מאיפה אתם ממליצים לרכוש PS3

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
RoeyTNT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1274
שם מלא: RoeyTNT
נתן תודות: 64 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #1 

מה העסקה הכי טובה בארץ לרכישת PS3?
נניח ואני רוצה את המשחקים GOD OF WAR 3 ואת TEKKEN 6
וגם שלט נוסף.
איפה אפשר למצוא בארץ מחיר משתלם?
(אולי יותר ישתלם לקנות את המשחקים והשלט בהזמנה מחול?)

yigal33
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 564
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #2 

אים אתה רוצה אחריות של ישפאר אז יש מבצע בטאוור רקורקדס מכשיר 120 גיגה + משחק מתנה +כבל HDMI ב1999 ובקר נוסף ב250 .

אים אתה לא הולך על אחריות של ישפאר אז יש חבילות זולות יותר כגון מחסני חשמל.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73368
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #3 

RoeyTNT כתב:(יותר ישתלם לקנות את המשחקים והשלט בהזמנה מחול)
...

RoeyTNT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

Huber כתב:
RoeyTNT כתב:(יותר ישתלם לקנות את המשחקים והשלט בהזמנה מחול)
...
...
1) שווה לקנות משחק בחול אפילו אם בארץ יש לי עסקת חבילה? כלומר מארז של המשחק והמכשיר?
2) יש אתר ספציפי שאתה מממליץ עליו? או סתם באיביי לקנות?

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73368
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #5 

מתמטיקה פשוטה, תבדוק כמה עולה מכשיר ללא באנדל, כמה עולה מכשיר עם באנדל - אם ההפרש בנהם קטן יותר ממחירו של המשחק בחו"ל, לא משתלם ולהיפך.

פה יש לך תשובה לגבי אפא לקנות משחקים בחו"ל - חבל שלא נכנסת קודם לסטיקי בראש הפורום:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 09#1042809

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #6 

תעשה השוות מכירים ב zap.co.il
ותראה איפה יותר זול, תחזור לפה ותורר לגבי החנות מה אנשים חושבים.

RoeyTNT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

Huber - ואין בעיה לגבי איזורים ודברים כאלה אם אני קונה משחקים מחול ומכשיר מהארץ?
ViruzZ - את האמת כבר עשיתי את זה.
החנות שהכי נראתה לי זו החנות הזו http://www.zap.co.il/clientcard.aspx?siteid=1484
גם יש אחריות של ישפאר והביקורות על החנות די טובות.

בלי שום קשר אני עדיין מתלבט בין 120 ג'יגה ל250... יש הבדל ביניהם חוץ מהגודל של ההארדיסק?
ושאלת תם - בשביל מה צריך בכלל הארדיסק לסוני?

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #8 

לגבי הבדלים בין הגרסאות - אין (בין 120 ל250)
לגבי הבדלים בין איזורים - במשחקים אין , כל משחק מכל איזור יעבוד , ההבדל הוא בבלוריי/DVD ששם זה מתפקד כנגן לכל דבר ואז אם קנית סרט בלוריי/DVD מאיזור מסויים ואת המכשיר מאיזור אחר אז קיימת אפשרות שהסרט לא יעבוד
הבדל נוסף בין איזורים הוא הבדל בשליטה , במכשירים אסייתים התפקוד של האיקס והעיגול הפוך מזה של המכשירים האירופאים והאמריקאים.
לגבי השאלה האחרונה - צריך הרד דיסק בשביל להתקין עליו משחקים (חלק מהמשחקים דורשים התקנה) ולשמור מידע.מעבר לזה זו כבר בחירה שלך -אפשר להוריד מהPSN דמואים ומשחקים מלאים ועוד כל מיני דברים , בנוסף אפשר להעתיק לHDD סרטים ולראות אותם , מוסיקה , תמונות וכו' .. .

RoeyTNT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

אוריאל כתב:לגבי הבדלים בין הגרסאות - אין (בין 120 ל250)
לגבי הבדלים בין איזורים - במשחקים אין , כל משחק מכל איזור יעבוד , ההבדל הוא בבלוריי/DVD ששם זה מתפקד כנגן לכל דבר ואז אם קנית סרט בלוריי/DVD מאיזור מסויים ואת המכשיר מאיזור אחר אז קיימת אפשרות שהסרט לא יעבוד
הבדל נוסף בין איזורים הוא הבדל בשליטה , במכשירים אסייתים התפקוד של האיקס והעיגול הפוך מזה של המכשירים האירופאים והאמריקאים.
לגבי השאלה האחרונה - צריך הרד דיסק בשביל להתקין עליו משחקים (חלק מהמשחקים דורשים התקנה) ולשמור מידע.מעבר לזה זו כבר בחירה שלך -אפשר להוריד מהPSN דמואים ומשחקים מלאים ועוד כל מיני דברים , בנוסף אפשר להעתיק לHDD סרטים ולראות אותם , מוסיקה , תמונות וכו' .. .
...
קודם כל המון תודה על ההסבר המפורט :)
דבר שני, אם אני מתכוון להשתמש בהארדיסק אך ורק למשחקים (כי יש לי סטרימר אני לא צריך לסרטים)
אז 120 ג'יגה, זה מספיק? כמה כבר לוקחת כל התקנה?
דבר שלישי מצאתי פה אתר ישראלי עם מחירים ממש טובים למשחקים. בחישוב יוצא לי יותר זול מלהזמין מחול.
לדוגמא גוד אוף וור 3 - http://www.mediagame.co.il/details.asp?id=3938
וטקן 6 - http://www.mediagame.co.il/details.asp?id=3759
להבדיל אלפי הבדלות ממחירים אחרים בארץ של אותם משחקים

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #10 

RoeyTNT, התקנה יכולה לקחת כ5 ג'יגה (ע"ע MGS) אבל אתה תמיד יכול לרכוש HDD ולהחליפו, זה לא סיפור מסובך ולא יקר.
בנוגע למחירים שהצגת - אכן נראה אטרקטיבי ביותר. אני לא בטוח שלרכוש שלט מהארץ יצא לך כזה זול, אני רוכש אך ורק שלטים מחו"ל (כבר רכשתי שלושה עד כה והרביעי בדרך).
Vocare Ad Regnum

RoeyTNT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

TANDBERG כתב:RoeyTNT, התקנה יכולה לקחת כ5 ג'יגה (ע"ע MGS) אבל אתה תמיד יכול לרכוש HDD ולהחליפו, זה לא סיפור מסובך ולא יקר.
בנוגע למחירים שהצגת - אכן נראה אטרקטיבי ביותר. אני לא בטוח שלרכוש שלט מהארץ יצא לך כזה זול, אני רוכש אך ורק שלטים מחו"ל (כבר רכשתי שלושה עד כה והרביעי בדרך).
...
תודה על ההסבר לגבי הHDD
וכן, בהחלט ראיתי ששלטים - אין איפה למצוא מחיר אטרקטיבי בארץ.

בכל מקרה תודה לכולכם
עזרתם לי מאוד :)

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

אם ככה לדעתי 120 יספיק לך .חוץ מMGS וUT3 לא התקלתי במשחקים שדורשים המון מקום.לגבי המשחקים המכירים אכן אטרקטיביים אבל מה שבעצם קורה כאן שזהו ייבוא לא רשמי או משהו כזה אז הם לא משלמים על המשחקים מס ואז מוכרים לך בזול , כל המשחקים האלה הם משחקים מאיזור יפן/אסיה והרי מותר למכור בארץ רק משחקים מאירופה . . .לא שזה צריך לשנות לך יותר מדי . . אבל רק שתדע.

RoeyTNT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

אוריאל כתב:אם ככה לדעתי 120 יספיק לך .חוץ מMGS וUT3 לא התקלתי במשחקים שדורשים המון מקום.לגבי המשחקים המכירים אכן אטרקטיביים אבל מה שבעצם קורה כאן שזהו ייבוא לא רשמי או משהו כזה אז הם לא משלמים על המשחקים מס ואז מוכרים לך בזול , כל המשחקים האלה הם משחקים מאיזור יפן/אסיה והרי מותר למכור בארץ רק משחקים מאירופה . . .לא שזה צריך לשנות לך יותר מדי . . אבל רק שתדע.
...
רגע, אז יכול להיות שבמשחקים האלה יהיה את הקטע הזה של השינוי כפתורים שציינת מקודם?
"הבדל נוסף בין איזורים הוא הבדל בשליטה , במכשירים אסייתים התפקוד של האיקס והעיגול הפוך מזה של המכשירים האירופאים והאמריקאים. "

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2338
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #14 

אני בעלים של קונסולה אסייתית NTSC-J ואכן יש הבדלים בתיפקודים של ה "X" וה "O" אך רק בתפריטים של מערכת ההפעלה של ה PS3, כמעט בכל המשחקים אין שום הבדל, ברגע שמתרגלים אין שום בעיה...

יוצא דופן הוא למשל FIFA 2010 בתפריטים שלו במקום אישור בחירה עם "X" אני מאשר עם "O"
לא מטריד במיוחד, לפחות לא אותי...

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

RoeyTNT כתב:
אוריאל כתב:אם ככה לדעתי 120 יספיק לך .חוץ מMGS וUT3 לא התקלתי במשחקים שדורשים המון מקום.לגבי המשחקים המכירים אכן אטרקטיביים אבל מה שבעצם קורה כאן שזהו ייבוא לא רשמי או משהו כזה אז הם לא משלמים על המשחקים מס ואז מוכרים לך בזול , כל המשחקים האלה הם משחקים מאיזור יפן/אסיה והרי מותר למכור בארץ רק משחקים מאירופה . . .לא שזה צריך לשנות לך יותר מדי . . אבל רק שתדע.
...
רגע, אז יכול להיות שבמשחקים האלה יהיה את הקטע הזה של השינוי כפתורים שציינת מקודם?
"הבדל נוסף בין איזורים הוא הבדל בשליטה , במכשירים אסייתים התפקוד של האיקס והעיגול הפוך מזה של המכשירים האירופאים והאמריקאים. "
...
זה תלוי במערכת ההפעלה כמו שרשמו מעליי.במשחקים זה בדר"כ לא משנה , גם אני לא ראיתי אף משחק חוץ מפיפ"א שזה ככה.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”