מבקש המלצה למסך 32"
-
m3csl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 901
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
שלום לכולם
לפני שאגש לחנות לעשות את ההשוואה בעצמי אשמח לשמוע המלצה למסך 32" לחדר של אחי הצעיר.
מרחק צפייה קרוב ל-3 מטר .
ברור לי שזה לא הגודל האופטימלי למרחק כזה אך בגלל שמדובר בחדר ולא סלון זה אמור להספיק .
כמו כן מגבלת התקציב היא 2100 ש"ח .
HD READY יהיה מספיק טוב לצורך העניין
צפייה בשידורי SD בלבד - חיבור RF של הכבלים (ללא ממיר) (כך שאין צורך בטלויזיה עם כניסת SCART)
אשמח לשמוע המלצות ממי שקנה לאחרונה משהו שעונה על הדרישות הנ"ל ויש לו חוות דעת לגבי המסך שקנה (גם לטובה או לרעה)
תודה
לפני שאגש לחנות לעשות את ההשוואה בעצמי אשמח לשמוע המלצה למסך 32" לחדר של אחי הצעיר.
ברור לי שזה לא הגודל האופטימלי למרחק כזה אך בגלל שמדובר בחדר ולא סלון זה אמור להספיק .
צפייה בשידורי SD בלבד - חיבור RF של הכבלים (ללא ממיר) (כך שאין צורך בטלויזיה עם כניסת SCART)
אשמח לשמוע המלצות ממי שקנה לאחרונה משהו שעונה על הדרישות הנ"ל ויש לו חוות דעת לגבי המסך שקנה (גם לטובה או לרעה)
תודה
יש אותה לחבר ויצא לי לראות בה לא מעט, רק SD (כמה סרטים בDVD, לא שידורים), והאיכות היתה מצוינת.
אם אין לך צורך בHD ובכניסת SCART אני חושב שזו הטלויזיה הטובה ביותר בתקציב שלך,
בכל מקרה אל תקנה אף טלויזיה בלי לראות אותה בעניים מספיק זמן בשביל להשתכנע שהיא עומדת בדרישות שלך.
אם אין לך צורך בHD ובכניסת SCART אני חושב שזו הטלויזיה הטובה ביותר בתקציב שלך,
בכל מקרה אל תקנה אף טלויזיה בלי לראות אותה בעניים מספיק זמן בשביל להשתכנע שהיא עומדת בדרישות שלך.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
m3csl כתב:שלום לכולם
תודה...
m3csl
ראשית מה הקשר למרחק צפייה ולסוג החדר בו הוא מוצב . 3 מטר זה מרחק גדול למסך 32 אינצ' .
על כל מקרה במידה ואתה מעוניין ב32 אינצ' המלצתי היא סמסונג דגם B-450 . איכותית יותר מהפנאסוניק בכל הפראמטרים שיש .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"