זימבבווה
כבר הרבה זמן מתחשק לי משהו אפריקאי טוב, קפצתי לאבגי היום והיה לו שם זימבבווה. לא זול התענוג, 58 שח לקילו, אבל אם זה יהיה טוב זה שווה את זה.
הקפה הירוק נראה בהחלט טוב, במיוחד יחסית לכל מיני יצירות פאר שנתקלתי בהן לאחרונה. לא התאפקתי וקליתי מייד כשהגעתי הביתה - 9 דק עד פיצוץ ראשון, הורדת להבה, עוד 3 דק כניסה לפיצוץ שני ועוד קצת והורדתי.
נראה יפהפה, מן גוון שהצלחתי להשיג רק בקפה אפריקאי כמו קניה או קונגו: מין בורדו כהה ופולים קצת מבריקים
הקפה הירוק נראה בהחלט טוב, במיוחד יחסית לכל מיני יצירות פאר שנתקלתי בהן לאחרונה. לא התאפקתי וקליתי מייד כשהגעתי הביתה - 9 דק עד פיצוץ ראשון, הורדת להבה, עוד 3 דק כניסה לפיצוץ שני ועוד קצת והורדתי.
נראה יפהפה, מן גוון שהצלחתי להשיג רק בקפה אפריקאי כמו קניה או קונגו: מין בורדו כהה ופולים קצת מבריקים
-
- זימבבווה
- פלנש
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 540
- נתן תודות: 100 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
נראה טוב! בדיוק הצבע האהוב עלי בפולים.. 
הצלחתי להגיע לצבע הזה בדיוק עם גוואטמלה וקולומביה שקליתי לאחרונה (בקליה במכונת פופקורן), והטעם היה בדיוק כמו הצבע!
סומטרה לצורך ההשוואה יצא לי שחור מדי והטעם היה שרוף..
המשך לעדכן לגבי הטעם שלהם כשתטעם..
הצלחתי להגיע לצבע הזה בדיוק עם גוואטמלה וקולומביה שקליתי לאחרונה (בקליה במכונת פופקורן), והטעם היה בדיוק כמו הצבע!
סומטרה לצורך ההשוואה יצא לי שחור מדי והטעם היה שרוף..
המשך לעדכן לגבי הטעם שלהם כשתטעם..
נטול - לא שמתי לב
האמת שהיה מבחר די גדול, לא זול אמנם (סדר גודל של אמיגו). היו כמה זני איים וזנים מרכז אמריקאיים, וכמובן PNG וכדומה, וכמה רובוסטות (מ 18 עד 40 שח).
דווקא זנים אפריקאיים כמעט ולא היו וזה מה שאני מחפש כרגע.
היו גם תערובות ירוקות למכירה במחירים סבירים מאוד.
האמת שהיה מבחר די גדול, לא זול אמנם (סדר גודל של אמיגו). היו כמה זני איים וזנים מרכז אמריקאיים, וכמובן PNG וכדומה, וכמה רובוסטות (מ 18 עד 40 שח).
דווקא זנים אפריקאיים כמעט ולא היו וזה מה שאני מחפש כרגע.
היו גם תערובות ירוקות למכירה במחירים סבירים מאוד.
what's next?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
כפיר, תבקש סיור מטחנות - יש שם כמה גדולות מה K6 שלך...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
רשמים ראשונים - טעם אפריקאי קלאסי, מעט חמצמץ וכבד, מעניין לטעום וייחודי אך לא מומלץ כחד זני. מזכיר במשהו את היאמן.
אסייג בכך שנראה שהקליה כהה מאוד למרות שהצבע לא מסגיר זאת. מן הסתם יקבל אופי אחר בקליה בהירה יותר (כמו הבורונדי)
אסייג בכך שנראה שהקליה כהה מאוד למרות שהצבע לא מסגיר זאת. מן הסתם יקבל אופי אחר בקליה בהירה יותר (כמו הבורונדי)
what's next?
בקליות שלי-כהות בדרך כלל,אני דווקה לא מרגיש חמיצות בקפה מקניה,אני דווקה מרגיש מתיקות רבה,מתובל למדי,והגוף באמת כבד.
אני משתמש בו הרבה לתערובות אספרסו,עם מעט מקסיקו (הבלתי מפוענח),סומטרה,ולאחרונה עם גואטמלה או ניקרגואה.
אני משתמש בו הרבה לתערובות אספרסו,עם מעט מקסיקו (הבלתי מפוענח),סומטרה,ולאחרונה עם גואטמלה או ניקרגואה.
- ליאו_רפאלסקו
-
- חבר פעיל

- תגובות: 60
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
מישהו במקרה יודע מה המבחר (של קפה ירוק כמובן) והמחירים אצל רם אבגי? שווה להרחיק עד מושב מצליח? אני מניח שבדואר הוא לא שולח.