אני בחוונה קותב בשגיעות חתיב
אני בחוונה קותב בשגיעות חתיב קי אקס-תרימר אוקבים אחרי ההודאות קאן.
לנוסא:
הורדטי והטקנתי את הפירמוור הכי חדשה (בתא שמונה עסרה) והג'וקבוכס פשות ***. אם עד עחשיו אקס-תרימר התעלמו מהלקוחוט בעלי תלויזיות ישנות ויישמו חתב יחסית קתן אבל בכל זאת איחשהו ניתן לקרו, הם הלכו עחשיו עד הסוף! אי-אפשר לקרו בכלל את מה שקתוב! גם אם יושבים 1 ס"מ מהתלויזיה. ולא רק זה, גם חלכ נחבד מאוד מהממשק בחלל נחתח בצדדים ואי אפשר לקרו מה קתוב.
לנוסא:
הורדטי והטקנתי את הפירמוור הכי חדשה (בתא שמונה עסרה) והג'וקבוכס פשות ***. אם עד עחשיו אקס-תרימר התעלמו מהלקוחוט בעלי תלויזיות ישנות ויישמו חתב יחסית קתן אבל בכל זאת איחשהו ניתן לקרו, הם הלכו עחשיו עד הסוף! אי-אפשר לקרו בכלל את מה שקתוב! גם אם יושבים 1 ס"מ מהתלויזיה. ולא רק זה, גם חלכ נחבד מאוד מהממשק בחלל נחתח בצדדים ואי אפשר לקרו מה קתוב.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
kushnirt
אני פשוט לא מבין מה הולך פה
, לשם מה לכתוב בשגיאות כתיב, ידוע שלחברת אקסטרימר יש לפחות מפתח ישראלי אחד שלא לדבר על אנשי BUG בישראל שעברית היא שפת האם שלהם (בד"כ) ממי בדיוק אתה חושש ? בפעם האחרונה שבדקתי מנהלי הפורום לא מוחקים הודעות על שידרוג. זיו רק ציין שלא יפנו אליו כדי לקבל את גרסת הבטא ,אני כן הייתי עורך את מילת הקללה בהודעתך שאין לה מקום לדעתי בדיון טכני, יש מספיק מילים בשפה בעברית כדי לציין אי שביעות רצון מתכונה זו או אחרת בסופו של דבר מדובר בגרסת בטא ולא בגרסא סופית.
אני פשוט לא מבין מה הולך פה
חברת אקס-תרימר קבר פנטה אליי בעבר דרך הפור-ום שלהם, על אודעה שפירסמטי קאן... ובמפתיא פתאום החלו לאופיע לי תקלוט משונות במחשיר שקשורוט לשירוטים האינתרנתיים.arotman כתב:kushnirt
אני פשוט לא מבין מה הולך פה, לשם מה לכתוב בשגיאות כתיב, ידוע שלחברת אקסטרימר יש לפחות מפתח ישראלי אחד
שלא לדבר על אנשי BUG בישראל שעברית היא שפת האם שלהם ממי בדיוק אתה חושש ? בפעם האחרונה שבדקתי מנהלי הפורום לא מוחקים הודעות על שידרוג. זיו רק ציין שלא יפנו אליו כדי לקבל את גרסת הבטא ,אני כן הייתי עורך את מילת הקללה בהודעתך שאין לה מקום לדעתי בדיון טכני,יש מספיק מילים בשפה בעברית כדי לציין אי שביעות רצון מתכונה זו או אחרת בסופו של דבר מדובר בגרסת בטא ולא בגרסא סופית....
קטבתי "***" קי זו ההטנהלות שלהם. הם רק הולכים מדחי אל דחי.
על-פי הערחתי הם לא ישנו את הממ-שק שלהם כך שבעלי תלויזיה רגילה יוחלו לקרו משהו.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46454
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
kushnirt,
קבינט חברת Xtreamer יודע לקרוא עברית טוב מאוד. ההתאמצות שלך לשווא.
קבינט חברת Xtreamer יודע לקרוא עברית טוב מאוד. ההתאמצות שלך לשווא.
לא קניתי את האקסטרימר כי הוא סטרימר HD, קניתי אותו כי הוא סטרימר אלחוטי זול.godZilla כתב:אף פעם לא הבנתי, למה לקנות סטרימר HD ולחבר אותו לטלוויזיה ישנה!
תקנה כבר LCD! היום יש טלויזיות זולות יותר מחלק מהסטרימרים!...
זה לא שהטלויזיות זולות מחלק מהסטרימרים, זה פשוט חלק מהסטרימרים יקרים מאוד.
האקסטרימר בהגדרתו אמור להיות סטרימר זול.
אין לי כרגע סביבות ה6000 ש"ח להוציא על שתי טלויזיות LCD.
וקחה יהיא לח תוב!...
טוב נו... אבל לפחות ניסיתיziv_r כתב:kushnirt,
קבינט חברת Xtreamer יודע לקרוא עברית טוב מאוד. ההתאמצות שלך לשווא....