בעיות ב-iTunes ב-WINDOWS 7, מתברר שהבעיה בכלל קשורה ל-NAS

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78899
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5397 פעמים

שליחה #1 

בימים האחרונים אני מתקשה לסנכרן את iTunes, הוא איטי, לא מגיב והכל מאז שעברתי למחשב חדש מבוסס i7 שעל הנייר היה אמור לטוס כאילו אין מחר.

במחקר מעט יותר מעמיק מתברר שהבעיה בספריית המוזיקה שלי. אני מחזיק את הספריה במקום אחד מרכזי - באחד משרתי ה-NAS שלי. כך המוזיקה נגישה מכל מקום ולא צריכה להיות בעיה.

ב-WINDOWS 7 בלפטופ שלי אין שום בעיה (שם זה windows 7 business), אבל במחשב הראשי עם windows 7 ultimate אני ממש נאבק קשות בשביל לתקשר עם ה-NAS. מתברר שבגלל האיטיות הזו (כשהוא בכלל מגיב), האייטיונז נתקע כי ספריית המוזיקה שלי די גדולה והוא בודק אותה בשביל סינכרון.

טוב. במחקר נוסף מתברר שאני בקלות יכול להתחבר ל-NAS כשאני ניגש אליו לפי כתובת ה-IP שלו

[left]\\192.168.0.49\media[/left]

אבל כשאני מנסה:

[left]\\NAS\media[/left]

זה לא עובד. גם DRIVE MAPPING עובד מצויין. ניסיתי לשנות BTU, שיטות אישור KERBROS ואפילו לשחק עם ה-THROTLING של מיקרוסופט (גררר).

גיליתי את התשובה רק אחרי שאיפסתי את הספריה של iTunes לצערי, אבל מי שנתקע בבעיה דומה, שידע להיכנס ב-WINDOWS 7 ל-Credentials ולבדוק ששם ההגדרות נכונות. משום מה הוא המציא שם וסיסמא לא נכונים ופשוט התעקש להתחבר איתם. ה-NAS ראה את כהתקפת DOS ופשוט חסם לי את הצורה...

עשיתי EDIT ותוך שניה הכל הסתדר כאילו אין בעיה בכלל...

זה משגע השטויות הקטנות האלה...

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”