הצעת חוק הרשות השניה לטלויזיה ורדיו (תיקון – הפצת שידורי הטלויזיה הלימודית)

חדשות ועדכונים של HT Magazine
Brendan פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 613
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

חוק הרשות השניה לטלוויזיה ורדיו, התש"ן–1990, מסדיר הקמת מערך הפצה קרקעי ספרתי (דיגיטלי), בגיבוי מערך לוויני ספרתי, הידוע בכינויו "עידן+" או "DTT", אשר באמצעותו יופצו ערוצי טלוויזיה לכלל האזרחים במדינה ללא תשלום, ובלבד שרכשו ממיר מתאים. כיום, במערך ההפצה האמור כלולים חמישה ערוצים: ערוץ 1, ערוץ 33, ערוץ 2, ערוץ 10 וערוץ הכנסת. שידורי הטלוויזיה הלימודית, המשודרים בערוץ 23, אינם ניתנים לקליטה במשקי בית שלא מנויים לשירותי הכבלים או הלווין, וזאת למרות חשיבותם הערכית והחינוכית. מאחר ששידורים אלה ממומנים מכספי משלמי המיסים, ולאור חשיבותם הערכית וחינוכית כאמור, ראוי לאפשר לכלל האזרחים במדינה לצפות בהם בחינם, בלי לחייבם לרכוש מנוי בחברת הכבלים או הלווין. לפיכך, מוצע להוסיף לחבילת הערוצים המשודרים חינם באמצעות מערך תחנות השידור הספרתיות לקליטתם ולהפצתם של השידורים, את שידורי הטלוויזיה הלימודית (ערוץ 23).

הונח היום על שולחן הכנסת ע"י ח"כ אלי אפללו ואחרים

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #2 

נקווה שיעבור.

זה ערוץ שבאמת אין שום הצדקה שלא ישודר ב-DTT.
המנכ"לית של הטלויזיה החינוכית גם הבטיחה שאם זה יקרה הם ישחררו את השעות שלהם בערוץ 1.

inonr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 661
שם מלא: inonr
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #3 

נראה לי מאוד לגיטימי שהשידורים האלה יהיו חינם אין כסף לציבור בכספו ממן את הערוץ

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

בשעה טובה ומוצלחת הגיע הזמן, הטלביזיה החינוכית ממומנת על ידי תקציב משרד החינוך בסך 90 מליון ש"ח בשנה
ואין שום סיבה שלא לשדר את הערוץ במערך ה DTT החינמי (Y) (Y) (Y)
אני לא יודע אם כולם מכירים את ההיסטוריה אבל הטלביזיה החינוכית עלתה לאוויר בשנת 1966
עוד לפני הערוץ הראשון ובמקור הוקמה על ידי תרומה של קרן רוטשילד משנת 1963
בשידור הראשון בדקה ה 9 לערך רואים את אלמנתו של ארמנד דה רוטשילד מהצד הצרפתי של המשפחה
את הדודן הברון רוטשילד מהצד הבריטי ובדקה 24 לערך את המהנדס הבריטי שהביאו מהBBC כדי להקים את המערך הטכני, שטוען כי הרמה הטכנית של מערכת השידור מקבילה ברמתה הטכנית לכל מערך שידור איכותי אחר בעולם..
, טוב חייבים קצת טכני בכל זאת הפורום.
כמו כן מופעים נכבדים רבים כולל המדינאי הדגול אבא אבן
http://www.23tv.co.il/894-he/Tachi.aspx
יוחזר רגע עם דודלי
http://www.23tv.co.il/362-he/Tachi.aspx
וHERE WE ARE
http://www.23tv.co.il/358-he/Tachi.aspx
נערך לאחרונה על ידי arotman ב 19/07/2010 18:46, נערך פעם 1 בסך הכל.

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

חשוב להוסיף: גם לשידורי הלוויין FTA (צלחת פרטית)

שליחה #5 

Brendan כתב:חוק הרשות השניה לטלוויזיה ורדיו, התש"ן–1990, מסדיר הקמת מערך הפצה קרקעי ספרתי (דיגיטלי), בגיבוי מערך לוויני ספרתי, הידוע בכינויו "עידן+" או "DTT", אשר באמצעותו יופצו ערוצי טלוויזיה לכלל האזרחים במדינה ללא תשלום, ובלבד שרכשו ממיר מתאים. כיום, במערך ההפצה האמור כלולים חמישה ערוצים: ערוץ 1, ערוץ 33, ערוץ 2, ערוץ 10 וערוץ הכנסת. שידורי הטלוויזיה הלימודית, המשודרים בערוץ 23, אינם ניתנים לקליטה במשקי בית שלא מנויים לשירותי הכבלים או הלווין, וזאת למרות חשיבותם הערכית והחינוכית. מאחר ששידורים אלה ממומנים מכספי משלמי המיסים, ולאור חשיבותם הערכית וחינוכית כאמור, ראוי לאפשר לכלל האזרחים במדינה לצפות בהם בחינם, בלי לחייבם לרכוש מנוי בחברת הכבלים או הלווין. לפיכך, מוצע להוסיף לחבילת הערוצים המשודרים חינם באמצעות מערך תחנות השידור הספרתיות לקליטתם ולהפצתם של השידורים, את שידורי הטלוויזיה הלימודית (ערוץ 23).

...
יש אלפי אנשים (כמוני) שקולטים את הערוצים הנ"ל דרך צלחת פרטית ולא DTT.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
יצירת קשר:

Re: חשוב להוסיף: גם לשידורי הלוויין FTA (צלחת פרטית)

שליחה #6 

gilg7 כתב:
Brendan כתב:חוק הרשות השניה לטלוויזיה ורדיו, התש"ן–1990, מסדיר הקמת מערך הפצה קרקעי ספרתי (דיגיטלי), בגיבוי מערך לוויני ספרתי, הידוע בכינויו "עידן+" או "DTT", אשר באמצעותו יופצו ערוצי טלוויזיה לכלל האזרחים במדינה ללא תשלום, ובלבד שרכשו ממיר מתאים. כיום, במערך ההפצה האמור כלולים חמישה ערוצים: ערוץ 1, ערוץ 33, ערוץ 2, ערוץ 10 וערוץ הכנסת. שידורי הטלוויזיה הלימודית, המשודרים בערוץ 23, אינם ניתנים לקליטה במשקי בית שלא מנויים לשירותי הכבלים או הלווין, וזאת למרות חשיבותם הערכית והחינוכית. מאחר ששידורים אלה ממומנים מכספי משלמי המיסים, ולאור חשיבותם הערכית וחינוכית כאמור, ראוי לאפשר לכלל האזרחים במדינה לצפות בהם בחינם, בלי לחייבם לרכוש מנוי בחברת הכבלים או הלווין. לפיכך, מוצע להוסיף לחבילת הערוצים המשודרים חינם באמצעות מערך תחנות השידור הספרתיות לקליטתם ולהפצתם של השידורים, את שידורי הטלוויזיה הלימודית (ערוץ 23).

...
יש אלפי אנשים (כמוני) שקולטים את הערוצים הנ"ל דרך צלחת פרטית ולא DTT.
...
+1 ברגע שישודר ב DTT יש סיכוי טוב שיוסיפו את הערוץ גם בשידור לוויני כחלק מגיבוי לוויני לשידורי ה DTT
בכלל הגיע הזמן שגורם שידור אחד יהיה אחראי גם על השידור הלוויני ולא 3 כמו היום רשות השידור הרשות השנייה
וערוץ הכנסת משדרים במערכים נפרדים גם פה ניתן לחסוך כמה עשרות אלפי שקלים בשנה אם לא יותר.

drixie
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1244
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #7 

תסלחו לי, כן, אבל למה משרד החינוך צריך לשדר טלויזיה ב90 מיליון ש"ח? כל הזמן בוכים שאין מספיק תקציבים לחינוך. לא עדיף לבנות כמה כיתות? להביא מורים יותר טובים? זה בטח יותר דחוף משידור מחזורי.

akira
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 317
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #8 

תקציב משרד החינוך הוא קרוב ל-30 מיליארד ש"ח.
90 מיליון ש"ח זה 0.3 אחוז לערך שמאפשר למשרד החינוך להציע אלטרנטיבה חינוכית לילדים לנוער ולמבוגרים ששוהים בביתם.

זה חשוב ויאה שגם יהיה ערוץ שלא מקרין רק "תוכן מסחרי" 24 / 7 אלא גם ערוץ שמטפח את הידע, התרבות והמדע. מדינת ישראל לא קמה בזכות השרדות... אם מה שמעניין אותך זה רק "תוכן מסחרי", שיבושם לך - אבל מאוד חשוב שיהיה גם תוכן בעל ערך מוסף בטלויזיה, לא רק שעשוע.
הערך המוסף של 0.3 אחוז מהתקציב ינוצל הרבה יותר טוב בטלויזיה חינוכית אמיתית מאשר בלשנות את ממוצע התלמידים למורה מ25.5 ל24.7.

drixie
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

שטויות, מה קשור השרדות. אתה אפילו לא יודע אבל אתה כמעט מצטט את חוק רשות השידור. בשביל זה משלמים אגרה. הטלויזיה החינוכית משדרת בערוץ 1, משדרת בערוץ 2, משדרת בערוץ 23 - והם בכלל יחידת סמך במשרד החינוך. מישהו דיבר על ריכוזיות? ערב חדש זה אלטרנטיבה חינוכית? נו באמת. בואו נודה באמת: ערוץ 1 הוא השופר של ראש הממשלה, והטלויזיה החינוכית היא השופר של שר החינוך. היא הוקמה כדי לאפשר גם למפד"ל (זוכרים?) לשדר טלויזיה. זה לא תקין. צריך שידור ציבורי מפוקח כמו שצריך, ואי אפשר שלכל שר יהיה ערוץ שידור. ואם למשרד החינוך יש 90 מיליון ש"ח לשים על שידורים, אז יש לו כנראה יותר מדי כסף. כנראה שלא ביקרת בבית ספר בזמן האחרון אם נראה לך שעדיף להוציא את הכסף על טלויזיה במקום על חינוך באמת.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
יצירת קשר:

שליחה #10 

drixie
אני חולק עליך, דווקא הטלביזיה החינוכית שהוקמה במקור על ידי משפחת רוטשילד ונמסרה לממשלת ישראל בשנות השישים, מאז ועד היום עוסקת בחינוך בתרבות ומהווה אלטרנטיבה לכל המסחריות והטלביזיה הצהובה של היום וכן גם ערב חדש היא תוכנית חינוכית מסוג שונה.
אני כמו רבים במדינת ישראל גדלתי בבית ללא אמצעים כספיים מדהימים ותוכניות החינוכית במיוחד של האוניברסיטה הפתוחה ולימודי האנגלית אפשרו לי ולרבים אחרים ללמוד נושאים שללא החינוכית היה קשה מאוד להגיע אליהם.
בכל מדינה מתוקנת אפילו בארה"ב יש ערוץ שמטרתו חינוך כמו למשל PBS, אנו יכולים להתדיין על מקורות המימון של הערוץ אבל לא על נחיצותו, במיוחד שיש כיום בישראל אוכלוסיות רבות של עולים וותיקים שלא תמיד יש להם גישה לאינטרנט בבית או אפילו בבית הספר (נא לא להתייחס רק למדינת ת"א) והערוץ מהווה כלי לקידומם בחברה.
משום כך חשוב מאוד לדעתי להכליל את הערוץ במלואו בחבילת השידור של עידן+.
אגב אני לא יודע אם מודעים לכך אבל היו ניסיונות לאחד בין רשות השידור לבין החינוכית ואני חושב שזו תהייה טעות אדירה לעשות זאת שכן מדובר בגופים שונים לחלוטין בדרך התנהלותם ולמטרות שלשמם הוקמו, הטלביזיה הישראלית מאז ומתמיד זוהתה עם הפוליטיקה הישראלית ולחילופין החינוכית הושפעה יותר מאנשי חינוך.

drixie
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

PBS אני קונה בשתי ידיים - הם לא מקבלים גרוש אחד מהמדינה, וחיים רק מחסויות ותרומות. השידור הציבורי בארץ עולה לנו מיליארד ומאה מיליון ש"ח בשנה. אתה מרגיש שאתה מקבל תרומה מהדבר הזה? משרד ממשלתי לא צריך להפעיל לא טלויזיה ולא רדיו. נכון שבאיטליה המצב יותר גרוע, אבל לתת למפלגה ערוץ - בעיה קשה. כבר היו לא פעם תוכניות עם מסרים מאוד בעייתיים ושרי החינוך היו (ומן הסתם עדיין) מתערבים בתכנים באופן בוטה. שנים היא שימשה שופר של הציונות הדתית, לפעמים בצורה מתוחכמת, ולפעמים לא. בג"צ נאלץ להתערב בניהולה לא פעם. לדעתי זה סקנדל, ובזבוז משווע של כספי ציבור. צריכה לקום מועצה ציבורית לא תלויה שתנהל את ה1.1 מיליארד ש"ח שבולע השידור הציבורי (לא כולל השידורים של משרד הבטחון ושל משרד התחבורה, אגב). זה צריך בהחלט להספיק לכמה ערוצים, גם חינוכיים.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
יצירת קשר:

שליחה #12 

drixie כתב: אתה מרגיש שאתה מקבל תרומה מהדבר הזה?.
...
אני לא הייתי ממהר לשים את החינוכית בסל אחד עם המפעל הייצור משנות השבעים שנקרא הערוץ הראשון,
שכדרך אגב גם שם עדיין יש תוכניות כמו מבט שני ותוכניות תעודה שונות שבהם אני צופה אבל מנוהל באופן בזבזני ביותר.
וכן אפילו במצב העקום הזה אני מרגיש שהטלביזיה החינוכית עדיפה על פני הערוצים המסחריים, בתור
יהודי שעדיין שומר על קצת מסורת, מעולם לא חשתי שהחינוכית דוחפת לכיוון דת יותר מידי אלא מציגה את הערכים וההיסטוריה שלנו כיהודים לדוגמא בתוכנית קשת וענן הזכורה לטובה שבה מדברים על המסורת היהודית באופן שהיה אגב מעצבן כמה רבנים שהכרתי אם היו צופים בטלביזיה, אנחנו עדיין מדינה יהודית ודמוקרטית ואין שום פסול לדעתי לשדר תכנים חינוכיים המלמדים את הדור שאינו יודע אפילו לשאול על יהדות, שמהווה אם אנו רוצים או לא את ההיסטוריה שלנו ויש האומרים גם את עתידנו, לולא יהדותנו אנו בעצם חוזרים להיות ככל העמים. אגב רק לשם השוואה לטעמי החינוכית אינה נופלת באיכותה מ PBS ולא פעם שידרה ומשדרת תכנים שהופקו ב PBS וב BBC.

יש בחינוכית היום מנכ"לית שלא עושה חשבון לאף אחד ואני רואה שהיא מנערת קצת את העניינים.
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 58&fid=821

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46372
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #13 

מצויין, ערוץ 23 :אחלה:
מדריך השידורים לערוץ: http://www.23tv.co.il/49-he/Tachi.aspx
טוב שיש PVR במקלט ה DTT שלי.

pop_up
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #14 

יוחזר חביתוש מרגע ודודלי!

וברצינות, בהקשר של ערוץ פתוח בלווין, יכלו לחסוך עלויות אם רק היו מגיעים להסכמה ($$$) עם YES שהערוצים הנידונים ישודרו ללא הצפנה.
תחומי עיניין: וידאו דיגיטלי, MPEG2 , MPEG4, H.264
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס

drixie
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

אם יש ערוץ מפדלניקי והמפלגה הזו כבר לא קיימת, אז באמת אי אפשר להתלונן על ראש הממשלה שהוא רוצה ערוץ משל עצמו גם, וצריך לתת כמובן גם ערוץ לבל"ד, ולחד"ש, ומפלגת העבודה גם רוצה, וצריך ערוץ בשביל קדימה, וש"ס. אבל למה זה צריך לבוא על חשבון החינוך של הילדים שלנו? למה? את הכסף צריך להקצות כדי להביא מורים ברמה יותר גבוהה, לא בשביל מורות שעושות חלטורה בשביל משכורת בושה. להגיד על טחי שהם לא נופלים מPBS, זה כבר באמת עניין של טעם. אבל רק שמישהו משדר תכנים מPBS לא הופך אותו ל PBS.

הנה תלוש משכורת של מורה
http://www.blogmorim.com/wp-content/upl ... scoret.jpg
נכון שהיום כבר יש תוספת "מרשימה" של כמה אחוזים, אבל זה בערך המצב. אלו האנשים שנמצאים עם הילדים שלנו יותר מאיתנו. והם מרוויחים לשעה פחות מבייביסיטר. אבל כסף לערוץ שידור לתפארת שר החינוך, זה יש. מצטער, העתיד של המדינה יותר חשוב לי משידורים חוזרים של נילס הולגרסון.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
יצירת קשר:

שליחה #16 

drixie כתב:אם יש ערוץ מפדלניקי והמפלגה הזו כבר לא קיימת, אז באמת אי אפשר להתלונן על ראש הממשלה שהוא רוצה ערוץ משל עצמו גם, וצריך לתת כמובן גם ערוץ לבל"ד, ולחד"ש, ומפלגת העבודה גם רוצה, וצריך ערוץ בשביל קדימה, וש"ס. אבל למה זה צריך לבוא על חשבון החינוך של הילדים שלנו? למה? את הכסף צריך להקצות כדי להביא מורים ברמה יותר גבוהה, לא בשביל מורות שעושות חלטורה בשביל משכורת בושה. להגיד על טחי שהם לא נופלים מPBS, זה כבר באמת עניין של טעם. אבל רק שמישהו משדר תכנים מPBS לא הופך אותו ל PBS.

הנה תלוש משכורת של מורה
http://www.blogmorim.com/wp-content/upl ... scoret.jpg
נכון שהיום כבר יש תוספת "מרשימה" של כמה אחוזים, אבל זה בערך המצב. אלו האנשים שנמצאים עם הילדים שלנו יותר מאיתנו. והם מרוויחים לשעה פחות מבייביסיטר. אבל כסף לערוץ שידור לתפארת שר החינוך, זה יש. מצטער, העתיד של המדינה יותר חשוב לי משידורים חוזרים של נילס הולגרסון.
...
אני מבין שאנו כבר לא נצא תמימי דעים אבל לצורך הדיון, אם היית מחלק 90 מליון ש"ח בין 127 אלף מורים וגננות בישראל הייתה מקבל תוספת של 700 ש"ח לכל מורה לא מעט כסף אני מסכים, לא בטוח שהיה עושה שינוי גדול...
אגב תכנים הם מלך אז מה זה משנה אם החינוכית משדרת תכני איכות שלא היא הפיקה למרות שהחינוכית מפיקה לא מעט תכנים בעצמה? אגב הקרבה למפד"ל לא רלוונטית כי המנכ"לית הנוכחית היא מינוי של לימור ליבנת שהיא לא בדיוק מפד"לניקית, אני חושב ששנינו מסכימים שהשיטה מסריחה אבל כרגע במצב הקיים שידור ערות 23 רק יכול להועיל לחינוך במדינת ישראל ולבטח לא להזיק, לעניות דעתי כמובן.
בנוסף אני מאוד ממליץ לך מדי פעם לצפות בערוץ בשעות הערב , יתכן שתופתע לטובה.
לצערי לי אין עדיין את האפשרות הזאת מכיוון שאני מנותק מחברות הלווין והכבלים כשנתיים ויכול לצפות בערוץ רק בשעות העבודה בחנות מה שלא קורה כמובן.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
יצירת קשר:

שליחה #17 

ziv_r כתב:מצויין, ערוץ 23 :אחלה:
מדריך השידורים לערוץ: http://www.23tv.co.il/49-he/Tachi.aspx
טוב שיש PVR במקלט ה DTT שלי.
...
שכחתי שגם אתה מנותק מ YES ומהוט...
אם מותר לשאול, האם מקלט ה DTT הוא גם במקרה מזרימדיה מבלי לומר שמות כמובן :D
רק כן או לא?

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
יצירת קשר:

שליחה #18 

pop_up כתב:יוחזר חביתוש מרגע ודודלי!

וברצינות, בהקשר של ערוץ פתוח בלווין, יכלו לחסוך עלויות אם רק היו מגיעים להסכמה ($$$) עם YES שהערוצים הנידונים ישודרו ללא הצפנה.
...
זה מקובל בהרבה מקומות רק YES משום מה החליטו להצפין את כל השידורים בלי יוצא מן הכלל כולל שידורי הרדיו :!:

akira
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 317
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #19 

יש הערכה כמה זמן לוקח עד שזה יהיה חוק (בהנחה שהכל יעבור) ולאחר-מכן תוך כמה זמן יעלה הערוץ לאוויר?

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
יצירת קשר:

שליחה #20 

akira כתב:יש הערכה כמה זמן לוקח עד שזה יהיה חוק (בהנחה שהכל יעבור) ולאחר-מכן תוך כמה זמן יעלה הערוץ לאוויר?
...
תהליך שינוי חוק יכול להימשך כמה חודשים ויותר אלא אם כן הממשלה מאמצת את הצעת החוק ומביאה את החוק להצבעה מהירה לאחר דיון בועדת הכנסת, להערכתי מכיוון שעלות הכנסת הערוץ היא אפסית ואם חברות בכבלים לא יפעילו לובי כדי לטרפד את המהלך, תוך חודשיים עד שלושה לכל המאוחר ניתן לאשר את תיקון החוק.
http://www.knesset.gov.il/laws/heb/explanation.htm
ברמה הטכנית, מכיוון שהרשות השנייה מקבלת כבר היום פיד מהחינוכית, כל שנותר להם לעשות זה לנתב את הפיד למערכת השידור של עידן+ במש"ב ,מכיוון שכבר הוכיחו שהם יכולים להוסיף ערוץ SD נוסף ללא פגיעה באיכות השידור של שאר הערוצים (לפחות לפי מה שראינו בזמנו) אז להערכתי ערוץ 23 יכול להעלות תוך כמה שעות למערכת למקבץ השידורים הקיים. צריך גם לזכור שקרוב לוודאי שהרשות תדרוש מהחינוכית השתתפות כספית במערכת ופה כבר העסק תלוי במנכ"לית החינוכית שצריכה לסגור את הפינה הזאת מבחינה בירוקרטית כספית מול הרשות ומציאת סכום כסך פנוי בתקציב הערוץ.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”