פופקורן A200 - לא מקבל SRT בניגון MKV
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
שלום לכולם,
רכשתי מכשיר פופקורן חדש בשביל לשמש אותו בקולנוע ביתי שלי.
עדכנתי את גירסת הקשוחה אחרונה והחיברתי אותו בחיבור אלחוטי N ל-WD 8TR שלי.
הכל זורם מצויין באיכות 1080p פשוט חלום!
הבעיה שלי שאני לא מצליח להכניס את הכתוביות בעברית לסרטים. שם קובץ התרגום תואם בדיוק לשם הקובץ MKV. אני מריץ אותו במחשב וזה מיד עולה בBSPLAYER כמו שצריך.
במהלך הסרט אני לוחץ על כפתור הSubtitle ומופיע לי רק כתובית אחת באנגלית שזו הכתובית המוטמעת. ניסיתי במס' סרטים ובכולם אותה בעיה. אין לי אפשרות לבחור כתובית חיצונית.
דבר נוסף, בניגון קבצי MKV איכות הסאונד מצויינת. כשאני מנגן קובץ DIVX (DVDRIP( אין סאונד בכלל.....
חיפשתי בפורמים השונים וכולם טוענים שזה נפתח בקשוחה החדשה שכבר מותקנת אצלי. משהו פשוט לא מסתדר לי.
תודה למשיבים.
רכשתי מכשיר פופקורן חדש בשביל לשמש אותו בקולנוע ביתי שלי.
עדכנתי את גירסת הקשוחה אחרונה והחיברתי אותו בחיבור אלחוטי N ל-WD 8TR שלי.
הכל זורם מצויין באיכות 1080p פשוט חלום!
הבעיה שלי שאני לא מצליח להכניס את הכתוביות בעברית לסרטים. שם קובץ התרגום תואם בדיוק לשם הקובץ MKV. אני מריץ אותו במחשב וזה מיד עולה בBSPLAYER כמו שצריך.
במהלך הסרט אני לוחץ על כפתור הSubtitle ומופיע לי רק כתובית אחת באנגלית שזו הכתובית המוטמעת. ניסיתי במס' סרטים ובכולם אותה בעיה. אין לי אפשרות לבחור כתובית חיצונית.
דבר נוסף, בניגון קבצי MKV איכות הסאונד מצויינת. כשאני מנגן קובץ DIVX (DVDRIP( אין סאונד בכלל.....
חיפשתי בפורמים השונים וכולם טוענים שזה נפתח בקשוחה החדשה שכבר מותקנת אצלי. משהו פשוט לא מסתדר לי.
תודה למשיבים.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

קניתי את הראוטר המדהים TP-Link TL-WR1043ND!
הראוטר נמצא בקומה הראשונה מטבח. וזה משדר בקלילות לטלויזיה למעלה בחדר השינה ולמקרן שנמצא בסלון. גם אני לא האמנתי שאוכל לצפות מצורה חלקה! מהירות השידור הינה 50MB/s !
מוגדר השפה העברית בכתוביות. זה הקטע המוזר....
הראוטר נמצא בקומה הראשונה מטבח. וזה משדר בקלילות לטלויזיה למעלה בחדר השינה ולמקרן שנמצא בסלון. גם אני לא האמנתי שאוכל לצפות מצורה חלקה! מהירות השידור הינה 50MB/s !
מוגדר השפה העברית בכתוביות. זה הקטע המוזר....
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

המתאם אלחוטי שחיברתי לפופקורן הוא המתאם שקיבלתי כאשר קניתי את המכשיר IAMM.
מצורף צילום של הדונגי. אולי הוא גם קשור לסיפור למרות שאין ספק שהראוטר הוא תותח במרחק.
הראוטר של אורנג (סימנס) מחובר פיזית לראוטר החדש. והראוטר החדש מחובר בכבל גיגה לWD ShareSpace 8TB שלי. והראוטר הוא שאחראי על השידור האלחוטי. הנתב של אורנג משמש רק לחיבור לאינטרנט.

מצורף צילום של הדונגי. אולי הוא גם קשור לסיפור למרות שאין ספק שהראוטר הוא תותח במרחק.
הראוטר של אורנג (סימנס) מחובר פיזית לראוטר החדש. והראוטר החדש מחובר בכבל גיגה לWD ShareSpace 8TB שלי. והראוטר הוא שאחראי על השידור האלחוטי. הנתב של אורנג משמש רק לחיבור לאינטרנט.

נערך לאחרונה על ידי TheWiz ב 19/07/2010 16:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

הגדרתי את שפת הכתוביות לעברית ועדיין הוא לא מציג את הכתובית בקובץ הSRT..... מה עושים?!!?
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

עשיתי איתחול מלא.
בדיקה נוספת חשפה שהבעיה הינה רק בחיבור לNAS שלי המשתמש בפרוטוקול NFS. כאשר אני מחבר USB למכשיר אין שום בעיה בצפיה עם כתוביות. הן מופיעות לבד.
איזו סיבה יש לכך שWD ShareSpace) protocol NFS הכתוביות לא מופיעות? הסרט מופיע מצויין ללא קפיצות ובאיכות מדהימה.
מרגיז....
התקנתי את YAMJ, הגדרתי רשת אלחוטית תומכת בשידור 1080i וזאת הבעיה היחידה שנשארה!
בדיקה נוספת חשפה שהבעיה הינה רק בחיבור לNAS שלי המשתמש בפרוטוקול NFS. כאשר אני מחבר USB למכשיר אין שום בעיה בצפיה עם כתוביות. הן מופיעות לבד.
איזו סיבה יש לכך שWD ShareSpace) protocol NFS הכתוביות לא מופיעות? הסרט מופיע מצויין ללא קפיצות ובאיכות מדהימה.
מרגיז....
התקנתי את YAMJ, הגדרתי רשת אלחוטית תומכת בשידור 1080i וזאת הבעיה היחידה שנשארה!
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

אני לא יודע מה נחשב בהזרמה. הרי בשביל ההמכשיר מדובר בכונן רשת. אין הבדל בין מקומי לרשת. זה לא שאני משתמש בתוכנה בשביל להזרים את המידע אלא מדובר בפרוטוקול NFS פשוט.
אתה יודע האם גירסת הבטא הנוכחי פותרת את הבעיה? אתה יכול להפנות אותי למקום שראית שהבעיה מוכרת?
תודה!
אתה יודע האם גירסת הבטא הנוכחי פותרת את הבעיה? אתה יכול להפנות אותי למקום שראית שהבעיה מוכרת?
תודה!