה קורה גם כשהכל מנוטרל , שלט המזגן ללא סוללות כלל וכל דבר חשמלי מנוטרל בסביבה, ועדיין הם מתעקשים שזה תקין ורוצים להביא לי אזשהו כיסוי למזגו , בדיחה כזאת לא שמעתי מזמן ,גם כשהשלט של המזגן ללא סוללות כלל, הם מתעקשים. גם אני התעקשתי וטכנאי צריך להגיע אליי לבדיקה נוספת.
מה עשית בסוף ?
נערך לאחרונה על ידי edriy1 ב 20/08/2010 14:46, נערך 2 פעמים בסך הכל.
באתר של פיליפס אנגליה רשום שלטלויזיה הזו יש צפוי למניעת השתקפות.
http://www.philips.co.uk/c/televisions/ ... ifications
היכן הצפוי נעלם?
http://www.philips.co.uk/c/televisions/ ... ifications
היכן הצפוי נעלם?