אז מה זה אומר על הנקסוס...

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #21 

Shayosef,
חוץ מלזרוק סיסמאות שגויות לאויר ולחפש ב youtube סירטונים (ועוד להציג קטעי וידאו המציגים מכשיר תקול ולא מכשיר תקין), אתה לא רושם שום תוכן אמיתי שמציג את הטענות שלך לגבי עליונות האייפון 3Gs. אם אתה רוצה להיכנס לדיון אמיתי בין האייפון 3Gs וה OS שלו לבין נניח מכשיר ה Desire וה OS שלו אני מוכן לעשות את זה. אבל לא תהיה לך ברירה אלא לרשום שם תכנים עם בשר ולא סיסמאות ריקות משהו. נדבר על ההבדלים ב OS-ים (ריבוי משימות, קוד פתוח, ממשק משתמש, תמיכה בתוכנות צד שלישי, מהירות המערכת, תמיכה בפלאש, Wifi tethering וכו). נדבר על חווית המשתמש (ה UI, ה Sense UI, מנגנון ה notification, ה App Store אל מול המרקט, ויידגטים, Live Wallpaper, על video conference, חווית גלישה ברשת בשימוש הדפדפנים הנתמכים, תמיכה בתוכנות ניווט וכו). נדבר על הבדלי החומרה (מהירות מעבד, איכות מצלמה, איכות הקלטת הוידאו, גודל ואיכות מסך, סוללה וכן גם על המולטיטאצ). נדבר על כמות האפליקציות ונחפש ביחד תוכנות שיש לך באייפון אבל אין לך במרקט, נדבר על האם באמת יש לאייפון 3Gs יתרון בלהוציא את המכשיר מהאריזה ולהתחיל לעבוד, נדבר על כך שהאם באמת האייפון הוא המכשיר האידיאלי למשתמש הממוצע או שאולי ה Desire נותן גם למשתמש הזה יותר......נדבר על הכל.......גם על היתרונות הספורים שיש לאייפון 3GS. אבל לזרוק סיסמאות כגון "ולסיכום גוגל היו מתים שהוא יתגלה כאייפון קילר, אבל מה לעשות, הם עדיין לא שם" ולהעלות סירטוני youtube זה לא רציני.....

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #22 

אני כבר כתבתי בעבר, שום מכשיר הוא לא אייפון קילר.
אף אחד לא יכול להרוג את המותג הזה שאחראי למהפכה הכי גדולה בעולם הסלולר.

ישנם הרבה מאד מכשירים שמתחרים בו, לא יותר מדי בהצלחה, למרות שמתחילים לראות סדקים בחומה.
תפקידו של הנקסוס (אני כותב את בדיעבד, אחרי שראינו מה קרה, אני לא בטוח שזה מה שיועד לו) היה להחדיר את בשורת האנדרואיד עמוק לתודעה של כולם, ואת זה גוגל עשו בהצלחה יתרה.
אני לא חושב שמישהו בגוגל הישלה את עצמו וחשב באמת שזה יהיה המכשיר שישבור את שוק האייפונים.

לגבי אנדרואיד ואייפון,
הבדלי החומרה והיצע המכשירים נוטה בבירור לטובת אנדרואיד (לאפל היו סה"כ 4 מכשירים עד היום, זה בערך השקה קטנה של HTC :D ).
הדינמיות של מכשירים מבוססי אנדרואיד היא טובה יותר מזו של אפל, החידושים באנדרואיד הם תכופים יותר (אפל מוציאה מכשיר בשנה).
חווית המשתמש, בהחלט נוטה יותר לכיוון האייפון, המכשיר מתאים גם למשתמש המתוחכם וגם למשתמש הממוצע (וגם לאלו שמתחת לממוצע).
מבחינת האפליקציות, יש הרבה יותר מפתחים ואפליקציות לאייפון (קחו בחשבון שלא מעט מהאפליקציות הן אפליקציות נאדים וכדומה).
המכשירים המתקדמים יותר (דוגמת ה-EVO) יכולים בהחלט להוות תחרות ראויה לאייפון (בטח שמבחינת חומרה ויכולות), התחרות עכשיו היא על הצרכנים, ופה אפל עושה את העבודה בצורה הכי טובה שאפשר (למרות ששוב, ניתן כבר לראות סדקים).
לדעתי, לפחות בשנתיים הקרובות אפל ימשיכו להוביל את השוק, אבל מכשירי האנדרואיד יצמצמו את הפער משמעותית.

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #23 

osherov כתב:Shayosef,
חוץ מלזרוק סיסמאות שגויות לאויר ולחפש ב youtube סירטונים (ועוד להציג קטעי וידאו המציגים מכשיר תקול ולא מכשיר תקין), אתה לא רושם שום תוכן אמיתי שמציג את הטענות שלך לגבי עליונות האייפון 3Gs. אם אתה רוצה להיכנס לדיון אמיתי בין האייפון 3Gs וה OS שלו לבין נניח מכשיר ה Desire וה OS שלו אני מוכן לעשות את זה. אבל לא תהיה לך ברירה אלא לרשום שם תכנים עם בשר ולא סיסמאות ריקות משהו. נדבר על ההבדלים ב OS-ים (ריבוי משימות, קוד פתוח, ממשק משתמש, תמיכה בתוכנות צד שלישי, מהירות המערכת, תמיכה בפלאש, Wifi tethering וכו). נדבר על חווית המשתמש (ה UI, ה Sense UI, מנגנון ה notification, ה App Store אל מול המרקט, ויידגטים, Live Wallpaper, על video conference, חווית גלישה ברשת בשימוש הדפדפנים הנתמכים, תמיכה בתוכנות ניווט וכו). נדבר על הבדלי החומרה (מהירות מעבד, איכות מצלמה, איכות הקלטת הוידאו, גודל ואיכות מסך, סוללה וכן גם על המולטיטאצ). נדבר על כמות האפליקציות ונחפש ביחד תוכנות שיש לך באייפון אבל אין לך במרקט, נדבר על האם באמת יש לאייפון 3Gs יתרון בלהוציא את המכשיר מהאריזה ולהתחיל לעבוד, נדבר על כך שהאם באמת האייפון הוא המכשיר האידיאלי למשתמש הממוצע או שאולי ה Desire נותן גם למשתמש הזה יותר......נדבר על הכל.......גם על היתרונות הספורים שיש לאייפון 3GS. אבל לזרוק סיסמאות כגון "ולסיכום גוגל היו מתים שהוא יתגלה כאייפון קילר, אבל מה לעשות, הם עדיין לא שם" ולהעלות סירטוני youtube זה לא רציני.....
...
באמת שאני לא יודע כבר איך לאכול אותך ואת התגובות שלך...

ססמאות ריקות ?

טענתי שמסך המגע פחות טוב.

טענתי שחנות האפליקציות פחות טובה.

טענתי שמערכת ההפעלה עדיין אינה בשלה (בתור דוגמה ציינתי את ה COPY PASTE)

טענתי שחווית המשתמש טובה יותר באייפון.

כל זאת לדעתי כמובן אחרי שימוש בשני המכשירים, זה שאני לא נכנס לעובי הקורה וגם לועס אותה ומתייחס לכל פרט שאתה חושב שצריך עבור הדיון כאן זה פשוט כי חשבתי שמספיק להציג כמה נק' שלדעתי הן החשובות ולא לעשות כאן השוואה מפורטת של AnandTech .

תגיד, אי פעם היה לך בכלל אייפון לתקופה שאתה בטוח שהוא פחות טוב מהנקסוס לדוגמא ?
שי

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #24 

Shayosef כתב:
osherov כתב: באמת שאני לא יודע כבר איך לאכול אותך ואת התגובות שלך...

ססמאות ריקות ?

טענתי שמסך המגע פחות טוב.

טענתי שחנות האפליקציות פחות טובה.

טענתי שמערכת ההפעלה עדיין אינה בשלה (בתור דוגמה ציינתי את ה COPY PASTE)

טענתי שחווית המשתמש טובה יותר באייפון.

כל זאת לדעתי כמובן אחרי שימוש בשני המכשירים, זה שאני לא נכנס לעובי הקורה וגם לועס אותה ומתייחס לכל פרט שאתה חושב שצריך עבור הדיון כאן זה פשוט כי חשבתי שמספיק להציג כמה נק' שלדעתי הן החשובות ולא לעשות כאן השוואה מפורטת של AnandTech .

תגיד, אי פעם היה לך בכלל אייפון לתקופה שאתה בטוח שהוא פחות טוב מהנקסוס לדוגמא ?
...
הבנתי...צודק אלה הם באמת נימוקים מנומקים:
הנה טענותי:
-חווית המשתמש טובה יותר באנדרואיד
-החנות של המרקט טובה יותר
-מערכת ההפעלה של האנדרואיד טובה מהאייפון OS (גם ה OS 4)
-הדייזר טוב מהאייפון 4
-אייל ברקוביץ שחקן טוב ממארדונה

השטויות שרשמתי אומרות או עוזרות במשהו למישהו?! הן שום דבר מעבר לסיסמאות בלי הסבר!
ואתה עוד רושם ש OS לא בשל בגלל שה Copy&Paste לא טוב כמו זה של האייפון, האם זה נשמע לך נימוק רציני? להביא קטע וידאו שמציג מכשיר נקסוס פגום שמראה איך הטאצ' לא עובד טוב בגלל שהמכשיר פגום, נשמע לך נימוק רציני ומשכנע.....

אגב, אותך אני בכלל לא מנסה לשכנע כי אתה כבר שבוי. אבל אני מנסה לתקן את העיוות שאתה מייצר בשרשור הזה...זרקתי לך כפפה, אבל כמובן אני רואה שאתה לא מרים אותה. לא נורא, רק אל תשכח לבקש לקבל את ה bumper במכשיר הבא שלך, אתה יכול לקבל אותו חינם....

אגב, בקשר לאייפון...התשובה היא שכן, היה לי מכשיר כזה לבדיקות למשך חודש ימים
...

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #25 

הנה טענותי:

אם כבר מישהו פה שבוי על גבול הפנאטיות זה אתה.

יש אינספור דוגמאות ברשת שמדגימות שהמולטיטאץ' בנקסוס לא עובד כמו שצריך אבל אתה כרגיל בוחר להתעלם מזה...

זרקת כפפה לבנאדם הלא מתאים כנראה, אני מנסה לענות לך בדברים שחשובים לי ואתה מתעקש להכניס כל פרמטר לא מעניין שיש, שאני בוחר מכשיר הדברים שציינתי חשובים לי יותר מכל דבר אחר ואני נורא מצטער שאני כל כך רדוד ומתאר דברים בכלליות, לא קיבלתי הנחיות עבור דיון עמך על מנת שיעמוד בסטנדרטים שלך עבור נימוקים רציניים ומשכנעים. באמת נו..

אני מקווה בשבילך שבמכשיר הבא שלך סוף סוף תקבל מסך מגע שעובד כמו שצריך..

.
שי

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #26 

zovirax כתב:מה לגבי Samsung Galaxy S?
...
לא ראיתי פרסומות שלהם שממתגות אותם כאייפון קילר :lol: למיילסטון ראיתי

ד"א בתור אחד שעדיין אין לו טלפון כזה או אחר , איזה מהאנדרואידים הייתם מציבים כאייפון קילר , לדעתכם כמובן , ואיך לדעת מה לקנות בינהם ? כלומר גם האייפון וגם המיילסטו או האחרים הם טלפונים יקרים , לא ממש רוצה לקנות טלפון כזה ואז לאיאלץ למכור בחצי מחיר (בתקווה שיקנו ממני :lol: כי אני מוכר גרוע) , ואז לקנות את השני

tomer4321765
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #27 

Shayosef כתב:הנה טענותי:

אם כבר מישהו פה שבוי על גבול הפנאטיות זה אתה.

יש אינספור דוגמאות ברשת שמדגימות שהמולטיטאץ' בנקסוס לא עובד כמו שצריך אבל אתה כרגיל בוחר להתעלם מזה...

זרקת כפפה לבנאדם הלא מתאים כנראה, אני מנסה לענות לך בדברים שחשובים לי ואתה מתעקש להכניס כל פרמטר לא מעניין שיש, שאני בוחר מכשיר הדברים שציינתי חשובים לי יותר מכל דבר אחר ואני נורא מצטער שאני כל כך רדוד ומתאר דברים בכלליות, לא קיבלתי הנחיות עבור דיון עמך על מנת שיעמוד בסטנדרטים שלך עבור נימוקים רציניים ומשכנעים. באמת נו..

אני מקווה בשבילך שבמכשיר הבא שלך סוף סוף תקבל מסך מגע שעובד כמו שצריך..

.
...
אז זהו,שאתה התייחסת לאנדרואיד כטלפון אחד כמו במקרה של האייפון,אז זהו,שלא,פה זה שונה,פה זה סוג של שוק,ומזה גם בא קטע של חברות שונות שמייצרות טלפונים שונים עם האנדוראיד,אז שמה כבר ממזמן אין את הבעיה הזאת
לטלפונים החדשים ביותר שיש להם אנדרואיד כבר אין את הבעיה,טלפונים כדוגמאת EVO,GALAXY S,INCREDIBLE,DROID X וכו'
אתה מוזמן לחפש ביוטיוב כמה שבא לך,את התקלה הזאת כבר לא תמצא בטלפונים שציינתי
אז הנה,הורדת לך "בעיה" אחת של האנדוראיד מהגב שלך,רואה שיש גם דברים טובים באנדוראיד?
הקטע שיש הרבה חברות שמייצרות עוזר לתיקון בעיות,שלא כמו עם האייפון ששמה לוקח שנה עד שיוצא מכשיר חדש למערכת...פה כל חודש-חודשיים כבר אתה שומע על טלפון חדש עם יותר אפשרויות,אתה שומע כל כמה זמן על גירסה חדשה למערכת,מבין?
הנקסוס והדיסייר,כפרה,הם לא המכשירים היחידים,אז כנראה שניסית להיצמד מדי ל"בעיה" ספציפית שקשורה דווקא לפלאפון ולא למערכת וניסית בכוח לשדך אותה למערכת,חשבת שבסוף לא יגלו את זה?

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”