בעייה בהצגת סיפריות ועוד ב WINDOWS 7
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73365
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
הי חברים.
עברתי מויסטה ל 7 לפני כמה חודשים מאז יש לי כמה תופעות מוזרות שאינני מצליח לסדר:
1. הצגת תיקיות - כל פעם שאני נכנס לתיקייה המרווח בין העמודות חוזר לברירת המחדל. אני מסדר את זה כרצוני והוא שוב חוזר לברירת המחדל (ע"ע סקרינשוט מספר 1), כך שהשם של תתי הסיפריות "נחתך". לא היה קורה לי בויסטה.
2. הצגת קבצי מולטימדיה - בסיפריות בהן יש קבצי ווידאו/תמונות אני בוחר הצגה בתצורת DETAILS , וכשאני יוצא מהסיפרייה ונכנס שוב זה חוזר למצב LARGE ICONS (ע"ע סקרינשוט מספר 2). שוב - לא הייתה לי את הבעייה הזו בויסטה.
3. השעון - מידי פעם (כל כמה ימים) השעון מחזיר את עצמו שעה אחורה. הנחתי שזה קשור אכשהו לשעון חורף/קיץ אבל חפרתי בכל ההגדות ול אמצאתי משהו שקשור לזה.
יש למישהו מושג אפא קובעים הגדרות לדברים הללו?
עברתי מויסטה ל 7 לפני כמה חודשים מאז יש לי כמה תופעות מוזרות שאינני מצליח לסדר:
1. הצגת תיקיות - כל פעם שאני נכנס לתיקייה המרווח בין העמודות חוזר לברירת המחדל. אני מסדר את זה כרצוני והוא שוב חוזר לברירת המחדל (ע"ע סקרינשוט מספר 1), כך שהשם של תתי הסיפריות "נחתך". לא היה קורה לי בויסטה.
2. הצגת קבצי מולטימדיה - בסיפריות בהן יש קבצי ווידאו/תמונות אני בוחר הצגה בתצורת DETAILS , וכשאני יוצא מהסיפרייה ונכנס שוב זה חוזר למצב LARGE ICONS (ע"ע סקרינשוט מספר 2). שוב - לא הייתה לי את הבעייה הזו בויסטה.
3. השעון - מידי פעם (כל כמה ימים) השעון מחזיר את עצמו שעה אחורה. הנחתי שזה קשור אכשהו לשעון חורף/קיץ אבל חפרתי בכל ההגדות ול אמצאתי משהו שקשור לזה.
יש למישהו מושג אפא קובעים הגדרות לדברים הללו?
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
נתחיל מהשעון
דאבל קליל על השעון...
ואז
change date and time setting
אחכ ללחוץ על
change time zone
ולבטל את הסימון מ:
"Automatically Adjust Clock for Daylight Savings Changes
דאבל קליל על השעון...
ואז
אחכ ללחוץ על
change time zone
ולבטל את הסימון מ:
"Automatically Adjust Clock for Daylight Savings Changes
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לגבי הרחבת הטור ומצב התצוגה (1+2), או שינוי - תסדר כמו שאתה אוהב ואז לחץ TOOLS | FOLDER OPTIONS בחר בטאב השני ותעשה APPLY TO ALL FOLDERS.
לגבי 3, ב-WINDOWS יש התאמת זמן אוטומטית, אם אתה מסמן TIME ZONE לא נכון, זה יקפוץ לך אחרי שעה שעתיים בחזרה
לגבי 3, ב-WINDOWS יש התאמת זמן אוטומטית, אם אתה מסמן TIME ZONE לא נכון, זה יקפוץ לך אחרי שעה שעתיים בחזרה
-
Huber
- חבר במועדון HT

את זה אני מכיר כמו שציינתי - לא מצויין שם V ועדיין השעון כל הזמן חוזר שעה אחורה (קרה לי כרגע למען האמת).uris כתב:נתחיל מהשעון
דאבל קליל על השעון...
ואז
אחכ ללחוץ על
change time zone
ולבטל את הסימון מ:
"Automatically Adjust Clock for Daylight Savings Changes...
-
Huber
- חבר במועדון HT

עופר/אורי,oferlaor כתב:לגבי הרחבת הטור ומצב התצוגה (1+2), או שינוי - תסדר כמו שאתה אוהב ואז לחץ TOOLS | FOLDER OPTIONS בחר בטאב השני ותעשה APPLY TO ALL FOLDERS.
לגבי 3, ב-WINDOWS יש התאמת זמן אוטומטית, אם אתה מסמן TIME ZONE לא נכון, זה יקפוץ לך אחרי שעה שעתיים בחזרה...
לגבי השעון - אין V באופציה הנ"ל. מצטער אם לא הבהרתי את עצמי מספיק.
לגבי מה שציינת - אני מכיר את האופציה הזו בויסטה והשתמשתי בה בעבר, אני לא מוצא אותה בווינדוס 7. מצב סקרינשוט של התיקייה אחרי שסידרתי אותה איך שרציתי - אפא יש את ה TOOLS שהיה בויסטה?
-
Huber
- חבר במועדון HT

נו - כל יום לומדים משהו חדש 
עכשיו נשארה רק הבעייה של השעון שמוריד לי שעה מהחיים על דעת עצמו
עכשיו נשארה רק הבעייה של השעון שמוריד לי שעה מהחיים על דעת עצמו
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
Huber
לא הבנת אותי. ה-CHECKBOX צריך להיות דלוק בשביל שזה יעביר אותך ל-UTC+3 (שזה ה-TIMEZONE שאנחנו בפועל נמצאים בו).
אם אתה רוצה שזה יהיה כבוי אז סימן שאתה ב-TIMEZONE הלא נכון ותחפש פשוט מקום פיזי (מוסקבה, בגדד) שנמצאים ב-UTC+3 (או GMT+3) ואז זה יסתדר.
אופציה נוספת זה לכבות את הסינכרון זמן מול העולם, אבל זה טיפה מסובך יותר.
לגבי WINDOWS 7, אני רואה שרק התחלת להשתמש. מיקרוסופט משום מה החליטו להעלים את כל התפריטים הנחמדים. בשביל לקבל אותם אתה צריך ללחוץ על ALT (בדפדפנים ובמקומות אחרים צריך להדליק את ה-MENU TOOLBAR). כשה-ALT לחוץ יש לך תפריטים ושם אפשר גם להחזיר את התפריטים קבוע למעלה.
לא הבנת אותי. ה-CHECKBOX צריך להיות דלוק בשביל שזה יעביר אותך ל-UTC+3 (שזה ה-TIMEZONE שאנחנו בפועל נמצאים בו).
אם אתה רוצה שזה יהיה כבוי אז סימן שאתה ב-TIMEZONE הלא נכון ותחפש פשוט מקום פיזי (מוסקבה, בגדד) שנמצאים ב-UTC+3 (או GMT+3) ואז זה יסתדר.
לגבי WINDOWS 7, אני רואה שרק התחלת להשתמש. מיקרוסופט משום מה החליטו להעלים את כל התפריטים הנחמדים. בשביל לקבל אותם אתה צריך ללחוץ על ALT (בדפדפנים ובמקומות אחרים צריך להדליק את ה-MENU TOOLBAR). כשה-ALT לחוץ יש לך תפריטים ושם אפשר גם להחזיר את התפריטים קבוע למעלה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

oferlaor כתב:
מסובך לא מפחיד אותי, אני לא רוצה שהזמן יתעדכן לבד, אני רוצה לשלוט על זה ידנית.
כן, עברתי מויסטה לפני זמן קצר ואני עדיין מתרגל לקינקים הקטנים שלה![]()
...
ד"א - ממתי אנחנו UTC+3? אפילו בווינדוס רשום ש UTC+02 זה ירושליים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

OK, אבל אצלי לא מסומן V בהתאמה לשעון קיץ, ה UTC מוגדר על +02 והשעון אכן מציג את השעה הנכונה (ראה סקירנשוט ראשון). ברגע שאי מסמן V בשעון קיץ השעון מכוון את עצמו שעה קדימה לשעה לא נכונה (סקרינשוט מספר 2). אז איך זה שכרגע זה מכוון ל UTC+02, ה V לא מסומן, השעה אמורה להיות מוגדרת נכון ומידיי פעם הוא על דעת עצמו מחזיר שעה אחורה?
-
Huber
- חבר במועדון HT

mp3lll - לא אני לא. אם אני בוחר איזשהו +03 השעון קופץ שעה קדימה (תסתכל בסקרינשוט השני בתגובה הקודמת שלי). כשאני בוחר +02 השעון מכוון לשעה הנכונה לזמן קצר, אבל אחרי זמן מה חוזר שעה אחורה. זו הבעייה ולהעביר ל +03 לא יפתור אותה.
לגבי "עובד עם דומיין" - התכוונת אם אני חלק מרשת? אם כן התשובה היא לא, זהו מחשב בודד שלא מחובר לשום מחשב אחר ולשום רשת ביתית.
לגבי "עובד עם דומיין" - התכוונת אם אני חלק מרשת? אם כן התשובה היא לא, זהו מחשב בודד שלא מחובר לשום מחשב אחר ולשום רשת ביתית.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני אנסה ואדווח.