סאונד נמוך עם ווינדוס 7
-
RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
שלום לכולם.
התקנתי במחשב את מערכת ההפעלה ווינדוס 7 אולטימייט בעברית כולל את חבילת Shark007 Codecs אבל מאז יש לי בעיה עם סאונד של סרטים שאני שומע בקושי, לגבי מוזיקה זה בסדר,אני משתמש בנגן בי אס פלייר, ווי אל סי לאחר שנגן המדיה פלייר מנגן אבל מסרב לפתוח חלון כלשהו.
השבוע חיברתי את המחשב לסטריאו כנדרש ושומעים במערכת מצוין אבל, הסאונד שבמחשב ירד ביותר מחצי!
וזה קורה גם אם הסטריאו כבוי!
כשאני מוציא מאחורי המחשב את חיבור הסטריאו ומשאיר רק את מסך המחשב לבדו הסאונד עולה בחזרה אבל ברגע שאני מחבר שוב את הסטריאו הסאונד יורד שוב!
האם נגזר עלי לשמוע שירים וסרטים שבמחשב רק דרך הסטריאו או שיש תשובה לבעיה?
יש לציין שקודם לכן עם מערכת ההפעלה ווינדוס אקס פי וחבילת המקודדים k-lite לא היתה בעיה בסאונד.
וגם כשהתקנתי התקנה מלאה וחדשה את ווינדוס 7 דאגתי למחוק כל זכר למקודדים הישנים.
תודה מראש על העזרה.
התקנתי במחשב את מערכת ההפעלה ווינדוס 7 אולטימייט בעברית כולל את חבילת Shark007 Codecs אבל מאז יש לי בעיה עם סאונד של סרטים שאני שומע בקושי, לגבי מוזיקה זה בסדר,אני משתמש בנגן בי אס פלייר, ווי אל סי לאחר שנגן המדיה פלייר מנגן אבל מסרב לפתוח חלון כלשהו.
השבוע חיברתי את המחשב לסטריאו כנדרש ושומעים במערכת מצוין אבל, הסאונד שבמחשב ירד ביותר מחצי!
וזה קורה גם אם הסטריאו כבוי!
כשאני מוציא מאחורי המחשב את חיבור הסטריאו ומשאיר רק את מסך המחשב לבדו הסאונד עולה בחזרה אבל ברגע שאני מחבר שוב את הסטריאו הסאונד יורד שוב!
האם נגזר עלי לשמוע שירים וסרטים שבמחשב רק דרך הסטריאו או שיש תשובה לבעיה?
יש לציין שקודם לכן עם מערכת ההפעלה ווינדוס אקס פי וחבילת המקודדים k-lite לא היתה בעיה בסאונד.
וגם כשהתקנתי התקנה מלאה וחדשה את ווינדוס 7 דאגתי למחוק כל זכר למקודדים הישנים.
תודה מראש על העזרה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32984
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אני יודע שזה נשמע מוזר אבל תנסה את זה:

"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
RAMIRAMI68
- חבר ותיק

כבר חשבתי על כך, אבל אין הטבה כך שלא זו הבעיה.
נכנסתי להגדרות האודיו ושמתי לב שרק רמקול R מגיב לצליל.
דרך אגב הרמקולים של המחשב בנויים בתוך המסך ובנוסף לכל הם נמצאים מאחורה.
נכנסתי להגדרות האודיו ושמתי לב שרק רמקול R מגיב לצליל.
דרך אגב הרמקולים של המחשב בנויים בתוך המסך ובנוסף לכל הם נמצאים מאחורה.
מוזמנים אתם ל"סטריאו ישראל" בפייסבוק
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זה כבר נשמע כמו בעייה של מגעים בכבל. שווה לבדוק את זה.
איזה מקודד פעיל עבור האודיו? האם האייקון הכחול של FFDShow Audio מופיע במגש האייקונים כשאתה מנגן את התכנים?
איזה מקודד פעיל עבור האודיו? האם האייקון הכחול של FFDShow Audio מופיע במגש האייקונים כשאתה מנגן את התכנים?
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
היי,
אתה לא שדרגת בטעות מXP... התקנת 7 נקי נכון ?
כמו כן את הכבל שיוצא מהמסך שאני משער שהוא PL סטריאו קטן (צבע ירוק) חברת לכרטיס הקול בכניסה הירוקה ?
כמו כן את הכבל שיוצא מהמסך שאני משער שהוא PL סטריאו קטן (צבע ירוק) חברת לכרטיס הקול בכניסה הירוקה ?
-
RAMIRAMI68
- חבר ותיק

האייקון FFDShow Audio מופיע, ולגבי המגעים החלפתי במפצל בין הכניסה של המחשב לזו של הסטריאו וזה אותו הדבר,אין שינוי, השינוי היחיד הוא אם אני אנתק לגמרי את הסטריאו ואחבר ישירות למחשב אך ורק את צג המחשב,במקרה כזה הסאונד עולה במעט אבל עדיין לא חזק כמו שהיה XP ,ושמתי לב שאם אני מחבר רק את הסטריאו למחשב ישירות ללא הצג הסאונד בהחלט הופך להיות חזק ואיכותי יותר.pixies כתב:זה כבר נשמע כמו בעייה של מגעים בכבל. שווה לבדוק את זה.
איזה מקודד פעיל עבור האודיו? האם האייקון הכחול של FFDShow Audio מופיע במגש האייקונים כשאתה מנגן את התכנים?...
-
RAMIRAMI68
- חבר ותיק

אי אפשר לשדרג מאקס פי ל 7 רק התקנה נקיה וחדשה לגמרי אפשרית.agent__smith כתב:היי,
כמו כן את הכבל שיוצא מהמסך שאני משער שהוא PL סטריאו קטן (צבע ירוק) חברת לכרטיס הקול בכניסה הירוקה ?...
ולגבי הכבל הירוק, כן, חיברתי אותו לאותו המקום שהוא נמצא בו במשך שנים
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
רק לוודא מדובר תמיד על יציאת הקול הירוקה בכרטיס הקול.
אם אתה מחבר את המסך עם כבל אז שומעים תקין,
אם אתה מחבר במקום את המערכת אז יש בעייה.
אם אתה מחבר במקום את המערכת אז יש בעייה.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כשאתה מנגן תוכן ומופיע האייקון הכחול, תקליק עליו בכפתור ימני ובחר FFDShow Audio config.RAMIRAMI68 כתב:האייקון FFDShow Audio מופיע, ולגבי המגעים החלפתי במפצל בין הכניסה של המחשב לזו של הסטריאו וזה אותו הדבר,אין שינוי, השינוי היחיד הוא אם אני אנתק לגמרי את הסטריאו ואחבר ישירות למחשב אך ורק את צג המחשב,במקרה כזה הסאונד עולה במעט אבל עדיין לא חזק כמו שהיה XP ,ושמתי לב שאם אני מחבר רק את הסטריאו למחשב ישירות ללא הצג הסאונד בהחלט הופך להיות חזק ואיכותי יותר.pixies כתב:זה כבר נשמע כמו בעייה של מגעים בכבל. שווה לבדוק את זה.
איזה מקודד פעיל עבור האודיו? האם האייקון הכחול של FFDShow Audio מופיע במגש האייקונים כשאתה מנגן את התכנים?......
תאפשר את הפילטר שנקרא Volume ותנסה לשחק שם עם ההגדרות.
-
RAMIRAMI68
- חבר ותיק

כן, מדובר באותה יציאה,וברגע שאני מחבר לשם עם מפצל גם את הצג וגם את הסטריאו יש ירידה גדולה בסאונד ואף צד אחד של הרמקול שבצג חדל לפעול,ברגע שאני מחבר רק את הצג ישירות למחשב 2 הרמקולים שבו עובדים אבל עדיין עם סאונד לא כל כך גבוה כמו שהיה ב XPagent__smith כתב:רק לוודא מדובר תמיד על יציאת הקול הירוקה בכרטיס הקול.
אם אתה מחבר במקום את המערכת אז יש בעייה....
-
RAMIRAMI68
- חבר ותיק

עדיין אותו הדבר...FIRE_WIRE כתב:תסמן DISABLE SOUND EFFECTS בלשונית ENHANCEMENT...