שאלה בנוגע לצפיה אונליין בסטרימר
שלום לכם,
לאחרונה החלטתי לרכוש סטרימר חדש לבאר שבע, ראיתי אצל חבר שלי את האפל טיוי הוא התקין עליו navi ורואה את כל התכנים חוץ מסרטי HD (בעקבות קו אינטרנט של 2.5 מגה בלבד) בצפיה ישירה בסטרים בלי להוריד להארדיסק, לאחר שהחלטתי לרכוש סטרימר משלי חקרתי והחלטתי על הxtreamer לאחר שקראתי את הביקורת התקשרתי לבאג בשביל לברר פרטים ושם אמרו לי שאין אפשרות להתקין תכניות כמו הnavi על הממיר ויותר מזה שאין בכלל אפשרות לצפות צפיה ישירה אלא שחובה להוריד להארדיסק לפני שצופים בזה, האם זה נכון? או שגם בהxtreamer אפשר לצפות ישירות מהאינטרנט ולא בקליפי יוטיוב אלא בסדרות וסרטים? בנוסף האם אפשר להתקין תכניות כמו הnavi או הboxee על הxtreamer ?
תודה רבה
לאחרונה החלטתי לרכוש סטרימר חדש לבאר שבע, ראיתי אצל חבר שלי את האפל טיוי הוא התקין עליו navi ורואה את כל התכנים חוץ מסרטי HD (בעקבות קו אינטרנט של 2.5 מגה בלבד) בצפיה ישירה בסטרים בלי להוריד להארדיסק, לאחר שהחלטתי לרכוש סטרימר משלי חקרתי והחלטתי על הxtreamer לאחר שקראתי את הביקורת התקשרתי לבאג בשביל לברר פרטים ושם אמרו לי שאין אפשרות להתקין תכניות כמו הnavi על הממיר ויותר מזה שאין בכלל אפשרות לצפות צפיה ישירה אלא שחובה להוריד להארדיסק לפני שצופים בזה, האם זה נכון? או שגם בהxtreamer אפשר לצפות ישירות מהאינטרנט ולא בקליפי יוטיוב אלא בסדרות וסרטים? בנוסף האם אפשר להתקין תכניות כמו הnavi או הboxee על הxtreamer ?
תודה רבה
אי אפפשר להתקין תוכנות על האקסטרימר, יש הרחבות או מודים שקיימים, אבל לא יותר מזה.
אולי בXTREAMER LIVE (תוספת שכן אפשר להתקין) יש אפוציה לצפיה, אבל משהו מאוגד. בכלליות מזרימדיות נועדו לניגון תכנים מהרשת הביתית לא מהאינטרנט.
אולי בXTREAMER LIVE (תוספת שכן אפשר להתקין) יש אפוציה לצפיה, אבל משהו מאוגד. בכלליות מזרימדיות נועדו לניגון תכנים מהרשת הביתית לא מהאינטרנט.
מה זאת אומרת לא מותאם לארץ? אני ראיתי את המכשיר פועל אצל חבר שלי...adirbd כתב:האפל טיוי בכלל לא מותאם לארץ, ואני לא חושב שמומלץ להשתמש במכשיר כזה פה.
והאקסטרימיר נועד לסרטים שמורידים מהאינטרנט, ומעבירים אותם למכשיר....
הכל עבד מצוין ראינו סרט שלם באיכות DVDRIP ואת DEXTER באיכות HDTV שניהם פעלו מצוין...
והאם יש מכשיר(לא האקסטרימר) שכן מאפשר לראות סרטים אונליין כמו שהאפל טיוי מאפשר?
אתה בטוח שראית אותם און ליין, כלומר מרשת האינטרנט בארץ?roie16 כתב:מה זאת אומרת לא מותאם לארץ? אני ראיתי את המכשיר פועל אצל חבר שלי...adirbd כתב:האפל טיוי בכלל לא מותאם לארץ, ואני לא חושב שמומלץ להשתמש במכשיר כזה פה.
הכל עבד מצוין ראינו סרט שלם באיכות DVDRIP ואת DEXTER באיכות HDTV שניהם פעלו מצוין...
והאם יש מכשיר(לא האקסטרימר) שכן מאפשר לראות סרטים אונליין כמו שהאפל טיוי מאפשר?...
הרי הספקים שעובדים עם Apple TV יזהו IP ישראלי ולא יתנו לך שירות.
כשאתה אומר און ליין, תוכל להגדיר בדיוק למה אתה מתכוון?
כי ציינת סרט באיכות DVDRIP באון ליין, אבל DVDRIP לרוב מוגדר כאשר מורידים סרט שנדחס בסצנה.
האפל טיוי פרוץ והתוכנה שהוא משתמש בא נקראת navi היא מוצאת לבד סדרות וסרטים בסטרים ומעלה את הכל מרשת האינטרנט לא יודע עם זה בארץ או בחול אבל שוב המכשיר פרוץ כך שזה לא ממש משנה...Drazick כתב:אתה בטוח שראית אותם און ליין, כלומר מרשת האינטרנט בארץ?roie16 כתב:מה זאת אומרת לא מותאם לארץ? אני ראיתי את המכשיר פועל אצל חבר שלי...adirbd כתב:האפל טיוי בכלל לא מותאם לארץ, ואני לא חושב שמומלץ להשתמש במכשיר כזה פה.
והאם יש מכשיר(לא האקסטרימר) שכן מאפשר לראות סרטים אונליין כמו שהאפל טיוי מאפשר?...
הרי הספקים שעובדים עם Apple TV יזהו IP ישראלי ולא יתנו לך שירות.
כשאתה אומר און ליין, תוכל להגדיר בדיוק למה אתה מתכוון?
כי ציינת סרט באיכות DVDRIP באון ליין, אבל DVDRIP לרוב מוגדר כאשר מורידים סרט שנדחס בסצנה....
הסרט באיכות dvdrip שדומה בתצורה שלו לדבר כזה:
[2010]DvDrip[Eng]-FXG
וכדומה לאלו... האיכות הינה זהה לצריבה של קובץ 700 מגה בפורמט ISO.