בקרוב עומדת לפוג ההתחיבות שלי לספק האינטרנט 012.
בעבר ניסיתי להתחבר לרשת ה PSN עם הצלחה חלקית - הצלחתי להתחבר ואפילו להוריד דמואים (לאט מאוד) אבל לא לשחק אונליין באף משחק (בעיקר ניסיתי עם Killzone 2 )
ניסיתי מספר פעמים להתחבר עם ראוטר סלולרי שהיה ברשותי והצלחתי להתחבר ולשחק ללא שום בעייה כך שאין בעיה במכשיר עצמו.
אני מחפש המלצות של משתמשי PSN לספק אינטרנט סביר (2.5MB) שעובד טוב עם ה PSN.
אגב 012 הציעו לי לעבור לחבילת GAMER - יש לזה איזו משמעות?
יש לזה משמעות , אבל אני לא יודע להגיד לך במדויק.אני יכול להעיד שאני בבזב"ל והם עובדים די בסדר עם הPSN (חוץ מBAD COMPANY 2 שלא עובד) אבל מעבר לזה אפשר להגיד שלא סתם הראשי תיבות שלהם הם בזבל
אוריאל כתב:יש לזה משמעות , אבל אני לא יודע להגיד לך במדויק.אני יכול להעיד שאני בבזב"ל והם עובדים די בסדר עם הPSN (חוץ מBAD COMPANY 2 שלא עובד) אבל מעבר לזה אפשר להגיד שלא סתם הראשי תיבות שלהם הם בזבל
...
אני דווקא נמצא בבזק בינ"ל ומשחק BC2 ללא בעיות וללא לאגים. לצערי, זה הדבר החיובי היחיד שאני יכול להגיד על חברה זו.
לגבי ה-GAMER, המשמעות היא שזה יעלה לך יותר ותקבל את אותו הדבר... (הם אומרים שיש לך עדיפות בשרתים בחו"ל ומהירות UPLOAD גבוהה יותר, אך בפועל, אתה לא תרגיש אפילו הבדל קטן)
אני רק יכול להמליץ בחום להתרחק מ012. גם בחיבור למשחקים וגם בהורדות הם היו גרועים מאוד. עברתי לפני כמה זמן לבזב"ל וההבדל הורגש באופן מיידי.
יש סיפור שאני תמיד מספר, אני צריך פשוט לארגן קישור אליו - אני הייתי לקוח בזב"ל וחבר לקוח 012. רצינו לשחק ביחד ב Army of Two. לא הצלחנו להתחבר, דיברנו בטלפון, הוא אמר שכבר המון זמן תקוע אצלו על מסך connecting to server. אמרתי שאצלי אפילו לשם זה לא הגיע. למחרת הוא ניסה להתחבר דרך בזב"ל, ואז הבנו מה הייתה הבעיה אצלי - זה עבר את אותו מסך כל כך מהר שבכלל לא הספקתי לראות אותו, וחשבתי שעוד לא הגעתי אליו.
אוריאל כתב:יש לזה משמעות , אבל אני לא יודע להגיד לך במדויק.אני יכול להעיד שאני בבזב"ל והם עובדים די בסדר עם הPSN (חוץ מBAD COMPANY 2 שלא עובד) אבל מעבר לזה אפשר להגיד שלא סתם הראשי תיבות שלהם הם בזבל
...
אני דווקא נמצא בבזק בינ"ל ומשחק BC2 ללא בעיות וללא לאגים. לצערי, זה הדבר החיובי היחיד שאני יכול להגיד על חברה זו.
לגבי ה-GAMER, המשמעות היא שזה יעלה לך יותר ותקבל את אותו הדבר... (הם אומרים שיש לך עדיפות בשרתים בחו"ל ומהירות UPLOAD גבוהה יותר, אך בפועל, אתה לא תרגיש אפילו הבדל קטן)
...
אתה משחק במחשב / אקסבוקס / פלייסטישן ?
אני מצליח לשחק בהכל בלי שום בעיה חוץ מבבטלפילד שזה המשחק היחיד שאני באמת רוצה לשחק...
Malcontent כתב:אני רק יכול להמליץ בחום להתרחק מ012. גם בחיבור למשחקים וגם בהורדות הם היו גרועים מאוד. עברתי לפני כמה זמן לבזב"ל וההבדל הורגש באופן מיידי.
יש סיפור שאני תמיד מספר, אני צריך פשוט לארגן קישור אליו - אני הייתי לקוח בזב"ל וחבר לקוח 012. רצינו לשחק ביחד ב Army of Two. לא הצלחנו להתחבר, דיברנו בטלפון, הוא אמר שכבר המון זמן תקוע אצלו על מסך connecting to server. אמרתי שאצלי אפילו לשם זה לא הגיע. למחרת הוא ניסה להתחבר דרך בזב"ל, ואז הבנו מה הייתה הבעיה אצלי - זה עבר את אותו מסך כל כך מהר שבכלל לא הספקתי לראות אותו, וחשבתי שעוד לא הגעתי אליו.
...
זה מאוד דומה למה שהיה קורה לי ב Killzone, הייתי נכנס למסך ומחכה עם Connecting to server עד אין קץ.
בחיבור הסלולרי הייתי ממתין מספר שניות במסך זה ומשחק ללא שום הפרעה לאחר מכן.
urik79 כתב:אני עם2.5 מגה 012 ו ו GAMERשניתן לי בחינם. לדעתי אם תתעקש על כך גם אתה תקבל אותה חינם
...
ביקשתי להתנתק (לא מתוך מטרה לסחוט את 012 , בניגוד למקובל) בגלל חוסר שביעות רצון והנציגה הסכימה להפעיל לי את שירות GAMER (לפחות לנסיון, אין לי כוונה לשלם בנוסף על זה - מחר יבקשו תוספת אם אתה גולש כל יום )
אני אנסה היום בערב את החיבור מחדש.
גיימר=מסחטת כסף.
ממליץ לנסות את אחת החברות שמציעות לך חבילות ללא התחייבות.
אתה מוזמן לקרוא את הת'רד הארוך של התלונות על בב"ל ואני יכול להוסיף שקיימות תלונות של אנשים גם בפורומים אחרים.
nokobik כתב:גיימר=מסחטת כסף.
ממליץ לנסות את אחת החברות שמציעות לך חבילות ללא התחייבות.
אתה מוזמן לקרוא את הת'רד הארוך של התלונות על בב"ל ואני יכול להוסיף שקיימות תלונות של אנשים גם בפורומים אחרים.
...
כנראה שזה באמת הסיפור. הבעייה היא שברוב המקומות מצאתי "המלצות" על אילו ספקים לא ללכת...
בסוף נשארתי עם Triple C ועם אקספון ( כאשר יכול להיות שפשוט אין מספיק נסיון איתן, בכל מקרה המחירים ממש נמוכים וכאשר אין התחיבות תמיד אפשר לנסות ולהפסיק במקרה הצורך)
הייתי לקוח של 012 וזה היה סיוט להתחבר איתם לPSN
ברגע שהסתיימה ההתחיבות עשיתי סבב ספקים לראות עם מי זה יעבוד הכי טוב בשעות שאני נוהג לשחק
עם המשחקים שאני אוהב לשחק..
המשחק שאותי הכי עניין לשחק ONLINE היה TEKKEN6
בדקתי את החברות
012
014
013
אקספון
בדקתי אצל מי שניתן חבילת 5 מגה וחבילת 2.5
חבילת גיימר וללא חבילת גיימר.
בסוף בחרתי את בזבל במהירות של 5 מגה ללא גיימר
עובד הכי בסדר (לא מושלם אבל בסדר) עם טקן 6.
עם גיימר היה שיפור קטן אבל לא כזה שמצדיק את המחיר
(את UC2 אני משחק מושלם באון ליין דרך אגב).
מציע לך לעשות סבב חברות בחבילות ללא התחיבות ולהתרשם
ולבחור את זו שהכי מתאימה לך,
כי ביקורות שלילית יש על כל חברה.
012 ללא גיימר לא שווה הרבה - גם לי נתנו בזמנו לניסיון גיימר ורק אז הצלחתי איכשהו להתחבר לאונליין
(הם כמובן מספרים סיפורים שהבעיה היא לא אצלם אלא בשרתים של סוני ובסוף נותנים גיימר)
היום אני עם אורנג' ב 10 מגה מתחבר ומוריד ללא בעיה בכלל
...
...
אני מצליח לשחק בהכל בלי שום בעיה חוץ מבבטלפילד שזה המשחק היחיד שאני באמת רוצה לשחק...
...
זה בעיה של פורטים, מכיר אישית
לביצועים טובים ב PS3 תגדיר אותו בנתב ב DMZ
PS3 הוא לא מחשב ווינדוס, אז זה ממש לא מסוכן, מה שזה עושה: מוציע תPS3 מה נתב ופותח אותו ל אינטרנט כאילו חיבור ישיר ללא firewall וללא נתב. אצלי זה שיפר הכול גם מהירות הורדה מPSN אמריקאי, מוריד Quore של 1.5GB בחצי שעה או פחות (יש לי 16MB כבלים + 014)
shay_2pi כתב:הייתי לקוח של 012 וזה היה סיוט להתחבר איתם לPSN
ברגע שהסתיימה ההתחיבות עשיתי סבב ספקים לראות עם מי זה יעבוד הכי טוב בשעות שאני נוהג לשחק
בדקתי את החברות
012
014
013
אקספון
...
תודה על הפירוט - האמת זאת נראית לי הדרך הכי מוצלחת. לא הייתי בטוח שכל חברה תסכים לנסיון ללא התחייבות אבל יש מספיק שכן מוכנות לכך.
ובאמת אם ללכת לפי הביקורות השליליות אז פשוט כדאי להתנתק לגמרי ...
אני עובד עם אורנג' במהירות 2.5M- חבילה של טלפון + אינטרנט.
אצלי עובד PSN מעולה ללא בעיות, וגם משחקי רשת (GT5P, MW2, TEKKEN, KZ2).
יש לי רק בעייה אחת שאני עדיין לא מבין (כבר כתבתי על זה פה בעבר): ב-MW2, בזמן החיבור המשחק רושם את הפינגים שבהם הוא מחפש סרברים. לרוב הוא היה מוצא לי באיזור ה-120mSec - ותמיד חשבתי שזה גבוה (ואז פתחתי דיון בכדי להשוות מהירויות חיבור).
חוץ מזה, לפני כשבועיים הגדרתי את ה-PS3 כ-DMZ בראוטר (של אורנג') למטרת בדיקות ומשום מה התוצאות היו הפוכות מהמצופה - המשחק מוצא סרברים באיזור ה-150mSsec ולעיתים אפילו לא מוצא בכלל !!!! בסופ"ש הזה אני מתכוון לבטל ולראות אם יש שינוי.
דרך אגב: אף אחד פה לא הזכיר את נושא התשתית (HOT/ADSL). לי יש תשתית של HOT - בדיוק עכשיו מסתיימת תקופת ההתחייבות שלי ואני שוקל לעבור ל-ADSL. בדקתי, והמחיר מינימום של ADSL עבור 2.5M יוצא 75ש"ח ממוצע לשנה (כולל 25ש"ח לאחזקת קו למרות שאת השיחות אני עושה דרך אורנג')
...
...
...
זה בעיה של פורטים, מכיר אישית
לביצועים טובים ב PS3 תגדיר אותו בנתב ב DMZ
PS3 הוא לא מחשב ווינדוס, אז זה ממש לא מסוכן, מה שזה עושה: מוציע תPS3 מה נתב ופותח אותו ל אינטרנט כאילו חיבור ישיר ללא firewall וללא נתב. אצלי זה שיפר הכול גם מהירות הורדה מPSN אמריקאי, מוריד Quore של 1.5GB בחצי שעה או פחות (יש לי 16MB כבלים + 014)
אחרי ש שמרתה הגדרות בנתב, תעשה RESTART לשניהם
נ.ב. ל DMZ חובה ש לPS3 יהי IP כבוע
...
את זה עשיתי ביום שקניתי את הפלייסטישן . . .זה לא עוזר
shay_2pi כתב:הייתי לקוח של 012 וזה היה סיוט להתחבר איתם לPSN
בדקתי את החברות
012
014
013
אקספון
...
תודה על הפירוט - האמת זאת נראית לי הדרך הכי מוצלחת. לא הייתי בטוח שכל חברה תסכים לנסיון ללא התחייבות אבל יש מספיק שכן מוכנות לכך.
ובאמת אם ללכת לפי הביקורות השליליות אז פשוט כדאי להתנתק לגמרי ...
...
אפילו יותר מזה, ברגע שהודעתי שאני מבטל
הרבה חברות הציעו לי עוד חודש חינם ואז ניסיתי חבילת אחרת
בנוסף גם הייתי מקבל הצעת שמור טובה ששימשה אותי ככלי מיקוח ביום שבו בחרתי את החברה המנצחת.