YAMJ
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
פתח הכל לספריה על המחשב.
הרץ מתוכה את ה YAMJ GUI Config v0.51 וסדר לפי הנתיבים שלך.
אח"כ להרצה הרץ את My_YAMJ.cmd. יתחיל תהליך ארוך יחסית (תלוי בכמות הסרטים) של זיהוי הסרטים, הורדת החומר ויצירת האובייקטים עבור ה YAMJ.
במידה ועשית הכל כפי שצריך, יתווסף לך קובץ index.html אותו צריך להריץ מהנגן כדי להכנס לג'וקבוקס.
בהצלחה.
הרץ מתוכה את ה YAMJ GUI Config v0.51 וסדר לפי הנתיבים שלך.
אח"כ להרצה הרץ את My_YAMJ.cmd. יתחיל תהליך ארוך יחסית (תלוי בכמות הסרטים) של זיהוי הסרטים, הורדת החומר ויצירת האובייקטים עבור ה YAMJ.
במידה ועשית הכל כפי שצריך, יתווסף לך קובץ index.html אותו צריך להריץ מהנגן כדי להכנס לג'וקבוקס.
בהצלחה.
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
החלף את תוכן ספריית mediainfo במה שיש בתוך ה ZIP הזה:dby כתב:קבלתי הודעת שגיאה תומך רק במע' 64 ביט ושלי 32 ביט
מה עושים???...
http://downloads.sourceforge.net/mediai ... s_i386.zip
אני אסביר לך בצורה פשוטה איך זה עובד אצלי ואולי מתוך זה תוכל להבין מה לא בסדר.
במחשב הYAMJ מותקן בC:\Program Files\YAMJ
יש לי את הA-200 עם דיסק קשיח שמותקן בתוכו שעליו נמצאים כל הסרטים שאני רוצה לראות בקיר של הYAMJ.
כשאני מחבר את הנגן בUSB SLAVE למחשב אני רואה אותו כ":G".
כל הסרטים/סדרות שיש בדיסק הקשיח נמצאים בתיקיה Video כלומר G:\Video.
את הYAMJ החלטתי לשים בתיקיה בשם Movie Jukebox כלומר ב G:\Movie Jukebox.
אני מפעיל את הYAMJ GUI Config ומגדיר אותו ככה
Location of your movie directory to scan:
G:\Video
My video files are on:
On the NMT's hard disk: SATA_DISK_A1
זה אמור לגרום לNMT Path בשורה מתחת להראות ככה file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/SATA_DISK_A1/
Location where you want the Jukebox to be stored:
G:\Movie Jukebox
אז אתה לוחץ ADD
ואח"כ SAVE(זה בעצם יוצר קובץ BAT וקובץ XML בתיקיית ההתקנה של הYAMJ על המחשב כלומר בC:\Program Files\YAMJ אצלי)
יש כל מיני חלונות שקופצים אחרי ADD וSAVE שמשתנים לפי הגרסא של הGUI Configuration. תעשה עם זה מה שאתה רואה לנכון. זה לא עקרוני לפעולה של יישום הYAMJ.
בשלב האחרון אתה אמור ללחוץ על קובץ הBAT שנוצר כלומר My_YAMJ. אז אמור להפתח חלון command promt וההתקנה מתחילה.
הבעיה העיקרית שיכולה להיות במקרה כזה כמו שכתבתי בהודעה הקודמת היא הגדרה שגויה של שם ההארד דיסק.
אם הA-200 מגדיר אותו כSATA_DISK ואתה בוחר HARD_DISK אתה בעצם מגדיר הפעלה של הסרטים ממקום שלא קיים.
נסה את זה
במחשב הYAMJ מותקן בC:\Program Files\YAMJ
יש לי את הA-200 עם דיסק קשיח שמותקן בתוכו שעליו נמצאים כל הסרטים שאני רוצה לראות בקיר של הYAMJ.
כשאני מחבר את הנגן בUSB SLAVE למחשב אני רואה אותו כ":G".
כל הסרטים/סדרות שיש בדיסק הקשיח נמצאים בתיקיה Video כלומר G:\Video.
את הYAMJ החלטתי לשים בתיקיה בשם Movie Jukebox כלומר ב G:\Movie Jukebox.
אני מפעיל את הYAMJ GUI Config ומגדיר אותו ככה
Location of your movie directory to scan:
G:\Video
My video files are on:
On the NMT's hard disk: SATA_DISK_A1
זה אמור לגרום לNMT Path בשורה מתחת להראות ככה file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/SATA_DISK_A1/
Location where you want the Jukebox to be stored:
G:\Movie Jukebox
אז אתה לוחץ ADD
ואח"כ SAVE(זה בעצם יוצר קובץ BAT וקובץ XML בתיקיית ההתקנה של הYAMJ על המחשב כלומר בC:\Program Files\YAMJ אצלי)
יש כל מיני חלונות שקופצים אחרי ADD וSAVE שמשתנים לפי הגרסא של הGUI Configuration. תעשה עם זה מה שאתה רואה לנכון. זה לא עקרוני לפעולה של יישום הYAMJ.
בשלב האחרון אתה אמור ללחוץ על קובץ הBAT שנוצר כלומר My_YAMJ. אז אמור להפתח חלון command promt וההתקנה מתחילה.
הבעיה העיקרית שיכולה להיות במקרה כזה כמו שכתבתי בהודעה הקודמת היא הגדרה שגויה של שם ההארד דיסק.
אם הA-200 מגדיר אותו כSATA_DISK ואתה בוחר HARD_DISK אתה בעצם מגדיר הפעלה של הסרטים ממקום שלא קיים.
נסה את זה
אוקי תודה רבה
אני את ההתקנה של YAMJ בכלל התקנתי אחרת בלי לחבר את הפופ למחשב(ב USB)
התקנתי אותו בספריה של MYIHOME/PLUGIN ודרך הרשת הקווית בצעתי את ההתקנה
באנגלית לא הייתה שום בעיה
רק בעברית הבעיה של הפעלת הסרט מהקיר בפופ
אנסה בשיטה שאתה מציע ונראה
ואם הבנתי נכון אני צריך לחבר את המפופ למחשב אז מה קורה שאני מוסיף סרטים ומוחק כל פעם אני צריך לחבר את הפופ למחשב ולבצע רענון?
עד עכשיו בצעתי רענון בלי לגעת בפופ אלא מהמחשב המרוחק בו בצעתי רענון
אני את ההתקנה של YAMJ בכלל התקנתי אחרת בלי לחבר את הפופ למחשב(ב USB)
התקנתי אותו בספריה של MYIHOME/PLUGIN ודרך הרשת הקווית בצעתי את ההתקנה
באנגלית לא הייתה שום בעיה
רק בעברית הבעיה של הפעלת הסרט מהקיר בפופ
אנסה בשיטה שאתה מציע ונראה
ואם הבנתי נכון אני צריך לחבר את המפופ למחשב אז מה קורה שאני מוסיף סרטים ומוחק כל פעם אני צריך לחבר את הפופ למחשב ולבצע רענון?
עד עכשיו בצעתי רענון בלי לגעת בפופ אלא מהמחשב המרוחק בו בצעתי רענון
אני לא כלכך מתמצא בסוגים השונים של המובי ג'וקבוקס ואני משתמש בYAMJ בצורה הכי פשוטה...
משום מה הבנתי שאתה עושה את זה בחיבור פיזי למחשב ולכן כל ההסבר שכתבתי..
האמת היא שאני עושה את זה בצורה אלחוטית אבל לא דרך MYiHome.
אחרי שהתקנתי בפעם הראשונה את הNMT APPS והפעלתי את שרת הSAMBA הלכתי למחשב שלי-->כלים-->מיפוי כונן רשת ואז:
כונן: :G (בפעם האחרונה שחברתי את הפופקורן פיזית למחשב זאת האות שהוא הוגדר לפיה. חשוב שזאת תהיה אותה אות.)
תיקיה: \your ip\server\\ במקום your ip תכניס את הip של הפופקורן.
תסמן את "התחבר מחדש בכניסה".
זה יוצר כונן רשת שמוביל למה שהגדרת ככונן המדיה בפופקורן.
אתה מתייחס לכונן הזה ככונן קשיח לכל דבר מבחינת הYAMJ GUI config. הדבר היחיד שיכול להיות שונה הוא השם של הדיסק הקשיח. כשחברתי אותו פיזית הוא היה SATA_DISK_A1 ואחרי שהתקנתי את הNMT APPS הוא הפך לSATA_DISK.
חשוב להגיד שאחרי שאתה מגדיר הכל כל מה שאתה צריך לעשות אחרי שאתה מעתיק וידאו כלשהו לתיקיה בדיסק הקשיח זה ללחות על My_YAMJ בתיקיה של התוכנה במחשב שלך וזה יעדכן רק את הקובץ החדש שנוסף. אתה לא צריך לעשות את כל זה מחדש כל פעם.
מקווה שתבין את כל זה
משום מה הבנתי שאתה עושה את זה בחיבור פיזי למחשב ולכן כל ההסבר שכתבתי..
האמת היא שאני עושה את זה בצורה אלחוטית אבל לא דרך MYiHome.
אחרי שהתקנתי בפעם הראשונה את הNMT APPS והפעלתי את שרת הSAMBA הלכתי למחשב שלי-->כלים-->מיפוי כונן רשת ואז:
כונן: :G (בפעם האחרונה שחברתי את הפופקורן פיזית למחשב זאת האות שהוא הוגדר לפיה. חשוב שזאת תהיה אותה אות.)
תיקיה: \your ip\server\\ במקום your ip תכניס את הip של הפופקורן.
תסמן את "התחבר מחדש בכניסה".
זה יוצר כונן רשת שמוביל למה שהגדרת ככונן המדיה בפופקורן.
אתה מתייחס לכונן הזה ככונן קשיח לכל דבר מבחינת הYAMJ GUI config. הדבר היחיד שיכול להיות שונה הוא השם של הדיסק הקשיח. כשחברתי אותו פיזית הוא היה SATA_DISK_A1 ואחרי שהתקנתי את הNMT APPS הוא הפך לSATA_DISK.
חשוב להגיד שאחרי שאתה מגדיר הכל כל מה שאתה צריך לעשות אחרי שאתה מעתיק וידאו כלשהו לתיקיה בדיסק הקשיח זה ללחות על My_YAMJ בתיקיה של התוכנה במחשב שלך וזה יעדכן רק את הקובץ החדש שנוסף. אתה לא צריך לעשות את כל זה מחדש כל פעם.
מקווה שתבין את כל זה
אצלי כמו שאמרתי התיקיה שמוגדרת לסריקה היא G:\Video
אני רואה את הארד דיסק שבתוך הפופקורן ככונן רשת :G ב"מחשב שלי". אני פשוט גורר את הקובץ החדש שאני רוצה להוסיף לתוך התיקיה Video.
אחרי שאני שההעתקה מסתיימת אני פשוט לוחץ על My_YAMJ שבProgram Files/YAMJ במחשב.
ואז תראה שזה מדלג על הסרטים/תוכניות שכבר מוגדרים ומתחיל לעדכן את הקובץ החדש.
אגב, לפני שאתה משנה משהו בYAMJ GUI אני מציע לך למחוק את My_YAMJ ואת My_Library.xml.
אני רואה את הארד דיסק שבתוך הפופקורן ככונן רשת :G ב"מחשב שלי". אני פשוט גורר את הקובץ החדש שאני רוצה להוסיף לתוך התיקיה Video.
אחרי שאני שההעתקה מסתיימת אני פשוט לוחץ על My_YAMJ שבProgram Files/YAMJ במחשב.
ואז תראה שזה מדלג על הסרטים/תוכניות שכבר מוגדרים ומתחיל לעדכן את הקובץ החדש.
אגב, לפני שאתה משנה משהו בYAMJ GUI אני מציע לך למחוק את My_YAMJ ואת My_Library.xml.
אחרי שהתעסקתי הרבה זמן חזרתי לאנגלית בלית ברירה והכל עובד כמו שצריך
לעזאזל לא מצליח בעברית לנגן מהפופ ממש מתסכל!!!
אני חייב לציין שבעברית הקיר סרטים נראה יפה מאוד כולל פוסטרים יותר יפים מהאנגלית למרות שחסר מידע
כמו איזה רזולציה,תרגום וכד'
בכל מקרה אני לא נהנה מקיר בעברית כיוון שלא עובד הניגון בפופ
אולי מישהוא יכול להאיר את עיני?
תודה
לעזאזל לא מצליח בעברית לנגן מהפופ ממש מתסכל!!!
אני חייב לציין שבעברית הקיר סרטים נראה יפה מאוד כולל פוסטרים יותר יפים מהאנגלית למרות שחסר מידע
כמו איזה רזולציה,תרגום וכד'
בכל מקרה אני לא נהנה מקיר בעברית כיוון שלא עובד הניגון בפופ
אולי מישהוא יכול להאיר את עיני?
תודה
- yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 644
- שם מלא: יובל דולב
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אני מנסה להפעיל את הסקין הזה גם, המון זמן אני מחפש סקין יפה בעברית.
שאלה לי אליכם - לא הורדתי תרגומים לכל הסרטים שלי ויש לי סרטים שהם רק הקובץ של הסרט בלי תרגום עברית.
כשה-my_yamj מריץ את החיפוש בחלון השחור, הוא דואג גם למצוא תרגומים בעברית מאתר SRATIM או לא?
תודה.
שאלה לי אליכם - לא הורדתי תרגומים לכל הסרטים שלי ויש לי סרטים שהם רק הקובץ של הסרט בלי תרגום עברית.
כשה-my_yamj מריץ את החיפוש בחלון השחור, הוא דואג גם למצוא תרגומים בעברית מאתר SRATIM או לא?
תודה.
- yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 644
- שם מלא: יובל דולב
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
דווקא בסקין הזה לעומת הAEON זוהו לי הרבה יותר חומרים שיש ברשותי. אבל כמו ב-AEON, גם פה חסר המון מידע והעברית פה הפוכה, לדוגמא ב"עספור" כל המידע על הפרקים הפוך בעברית...מתי יהיה כבר משהו נורמלי ...