בעיה התצוגת פורמטים dts-ma, true-hd, mp4

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
lasik פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2798
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 310 פעמים

שליחה #1 

יש לי WIN7 32 BIT+5450
התקנתי מדיה פורטל 1.1 RC4, עם haali media splitter+ ffdshow tryouts+mpchc בגרסאות האחרונות.
עשיתי רגיסטר לקודקים AX הנדרשים.
כמעט כל הפורמטים עובדים תקין.

רק true-hd & MA + MP4, ב- MKV או M2TS לא עובדים.
MP4 יוצר תמונה שחורה.
true-hd & MA לעיתים יוצרים סיגנל מתאים ברסיבר, ולעיתים לא. הסאונד מקרטע. התמונה לעיתים לא מופיעה כלל, ולעיתים מופיעה למקוטע.

קראתי כי הבעיה בהאלי, וכי צריך להחליפו ב- mpc matroska splitter אולם אז נכתב בהסבר כי אין תמיכה בתרגומים במדיה פורטל.

למישהו יש ניסיון עם פיתרון הבעיה?
לא בא לי לחכות עד שהאלי יצאו עם גירסא תומכת בפורמטים החדשים..

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #2 

ברוך הבא לפורום!
תגדיר בתפריטי המקודדים של מדיה פורטל ש-FFDShow יפענח לך את האודיו, וב-FFDShow Audio תגדיר את לשונית ה-Output כמו שמודגם בנספח של "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD" אשר לינק אליו נמצא בשרשור המדריכים בראש הפורום. זה אמור לתת לך תמיכה בכל סוגי פורטי האודיו החדשים.
כמו כן, תוודא שהתקנת את הדרייבר המלא של כרטיס המסך של ATI (נכון להיום זה ה-Catalyst 10.6).
לגבי MP4, ככל הנראה צריך מקודד שיודע לפתוח אותו. אין לי מושג מהו כי אין לי שימוש בסוג הזה של קבצים (סרטונים מטלפון נייד?...).
לדעתי אם תסיר את המקודדים שהתקנת ותתקין Shark007 במקום תקבל תוצאות טובות יותר, כולל תמיכה ב-MP4. ה-Shark007 כולל FFDShow בתוכו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

tivan
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

תודה על התשובה המפורטת!

לגבי קבצי ה- MP4. ככה זה כשיש לך 4 טרה של סרטים, יוצא 3 טובים ב- MP4...

לא התקנתי מקודדים, אלא עשיתי regsvr32, של FFDSHOW ו- MPCHC אחרונים.
כ"כ התקנתי HAALI אחרון, ע"מ שיטפל בפסי קול וכתוביות.
הבנתי מהפורומים בחו"ל כי :
הוא עוזר לפתיחת קבצים עם תרגום לא מובנה, אולם אינו תומך בשלב זה ב- dts-ma או ב truehd.

עם זאת, שיש פאטצ' dll ל- media portal, ע"מ שיתמוך עצמאית בשידוך תרגומים לסרטים.

האם מישהו עשה שימוש בפאטצ' זה?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #4 

יש לי כרטיס מסך כמו שלך. התקנתי Shark007 עבור Windows 7 ואז מדיה פורטל, וכל מה שעשיתי זה להגדיר שמקודדי האודיו הם ffdshow Audio Decoder, ואת ה-FFDShow Audio עצמו כמו שמוסבר בנספח מספר 2 של "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD".

המדיה פורטל פותח קבצי M2TS מריפים מלאים של בלו ריי, גם עם פסקול DTS-HD וגם עם פסקול TrueHD וכולל כתוביות חיצוניות SRT בעברית בלי שום בעייה.
אין לי מושג לגבי MP4 כי אין לי כאלה.

השיטה של התקנת Haali + FFDShow ואז Hack-ים ברג'יסטרי (ידועה כאן גם כ"השיטה של Catskinner") אמורה לעבוד, אבל לא תמיד זה עובד כמו שצריך, ולעניות דעתי סתם מסבך את החיים, ביחוד למי שרוצה נגינה של מגוון רחב של פורמטים.
חבילת המקודדים Shark007 היא מינימליסטית יחסית ואינה עושה נזק למערכת ההפעלה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”