מכירים תוכנה להפיכת הכתב ? שיתאים , לתקציר בעברית ? בתוך ה yamj ?
מישהו פה אולי מתמחה בoffice אולי יש דרך ?
קלה להפוך כזה דבר לכזה דבר
שיתוף פעולה נוסף בין הכוכב והבמאי של "מועדון קרב" - בראד פיט ודייוויד פינצ'ר. הפעם מגלם בראד פיט אדם בשם בנג'מין בוטון החווה מקרה מוזר ביותר ומתחיל להזדקן אחורה, זאת אומרת, ככל שהשנים עוברות, הוא רק נהיה צעיר יותר ויותר, מה שמוביל להשלכות ביזאריות ביותר.
עוד משתתפים: קייט בלאנשט ("אליזבת: תור הזהב"), טילדה סווינטון ("מייקל קלייטון"), אליאס קוטיס ("זודיאק"), ג'ייסון פלמינג ("רוק סטאר") וג'וליה אורמונד ("אני יודעת מי הרג אותי").
רתויב תויארזיב תוכלשהל ליבומש המ,רתויו רתויו ריעצ היהנ קר אוה,תורבוע םינשהש לככ
תרמוא תאז,הרוחא ןקדזהל ליחתמו רתויב רזומ הרקמ הווחה ןוטוב ןימג'נב םשב םדא טיפ דארב
םלגמ םעפה . ר'צניפ דיוויידו טיפ דארב – ''ברק ןודעומ'' לש יאמבהו בכוכה ןיב ףסונ הלועפ ףותיש
סתם דוגמא שניסיתי לבד ..
קלה להפוך כזה דבר לכזה דבר
שיתוף פעולה נוסף בין הכוכב והבמאי של "מועדון קרב" - בראד פיט ודייוויד פינצ'ר. הפעם מגלם בראד פיט אדם בשם בנג'מין בוטון החווה מקרה מוזר ביותר ומתחיל להזדקן אחורה, זאת אומרת, ככל שהשנים עוברות, הוא רק נהיה צעיר יותר ויותר, מה שמוביל להשלכות ביזאריות ביותר.
עוד משתתפים: קייט בלאנשט ("אליזבת: תור הזהב"), טילדה סווינטון ("מייקל קלייטון"), אליאס קוטיס ("זודיאק"), ג'ייסון פלמינג ("רוק סטאר") וג'וליה אורמונד ("אני יודעת מי הרג אותי").
רתויב תויארזיב תוכלשהל ליבומש המ,רתויו רתויו ריעצ היהנ קר אוה,תורבוע םינשהש לככ
תרמוא תאז,הרוחא ןקדזהל ליחתמו רתויב רזומ הרקמ הווחה ןוטוב ןימג'נב םשב םדא טיפ דארב
םלגמ םעפה . ר'צניפ דיוויידו טיפ דארב – ''ברק ןודעומ'' לש יאמבהו בכוכה ןיב ףסונ הלועפ ףותיש
סתם דוגמא שניסיתי לבד ..
תודה רבה היא אכן עושה את זה , אבל לאחר נסיונות רבים , שלא ממש מצליחים לכתוב בעצמי בעברית תקציר לסרט ...
בעזרת הפוך על הפוך וה YAYMan , זה לא כל כך מצליח הכל מתבלגן וכמעט תמיד קורה שהתקציר , מתחיל מהסוף להתחלה וכו'.
חבל שאין שיטה טובה יותר להכניס תקציר בעברית .
בעזרת הפוך על הפוך וה YAYMan , זה לא כל כך מצליח הכל מתבלגן וכמעט תמיד קורה שהתקציר , מתחיל מהסוף להתחלה וכו'.
חבל שאין שיטה טובה יותר להכניס תקציר בעברית .
ההפיכת טקסט זו היית הבעיה , הקטנה , הבעיה הגדולה של ממש זה לך תכניס את התקציר כנראה זה איזה קוד מסויים כל שהוא אני מנסה כל מיני דברים ולא הולך , או שהמשפט למעלה למטה מתבלבל , לא לפי הסדר .
ומנסה להשוות את זה לתקציר שהורד sratim ללא הצלחה .
אולי בעתיד .
יהיה פשוט כמו אנגלית רושמים מה שרוצים וזהו .
אין זה לא הולך תנסו פעם תראו איזה מתיש זה .
ומנסה להשוות את זה לתקציר שהורד sratim ללא הצלחה .
אולי בעתיד .
יהיה פשוט כמו אנגלית רושמים מה שרוצים וזהו .
אין זה לא הולך תנסו פעם תראו איזה מתיש זה .
נערך לאחרונה על ידי yosizach ב 28/07/2010 10:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
הבעיה היא שמשום מה התקצירים שלי אני מקבל אותם במקוטע , אני משתמש , בסקין יפייפה שהתקנתי .
אני מקבל מקסימום את המשפט הראשון בעברית וזהו , התחלת התקציר לאחר , אנגלית אין בעיה רואים הכל יפה ומסודר
אז בעזרת התוכנה YAYMan , שדרכה אתה יכל לראות את התקצירים לשנות תמונה וכו' לנהל את הסיפרייה של הקבצי XML שהם בעצם הפרטים האלה נמצאים
אז כמו שאפשר לכתוב תקציר באנגלית חשבתי שהצליח לכתוב בעצמי בעברית , אז מאחורי יש כל מיני קודים למניהם , ודברים לא רגילים שסיבכו אותי לגמריי בנסיון שאמור להיות פשוט .
אני מקבל מקסימום את המשפט הראשון בעברית וזהו , התחלת התקציר לאחר , אנגלית אין בעיה רואים הכל יפה ומסודר
אז בעזרת התוכנה YAYMan , שדרכה אתה יכל לראות את התקצירים לשנות תמונה וכו' לנהל את הסיפרייה של הקבצי XML שהם בעצם הפרטים האלה נמצאים
אז כמו שאפשר לכתוב תקציר באנגלית חשבתי שהצליח לכתוב בעצמי בעברית , אז מאחורי יש כל מיני קודים למניהם , ודברים לא רגילים שסיבכו אותי לגמריי בנסיון שאמור להיות פשוט .
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
עכשיו הבנתי.
תוסיף בבקשה את שתי השורות הללו בקובץ skin.properties, מחק את קבצי ה XML של הסרטים והרץ את YAMJ שוב.
תקבל תקציר של עד 6 שורות מלאות בעברית.
בהצלחה.
תוסיף בבקשה את שתי השורות הללו בקובץ skin.properties, מחק את קבצי ה XML של הסרטים והרץ את YAMJ שוב.
תקבל תקציר של עד 6 שורות מלאות בעברית.
בהצלחה.
קוד: בחירת הכל
# Max number of lines in plot from Sratim web site
sratim.plotLineMax=6
# Max line length - required for visual hebrew line truncate
sratim.plotLineMaxChar=45
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
תחת ספריית
[left]\skins\default\html[/left]
בהנחה שהסקין שלך נמצא בספריית default, יש קובץ בשם
exportdetails_item_popcorn.css
שנה בתוכו תחת קטע זה, לגודל הרצוי:
קח בחשבון שצריך לשנות גם את גודל הפונט וגם את גובה השורה (תמיד שמור על הפרש של 7 ביניהם). לאחר כל שינוי, יש למחוק את קבצי ה XML של הסרטים ולהריץ מחדש.
[left]\skins\default\html[/left]
בהנחה שהסקין שלך נמצא בספריית default, יש קובץ בשם
exportdetails_item_popcorn.css
שנה בתוכו תחת קטע זה, לגודל הרצוי:
קוד: בחירת הכל
.plot {
color: #ececec;
font-weight: normal;
font-size: 16pt;
line-height: 23px;
}