עזרה: A200 לא מציג קליפים ממצלמה דיגילית של קנון
-
shlomima
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 344
- נתן תודות: 33 פעמים
- קיבל תודות: 42 פעמים
מאוד תמוהה בעני ומאוד מאכזב מאחר ויש לי הרבה קליפים
האם זה משהו בקונפיגורציה?
לא בא לי לעשות המרות וכו'
מה זה לא המהות של סטרימר להציג את כל הפורמטים?
שוקל להחזיר ולקחת XTREAMER במקום.
תודה למי שיכול לעזור
שלומי
האם זה משהו בקונפיגורציה?
לא בא לי לעשות המרות וכו'
מה זה לא המהות של סטרימר להציג את כל הפורמטים?
שוקל להחזיר ולקחת XTREAMER במקום.
תודה למי שיכול לעזור
שלומי
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
בהחלט כן, יש לי TVIX6600 והוא מנגן ללא כל בעיה (ובאיכות מעולה) את כל סוגי הקליפים מ 3 מצלמות שיש לי.shlomimalka כתב:אין תגובה
אף אחד לא מכיר את הבעיה?
האם סטרימר אחר כן מציג קליפים?
מישהו?
...
AVI/VOB/H264
כמו שאיתי כתב, תפרט מה הסיומת של קובץ הקליפ/ דגם המצלמה.
אני לא מבין את זה, המכשיר יודע להריץ סירטי HD ובלורי בלי בעיה אבל סירטוני AVI פשוטים ממצלמה של קנון הוא לא יכול??
בתור בעל A200 זה מאוד מאכזב, מקווה שיש להם תוכניות לעדכון לתיקון בעיה זו.
בתור בעל A200 זה מאוד מאכזב, מקווה שיש להם תוכניות לעדכון לתיקון בעיה זו.
נערך לאחרונה על ידי adirbd ב 22/07/2010 22:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46417
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
סביר להניח כי המצלמה מצלמת את הוידאו בפורמט Motion JPEG אשר לא נתמך כיום מעל מזרימי מדיה מבוססי Sigma Designs. מזרימי מדיה מבוססי Realtek, יש בכוחם לפענח את פורמט ה Motion JPEG.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ה Xtreamer כן מציג פורמט זה. הדבר גם הוזכר בביקורת ובהודעה הקודמת שלי בשרשור זה ("מזרימי מדיה מבוססי Realtek").
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
ה 6600 שלי מציג Motion JPEG ללא כל בעיות אבל בליווי ציפצוף מעצבן ברקע (הסאונד) של הסרטון.ziv_r כתב:ה Xtreamer כן מציג פורמט זה. הדבר גם הוזכר בביקורת ובהודעה הקודמת שלי בשרשור זה ("מזרימי מדיה מבוססי Realtek")....
נתקלת בתופעה הזו?
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
במקרה של צורך בהמרה , תוכנה זו תיפתור את הנושא:
http://www.winavi.com/en/video-converte ... verter.htm
תמיד מומלץ להשאיר עותק מהקובץ המקורי למקרה שבעתיד יישתנה הנגן ואו תיתווסף תמיכה לפורמט
המתאים, כל המרה בד"כ גורעת מעט מאיכות התמונה והסאונד אלא אם כן מדובר בשינוי קונטיינר בלבד
לדוגמא AVI ל MP4 או MKV.
כבר נתקלתי במצבים בהם מזרימדיה סרב לנגן שילוב של H.264 וידאו עם AAC אודיו ב AVI וכן ניגן את
אותם הסטרימים ב MP4, החסרון היחיד הוא שלעיתים צריך לסנכרן מחדש את הוידאו והסאונד שכן הקונטיינר מחזיק גם את המידע על הסנכרון .
http://www.winavi.com/en/video-converte ... verter.htm
תמיד מומלץ להשאיר עותק מהקובץ המקורי למקרה שבעתיד יישתנה הנגן ואו תיתווסף תמיכה לפורמט
המתאים, כל המרה בד"כ גורעת מעט מאיכות התמונה והסאונד אלא אם כן מדובר בשינוי קונטיינר בלבד
לדוגמא AVI ל MP4 או MKV.
כבר נתקלתי במצבים בהם מזרימדיה סרב לנגן שילוב של H.264 וידאו עם AAC אודיו ב AVI וכן ניגן את
אותם הסטרימים ב MP4, החסרון היחיד הוא שלעיתים צריך לסנכרן מחדש את הוידאו והסאונד שכן הקונטיינר מחזיק גם את המידע על הסנכרון .
נערך לאחרונה על ידי arotman ב 24/07/2010 11:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
פששש איך עלית על זה???
אם היית מסתכל שני פוסטים למעלה היית מבין שהצ'יפ של סיגמא לא תומך בפורמט הזה...
מצד שני הוא תומך בפורמטים אחרים או באפשרויות אחרות שהצ'יפ השני לא תומך בהם. אתה גם יכול לבצע המרה.
מצד שני הוא תומך בפורמטים אחרים או באפשרויות אחרות שהצ'יפ השני לא תומך בהם. אתה גם יכול לבצע המרה.
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
דווקא הציפים של רילטק תומכים ביותר פורמטים כולל RMVB שפופולארי בעיקר באסיה וגם תומכים ב FLV שהציפים של סיגמא אינם תומכים בו בשלב זה.Irus כתב:פששש איך עלית על זה???
מצד שני הוא תומך בפורמטים אחרים או באפשרויות אחרות שהצ'יפ השני לא תומך בהם. אתה גם יכול לבצע המרה....
היתרון בציפים של סיגמא שהם בעלי מהירות עיבוד גבוהה יותר מבציפים של רילטק חברת DVICO אמורה להוציא מכשיר מבוסס רילטק 865X ומעניין לראות איך הם יפתרו את החוסר בפורמטים בעיקר RMVB, של הציפ אולי עם נגן תוכנה משלהם כמו שהם עשו ב 6500.
מה שרילטק עשו בעצם זה לייצר חבילה זולה יותר המאפשרת עם פיתוח מינימלי לכול יצרן להוציא מכשיר מבוסס על הציפ.
יצרנים של נגנים מבוססי סיגמא צריכים לעבוד הרבה יותר קשה עם זמן פיתוח ארוך יותר או לחילופין לפנות לייצרני תוכנה
חיצוניים כדי לשפר את תוכנת הנגן, אפילו חברת DUNE שידועה בכוח הפיתוח העומד לרשותה רכשה לא מזמן תמיכה
במערכת קבצים NTFS המאפשרת כתיבה ל NTFS, תמיכה אגב שהייתה קיימת ב DVICO כבר לפני כמה שנים.
ל DVICO הייתה אגב בעייה בגרסאות קושחה מסויימות שגרמה לקבצים ל"היעלם" מהדיסק אחרי מחיקות הוא העתקות של קבצים מתוך המכשיר משום כך ב 6600 וב N1 הם הוסיפו אפשרות לבדיקת דיסק פנימי כדי לתקן בעיות במערכת
הקבצים מעין CHECKDISK.
מכיוון שעבודת הפיתוח הנדרשת לציפ של רילטק נמוכה יותר ישנם היום למעלה מ 26 יצרנים שמשתמשים בציפים של רילטק ורק כ 5 יצרנים שמשתמשים בציפים של סיגמא.
נערך לאחרונה על ידי arotman ב 24/07/2010 20:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אני אגיד לך את האמת, הפופקורנים תומכים בפורמטי האודיו החדשים עוד מה-A110, יש להם את אפשרויות -JB המגוונות ביותר, ניתן להתקין תוכנות ותוספים מצד שלישי, הם מזרימים מצוין, ומזה מספר חודשים יש כתיבה ל-NTFS. לי זה מספיק, וזה הרבה מעבר למה שרוב הנגנים מבוססי רילטק עושים...
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
IRUSIrus כתב:אני אגיד לך את האמת, הפופקורנים תומכים בפורמטי האודיו החדשים עוד מה-A110, יש להם את אפשרויות -JB המגוונות ביותר, ניתן להתקין תוכנות ותוספים מצד שלישי, הם מזרימים מצוין, ומזה מספר חודשים יש כתיבה ל-NTFS. לי זה מספיק, וזה הרבה מעבר למה שרוב הנגנים מבוססי רילטק עושים......
אם לא הבנת או שלא הבהרתי את עצמי מספיק, לא אמרתי שמכשירים מבוססים על ציפ אחד או אחר אינם טובים אלא
שיש הבדלים ולכל מכשיר יש את היתרונות והחסרונות שלו.
-
shlomima
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 344
- נתן תודות: 33 פעמים
- קיבל תודות: 42 פעמים
תגובת Syabas לעניין
זיו,
מצאתי את התגובה של Syabas (ראה ציטוט) ומה שהם טוענים שאין חומרה שיודעת לבצע את זה אלה זה נעשה בתוכנה ע"י פענוח בזמן אמת על ה-PC אם אכן כך האם יש כלי שמבצע Transcoding בזמן אמת ל-A200
תודה
שלומי
werner Offline
Administrator
AUSTRIA
Given 3188 thank(s) in 33 post(s)
RE: Canon cameras' .avi (motion jpeg) support
OK here it is the answer "no", to tell you the why, it is an hardware limitation.
If you look to our photosection, with the last beta we made an preloading that allows us that when we have an slide show it will need 4 sec between showing up photos, that we have no black gap between them.
ok now what is MJPEG, this are 30 jpeg photos per second, so that means we have to show up 30jpges per second which is not makeable on this kind of hardware, if we find an way to make it then we will, but i dont think it is makeable. You can also search around there is no Hardwareplayer which can do that, most of them which makes that can only make it over an Software which is stored on the pc which makes an transcoding on the fly.
regards werner
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Syabas Technology Inc. DBA Popcornhour
מצאתי את התגובה של Syabas (ראה ציטוט) ומה שהם טוענים שאין חומרה שיודעת לבצע את זה אלה זה נעשה בתוכנה ע"י פענוח בזמן אמת על ה-PC אם אכן כך האם יש כלי שמבצע Transcoding בזמן אמת ל-A200
תודה
שלומי
werner Offline
Administrator
AUSTRIA
Given 3188 thank(s) in 33 post(s)
RE: Canon cameras' .avi (motion jpeg) support
OK here it is the answer "no", to tell you the why, it is an hardware limitation.
If you look to our photosection, with the last beta we made an preloading that allows us that when we have an slide show it will need 4 sec between showing up photos, that we have no black gap between them.
ok now what is MJPEG, this are 30 jpeg photos per second, so that means we have to show up 30jpges per second which is not makeable on this kind of hardware, if we find an way to make it then we will, but i dont think it is makeable. You can also search around there is no Hardwareplayer which can do that, most of them which makes that can only make it over an Software which is stored on the pc which makes an transcoding on the fly.
regards werner
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Syabas Technology Inc. DBA Popcornhour
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

shlomimalka,
אתה יכול לחזור אליו עם תגובה כי כל מוצרי ה Realtek מכילים תמיכה של Motion JPEG.
מה שלא בדקתי וזה יכול להיות מעניין, אם באמת קיימת תמיכה של פענוח כל הפריימים הקיימים בפורמט ולא מתקיים אולי דילוג על מנת להציג תמיכה מסויימת.
אתה יכול לחזור אליו עם תגובה כי כל מוצרי ה Realtek מכילים תמיכה של Motion JPEG.
מה שלא בדקתי וזה יכול להיות מעניין, אם באמת קיימת תמיכה של פענוח כל הפריימים הקיימים בפורמט ולא מתקיים אולי דילוג על מנת להציג תמיכה מסויימת.