בעקבות הגשמים האחרונים הדירה של אחי הוצפה... והרמקולים שלו (הקידמיים) פשוט צפו להם במיים (המים הגיעו לחצי מטר) הרמקולים הם Tannoy Mercury mX3
והם כרגע אצלי עד שהוא ייסתדר וזה... (היה לי ליפנייהם פיור אקוסטיק.. =\)
ובקיצור הם עדיין עובדים ובועטים.. ואיכות שלא ידעתי בפיור... עכשיו רציתי לדעת אם יכול להגרם להם נזק משמעותי מזה שהם טבעו?
העץ שלהם טיפה התנפח.. ונבקע בחיבורים טיפה.. אבל נראה לי שעדיים הפ אטומים.. והאלמנטים נראים במצב טוב. יש סיכויי לחלודה?
תמונות: [/url]
כמה זמן הם היו מתחת למים ?
אם הרבה זמן אז יש סיכוי גדול לחלודה במשך הזמן (גם אם הרכיבים לא נכנסו למים)
יותר מזה , יש גם אפשרות לריקבון של העץ . (אמרת שהוא התנפח - זאת אומרת שהם ספגו מים ).
dudib כתב:כמה זמן הם היו מתחת למים ?
אם הרבה זמן אז יש סיכוי גדול לחלודה במשך הזמן (גם אם הרכיבים לא נכנסו למים)
יותר מזה , יש גם אפשרות לריקבון של העץ . (אמרת שהוא התנפח - זאת אומרת שהם ספגו מים ).
...
מה יש מצב עכשיו שהעץ יילך? ולאלמנטים אני לא סגור שהגיע סה"כ אם הם עובדים עדיין זה אומ שהם עברו את זה בשלום לא?
שוב, זה תלוי עד לאן הגיעו המים.
אם הרמקולים כבר יבשים לגמרי, ה"עץ" (MDF) כנראה ישאר במצבו הנוכחי (מעט נפוח).
לגבי האלמנטים, אם הם נרטבו, סביר להניח שיתחילו להחליד (בעיקר בחלק הפנימי/אחורי), לפי דעתי אם הם מתפקדים אז ישרדו.
במצב כזה אני ישר הייתי מפרק את הרמקול ומייבש עם פן או מפזר חום...
אני מניח שעוד חודש משהו כזה הרמקול יתחיל להרקב..
פתח את האלמנטים ותייבש את העץ...
אם הוא מתנפח סימן שיש בעץ לחות .
תגידו יכול להיות שגם לרמקולים יש פקודת Suicide?
אולי הם לא אהבו את איך שהם נשמעו ונמאס להם? נשאר לך רק להתנחם שזה רק הרמקולים (אם בכלל, לא הזכרת משהו אחר שצף,קצת מוזר ) ויאללללה לשדרג
מקרה הכי גרוע תפתח דיסקוטק לדגים
סתם תאמת אם הרמקולים היו ממש מוצפים נראה לי שהם לא יחזיקו מעמד הרבה זמן ואם כן יש לאח שלך מזל בכל אופן אני לא רואה אותם עובדים אותו דבר לפני ההצפה