בעיית סאונד לאחר מעבר ל Windows 7
שלום רב,
אני משתמש ב MPC_HC להצגת הסרטים, כאשר הסאונד מועבר דרך SPDIF . כאשר השתמשתי בווינדוס XP, לא היתה בעיה, DTS ו DD זוהו במגבר והכל עבד חלק.
כעת ב WINDOWS 7, גם עם MPC_HC, בסרטים עם סאונד DD - העסק עובד חלק, בסרטי DTS - יש קרטועים ונורית DTS במגבר מהבהבת לסרוגין - כאילו כל פעם מאבד את האות.
כאשר אני עושה TEST ל DTS בהגדרות הסאונד בלוח הבקרה - המגבר מזהה את ה DTS בצורה חלקה.
יש למישהו רעיונות לפתרון הבעיה לפני פרמוט וחזרה ל XP ?
תודה, אורן
אני משתמש ב MPC_HC להצגת הסרטים, כאשר הסאונד מועבר דרך SPDIF . כאשר השתמשתי בווינדוס XP, לא היתה בעיה, DTS ו DD זוהו במגבר והכל עבד חלק.
כעת ב WINDOWS 7, גם עם MPC_HC, בסרטים עם סאונד DD - העסק עובד חלק, בסרטי DTS - יש קרטועים ונורית DTS במגבר מהבהבת לסרוגין - כאילו כל פעם מאבד את האות.
כאשר אני עושה TEST ל DTS בהגדרות הסאונד בלוח הבקרה - המגבר מזהה את ה DTS בצורה חלקה.
יש למישהו רעיונות לפתרון הבעיה לפני פרמוט וחזרה ל XP ?
תודה, אורן
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
האם התקנת והגדרת את ה-MPC HC על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD" (כולל הנספח של ניטרול מקודדים לא רצויים)?
האם התקנת MPC HC גירסה 2000 ומעלה ולא 1300 ומשהו?
האם התקנת MPC HC גירסה 2000 ומעלה ולא 1300 ומשהו?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

האם ביצעת חסימה של המקודדים של מיקרוסופט?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

איזה ווינדוס 7 יש לך? 32 או 64 ביט?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כמו כן, מהו מפרט המחשב שלך? כמה אחוזים מראה כל ליבה של ה-CPU ב-Task Manager כשאתה מנגן סרטי DTS?
WINDOWS 7 גרסת 32 ביט.
מדובר במחשב ישן, מעבד פנטיום D , שני ג'יגה זכרון, עם כרטיס קול בסיסי (AC97) , פענוח הוידאו מתבצע בכרטיס המסך (ATI RADEON HD 3650 AGP ). אין מחבר SPDIF בפנל האחורי - אני הכנתי חיבור כזה על ידי חיבור שני קונקטורים לפינים המתאימים בלוח, חשיפת חוטים וחיבורם למחבר RCA - וכל זה עם כבל קואקסיאלי למגבר. זה עבד מעולה עד עכשיו ב XP.
מדובר במחשב ישן, מעבד פנטיום D , שני ג'יגה זכרון, עם כרטיס קול בסיסי (AC97) , פענוח הוידאו מתבצע בכרטיס המסך (ATI RADEON HD 3650 AGP ). אין מחבר SPDIF בפנל האחורי - אני הכנתי חיבור כזה על ידי חיבור שני קונקטורים לפינים המתאימים בלוח, חשיפת חוטים וחיבורם למחבר RCA - וכל זה עם כבל קואקסיאלי למגבר. זה עבד מעולה עד עכשיו ב XP.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם פענוח חומרה אכן מופעל אצלך כמו שצריך (האם ה-MPC HC נמצא על EVR?), אני מניח שזה בסדר ובדקת כבר שה-CPU לא נחנק באף אחד מהליבות שלו.
מה לגבי דרייבר עדכני ל-AC97 מהאתר של Realtek? ניסית להוריד ולהתקין?
מה לגבי דרייבר עדכני ל-AC97 מהאתר של Realtek? ניסית להוריד ולהתקין?