אני נמצא בארה"ב כרגע ואחזור לארץ עוד כחודש (בנתיים נהנים )
השאלה שלי היא מה הדרך הכי טובה להביא את המגבר הנ"ל איתי, האם באריזה המקורית שלו בתוך מזוודה זו הדרך הטובה ביותר?
אני אשמח אם מישהו בעל ניסיון יסביר לי איך לעשות את זה הכי נכון.
ד"א למי ששואל, המגבר עולה 900 דולר + מיסים ב J&R (בלי מיסים אם מזמינים מהאינטרנט)
המחיר של המגבר בארץ לפי זאפ כ 12 אלף ש"ח.
תודה רבה
...
לפי דעתי במזוודה, אבל ארוז היטב, עם חלק מהקלקרים. תצטרך מזוודה גדולה. עוד אופציה זה לקנות תיק גדול ולשים בתוכו את הקופסא ולדאוג שהיא לא תזוז יותר מידי.
בכל מקרה כשתגיע לארץ לך למסלול האדום.
תבדוק מול חברת התעופה אם אפשר להביא את הקופסא בתור מזוודה ותרשום FRAGILE.
אם הם מוכנים - אפשר גם לארוז את כל הקוספא בתור עוד קופסא עם מלא חתיכות קלקר קטנות - שישמרו עוד יותר על התזוזות וכד'.
וכפי שנאמר - לך למסלול האדום
הייתי רוכש את הרסיבר רק בתנאי אחד שהוא עולה איתי למטוס. אם הרסיבר נכנס לטרולי תקני שיכול לעלות איתך לטיסה הייתי שוקל קנייה. החשש הגדול הוא מטיפול לא נאות של המזוודה ע"י צוותי קרקע ושהריסבר בתוך המזוודה...
אם אתה חודש שם לדעתי אתה יכול לעשות בירור דרך היצרן אם אפשר לקבל יחידה של אונקיו שמתאימה לאירופה 220-240V
בד"כ החנויות שם מקבלות ציוד של 110V
אבל שווה לשלוח מייל ליצרן של אונקיו ולשאול איך או ממי אפשר לקנות
sheva23 כתב:אם אתה חודש שם לדעתי אתה יכול לעשות בירור דרך היצרן אם אפשר לקבל יחידה של אונקיו שמתאימה לאירופה 220-240V
בד"כ החנויות שם מקבלות ציוד של 110V
אבל שווה לשלוח מייל ליצרן של אונקיו ולשאול איך או ממי אפשר לקנות
...
לפי מה שבדקתי היצרן(אונקיו) לא מוכר בארה"ב רסיברים במתח של 220V, שלחתי אליהם מייל, וזה מה שהם ענו.
יכול להיות שלא, אבל איכשהו הריסלרים האירופאים מקבלים את הסחורה ב220V
אם הבן אדם חודש שם, מאמין שאפשר ליצור קשר באחת מנקודות המכירה שיוצאות לאירופה
אבל תאמת לא אתפלא אם יש בירוקרטיה כלכלית בעניין הזה
4K כולל הכל אחלה מחיר ל- Onkyo TX-NR1007. זה רסיבר מעולם אחר. אם לא שמעתם אז אתם לא יודעים. אניי הייתי לוקח שניים (אחד לחדר שינה)
שליש מחיר מבארץ.
הלוואי וגם במדינתנו הדברים האלה ימכרו במחיר רגיל, ולא 300 אחוז יותר, ונוכל להנות סוף סוף מרסיבר נורמלי ולא מכל מיני דגמי entry level נחותים שנמכרים כאן במחירי high end . כנ"ל גם לגבי רמקולים.
ושלא נדבר על השירות המזעזע כאן בארץ. קניתי רמקולים חדשים חדשים, שבועים היו אצלי. אחד האלמנטים של הרמקולים לא עובד. לא מסכימים לתת לי חדש ואני צריך לחכות שבוע עד שיחליפו אלמנט.
מקווה שיהיה כאן מהפכה של ממש בעולם הקולנע הביתי/אודיו . גם בשירות וגם במחירים. כמו בארה"ב.