מי כאן משתמש בסירופים ואילו סירופים ולמה?
פעם כשקניתי סירופ בטעם פרנץ' ונילה, אמרו לי בחנות (שהייתה בה מחלקה מיוחדת לקפה): אתה מאכזב אותי! אתה *חובב* קפה אתה?! חובב-קפה אמיתי שותה קפה נקי!
מה-זה התביישתי...
אבל היה נחמד לנסות.
יש פה עוד "בוגדים" שהתפתו וניסו?
על אילו סירופים הייתם ממליצים, אם בכלל?
שמע, זה כיף לנסות ולטעום דברים אחרים, אבל הבעיה היא שהסירופים האלה הופכים את הקפה למשקה אחר לגמרי.
אם היה מדובר בקפה נטול קפאין, לא היה אכפת לי לנסות, אבל היות ואני מוגבל בכמות הקפה שאני יכול לשתות ביום, פשוט חבל לי לבזבז אותו על פרנץ' ונילה
אני בד"כ שותה אספרסו. קפוצ'ינו אחד-שניים בד"כ בסופ"ש.
(למרות שעכשיו משהתחלתי עם הנטול, אני מוצא את עצמי מתפנק על קפוצ'ינו נטול בערב, לפחות 2-3 פעמים בשבוע, בנוסף לקפוצ'ינו ה-"רגיל").
אני מוגבל בגלל כמות הקפאין. אני רגיש יחסית לקפאין, ואם אני שותה מעל 2-3 כפולים ביום השינה שלי נהרסת (כנראה שלגוף שלי לוקח הרבה זמן לפרק את הקפאין). אם אני מגזים לאורך זמן, אני ממש מתחיל להרגיש זומבי. יש לי השארה שזה קשור לאנמיה, אבל אני עדיין צריך לבדוק אותה.
כשאני מכין אייס קפה (ברד, חלב וכו') אני תמיד משתמש בקפה נטול.
חבל לי על הקפאין...
אגב, שתיתי הבוקר כפול של 05:30, אח"כ כפול של 07:30 ועכשיו ממתין לפגישה בארומה אז שותה אייס ארומה שמסתבר שהוא גם מנה כפולה.
עוד לא 10:00 ואני כבר אחרי 6 מנות אספרסו.
אם תשמעו ברדיו על בחור שרץ ערום ברחובות הרצליה פיתוח וצועק באיטלקית, אתם יודעים למי לצלצל...
moti_r כתב:אני בד"כ שותה אספרסו. קפוצ'ינו אחד-שניים בד"כ בסופ"ש.
(למרות שעכשיו משהתחלתי עם הנטול, אני מוצא את עצמי מתפנק על קפוצ'ינו נטול בערב, לפחות 2-3 פעמים בשבוע, בנוסף לקפוצ'ינו ה-"רגיל").
אני מוגבל בגלל כמות הקפאין. אני רגיש יחסית לקפאין, ואם אני שותה מעל 2-3 כפולים ביום השינה שלי נהרסת (כנראה שלגוף שלי לוקח הרבה זמן לפרק את הקפאין). אם אני מגזים לאורך זמן, אני ממש מתחיל להרגיש זומבי. יש לי השארה שזה קשור לאנמיה, אבל אני עדיין צריך לבדוק אותה.
...
אני כמוך בדיוק. שתיים-שלוש מנות אספרסו כפול ביום ואני גמור. לא מסוגל להכיל יותר קפאין מזה. אולי אני גם צריך לעבור לנטול?
אני עוקב בדריכות אחר האקספרימנטים האמיצים שלכם עם הנטול. אנשי חיל הנכם!
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ