הבדלים במחירי מסכים בגדלים שונים
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
זאפ לא אינדיקציה, לך לחנויות מתמחות לקבלת מחיר. פרט לכך שהם לא אינדיקציה לגבי מחיר סופי, הם לא מעודכנים לגבי מלאי.
לדוגמה, אני בכיוון של רכישת V10 ב 50", למרות שבזאפ רשום כ 12K (תקן אותי אם אני טועה) כיום, כאשר יש את V20 והמלאי של V10 כמעט נגמר, ההצעות מחיר שקיבלתי הם בסביבות 9.5K. עדין יותר מ PK550, אבל יורד משמעותית.
אותו דבר לגבי ה 58". המחיר שרשום הוא כנראה מחיר כניסה. אפשר למצוא בכמה עשרות אחוזים פחות.
לדוגמה, אני בכיוון של רכישת V10 ב 50", למרות שבזאפ רשום כ 12K (תקן אותי אם אני טועה) כיום, כאשר יש את V20 והמלאי של V10 כמעט נגמר, ההצעות מחיר שקיבלתי הם בסביבות 9.5K. עדין יותר מ PK550, אבל יורד משמעותית.
אותו דבר לגבי ה 58". המחיר שרשום הוא כנראה מחיר כניסה. אפשר למצוא בכמה עשרות אחוזים פחות.
המחירים בזאפ לא אמיתיים. המחירים בארץ הם רק על הנייר, גם מה שמופיע בחנויות על המוצרים זה לא המחיר האמיתי
נסה להכנס לחנות ולשחק אותה טמבל שלא מבין ינסו למכור לך במחיר שרשום, אחרי כמה דקות תשלוף את הידע פתאום יורידו לך את המחיר.
נסה להכנס לחנות ולשחק אותה טמבל שלא מבין ינסו למכור לך במחיר שרשום, אחרי כמה דקות תשלוף את הידע פתאום יורידו לך את המחיר.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
זה לא רק עניין של מחירים לפני מיקוח. ה V10 בשלב של יציאה מהמלאי והמחיר יורד מאוד (דגם מ 2009). בזאפ המחיר לא מתעדכן.
התקשר לחנויות שמציאות את ה V10 ובדוק אם יש להם במלאי. מנסיון אישי אני אומר לך שלרובם אין.
התקשר לחנויות שמציאות את ה V10 ובדוק אם יש להם במלאי. מנסיון אישי אני אומר לך שלרובם אין.