האם אבודים ובחזרה לעתיד יצאו בבלו-ריי בישראל (עם כתוביות) ?
-
RoeyTNT
- חבר ותיק

- תגובות: 1274
- שם מלא: RoeyTNT
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
קודם כל למי שלא יודע - הטרילוגיה הקלאסית: "בחזרה לעתיד" עומדת לצאת לבלו-ריי בעוד כ-3 חודשים
http://www.blu-ray.com/movies/Back-to-t ... -ray/9152/
וחודש הבא אמורה לצאת העונה השישית והאחרונה של אבודים גם היא לבלו-ריי (וכמובן כאמור גם מארז מלא של הסדרה)
רציתי לשאול האם מישהו איכשהו יודע אם בחזרה לעתיד ואבודים יצאו בבלו-ריי מתורגם בארץ?
אני לפחות יודע שעד עכשיו אף עונה של אבודים לא יצאה בארץ בבלו-ריי....
http://www.blu-ray.com/movies/Back-to-t ... -ray/9152/
וחודש הבא אמורה לצאת העונה השישית והאחרונה של אבודים גם היא לבלו-ריי (וכמובן כאמור גם מארז מלא של הסדרה)
רציתי לשאול האם מישהו איכשהו יודע אם בחזרה לעתיד ואבודים יצאו בבלו-ריי מתורגם בארץ?
אני לפחות יודע שעד עכשיו אף עונה של אבודים לא יצאה בארץ בבלו-ריי....
אני רק יכול לתת לך את הניחוש המחושב שלי...לא. לא היה מתורגם
בחזרה לעתיד - שייכת לחברת יוניברסל, שלה אין מפיץ בארץ. זה אמנם לא מונע מיוניברסל להמשיך ולהוסיף כתוביות בעברית על סרטי הקולנוע הגדולים שלה אבל לגבי כותרי קטלוג המצב שונה. בוא נקווה שהם יחשבו שהכותר הזה מספיק חשוב גם עבור היהודים
אבודים - פורום פילם אמנם הוציאו מספר עונות ראשונות של סדרות (העשב של השכן, שושלת טיודור ונזקים) אבל כולן שייכות לסוני ואבודים שייכת לדיסני. אני לא רואה אותם פתאום מוציאים עונה אחרונה של סדרה, גם אם מדובר באבודים.
בחזרה לעתיד - שייכת לחברת יוניברסל, שלה אין מפיץ בארץ. זה אמנם לא מונע מיוניברסל להמשיך ולהוסיף כתוביות בעברית על סרטי הקולנוע הגדולים שלה אבל לגבי כותרי קטלוג המצב שונה. בוא נקווה שהם יחשבו שהכותר הזה מספיק חשוב גם עבור היהודים
אבודים - פורום פילם אמנם הוציאו מספר עונות ראשונות של סדרות (העשב של השכן, שושלת טיודור ונזקים) אבל כולן שייכות לסוני ואבודים שייכת לדיסני. אני לא רואה אותם פתאום מוציאים עונה אחרונה של סדרה, גם אם מדובר באבודים.
-
RoeyTNT
- חבר ותיק

- תגובות: 1274
- שם מלא: RoeyTNT
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
1) אז מי מייבא את סרטי יונברסל לארץ? (אגב הטרילוגיה יצאה מתורגמת בDVD בעבר)sgrimbl כתב:אני רק יכול לתת לך את הניחוש המחושב שלי...לא. לא היה מתורגם
בחזרה לעתיד - שייכת לחברת יוניברסל, שלה אין מפיץ בארץ. זה אמנם לא מונע מיוניברסל להמשיך ולהוסיף כתוביות בעברית על סרטי הקולנוע הגדולים שלה אבל לגבי כותרי קטלוג המצב שונה. בוא נקווה שהם יחשבו שהכותר הזה מספיק חשוב גם עבור היהודים![]()
אבודים - פורום פילם אמנם הוציאו מספר עונות ראשונות של סדרות (העשב של השכן, שושלת טיודור ונזקים) אבל כולן שייכות לסוני ואבודים שייכת לדיסני. אני לא רואה אותם פתאום מוציאים עונה אחרונה של סדרה, גם אם מדובר באבודים....
2) לא מדבר על זה שהם יוציאו רק את העונה האחרונה - אלא שייצא המארז של כל הסדרה - אם הוא ייצא בארץ מתורגם
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
1. אף אחד, יש כמה סרטים פופולריים כמו "ממזרים חסרי כבוד" שיובאו ע"י חנויות פרטיות כמו קינו אבל חוץ מזה כלום.
2. הסיכוי שיצא מארז של כל הסדרה קלוש עוד יותר משתצא העונה האחרונה לבדה, קשה לי להאמין שיחליטו פתאום להוציא את כל העונות בBD גם בטריטוריות הCEE ויפיקו מאסטרים חדשים. לדעתי - העונה האחרונה תצא בDVD ויש סיכוי קטן שיצא מארז DVD של כל הסדרה, שום דבר מעבר לזה.
2. הסיכוי שיצא מארז של כל הסדרה קלוש עוד יותר משתצא העונה האחרונה לבדה, קשה לי להאמין שיחליטו פתאום להוציא את כל העונות בBD גם בטריטוריות הCEE ויפיקו מאסטרים חדשים. לדעתי - העונה האחרונה תצא בDVD ויש סיכוי קטן שיצא מארז DVD של כל הסדרה, שום דבר מעבר לזה.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
עם מה?
עם פורום פילם אין יותר מדי לעשות, כשסוני ודיסני יופצו בארץ ע"י חברה אחרת אני אצהל משמחה. בכל אופן אני לא חושב שמדובר בהחלטה שלהם, השוק בארץ פשוט קטן מדי וגם במדינות CEE אחרות אין BD של אבודים.
לגבי יוניברסל אין לי מושג, כנראה שהתמלוגים שהם דורשים גבוהים מדי אחרת יש יותר מחברה אחת שהיתה מעוניינת להפיץ את הקטלוג שלהם בארץ. אולי sgrimbl יוכל לשפוך קצת אור על העניין.
עם פורום פילם אין יותר מדי לעשות, כשסוני ודיסני יופצו בארץ ע"י חברה אחרת אני אצהל משמחה. בכל אופן אני לא חושב שמדובר בהחלטה שלהם, השוק בארץ פשוט קטן מדי וגם במדינות CEE אחרות אין BD של אבודים.
לגבי יוניברסל אין לי מושג, כנראה שהתמלוגים שהם דורשים גבוהים מדי אחרת יש יותר מחברה אחת שהיתה מעוניינת להפיץ את הקטלוג שלהם בארץ. אולי sgrimbl יוכל לשפוך קצת אור על העניין.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78869
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
אבודים אמור לצאת בחבילה קולקטיבית עם הרבה סודות ודברים בפנים.
מעורר בהחלט קנאה כמה השקעה הם מכניסים להוצאת הסדרה הזו בבבוריי.
מעורר בהחלט קנאה כמה השקעה הם מכניסים להוצאת הסדרה הזו בבבוריי.