זקוק לעצה - WD TV Mini - סטרימר זול מאד. שווה קנייה ?
שלום לכולם !
נתקלתי בסטרימר הבא - WD TV Mini - במחיר 165 ש"ח בלבד
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4320
נכון, הוא פשוט, לא תומך ב MKV, אבל המחיר, המחיר ...
מה שמציק לי זה בעיקר נושא הכתוביות. ראיתי פה שרשורים על נגן מאד דומה של WD, שלא תומך ב SRT. האם זה אומר שגם למכשיר הזה יש בעיות ? כי גם בלינק הנ"ל וגם באתר של WD עצמם
( http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=681 ) כתוב בפירוש תמיכה ב SRT. יכול להיות שזה תומך, אבל לא בעברית ?
עוד נושא - ה HD - אם אני מבין נכון, יש תמיכה ב 720P. אבל לא הבנתי באיזה פורמט בדיוק - כי MKV זה לא תומך, ובאתר של WD יש שורה שלמה של הסתייגויות -
- RMVB supports up to 1024x576x24, 1024x576x30, or 800x600x30 compressed video resolution
- MPEG1/2/4 supports up to D1 resolution (720x480 in NTSC, 720x576 in PAL)
האם זה אומר שצריך להמיר ל XVID ? ואם כן, אז יראו כמו MKV, או פחות טוב ?
ואחרון לסיום - למישהו כאן יש את המכשיר ? מרוצה ממנו ? שונא אותו ?
כי סה"כ למרות המגבלות שלו, המכשיר יחסית למחירו עושה רושם מצויין (אם עניין הכתוביות וה HD כמובן פתירים ועובדים)
אשמח לכל התייחסות,
גל
נתקלתי בסטרימר הבא - WD TV Mini - במחיר 165 ש"ח בלבד
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4320
נכון, הוא פשוט, לא תומך ב MKV, אבל המחיר, המחיר ...
מה שמציק לי זה בעיקר נושא הכתוביות. ראיתי פה שרשורים על נגן מאד דומה של WD, שלא תומך ב SRT. האם זה אומר שגם למכשיר הזה יש בעיות ? כי גם בלינק הנ"ל וגם באתר של WD עצמם
( http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=681 ) כתוב בפירוש תמיכה ב SRT. יכול להיות שזה תומך, אבל לא בעברית ?
עוד נושא - ה HD - אם אני מבין נכון, יש תמיכה ב 720P. אבל לא הבנתי באיזה פורמט בדיוק - כי MKV זה לא תומך, ובאתר של WD יש שורה שלמה של הסתייגויות -
- RMVB supports up to 1024x576x24, 1024x576x30, or 800x600x30 compressed video resolution
- MPEG1/2/4 supports up to D1 resolution (720x480 in NTSC, 720x576 in PAL)
האם זה אומר שצריך להמיר ל XVID ? ואם כן, אז יראו כמו MKV, או פחות טוב ?
ואחרון לסיום - למישהו כאן יש את המכשיר ? מרוצה ממנו ? שונא אותו ?
כי סה"כ למרות המגבלות שלו, המכשיר יחסית למחירו עושה רושם מצויין (אם עניין הכתוביות וה HD כמובן פתירים ועובדים)
אשמח לכל התייחסות,
גל
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
מה בדיוק עושים עם סטרימר שלא קורא MKV ? אפילו שיעלה 100 ש"ח...
מה עושים בלי MKV ?
רואים מאות ג'יגות של Xvid שכבר יש ...
לא צריכים להיות קנטרנים, טל, אתה יודע, לכל אחד צרכים אחרים, תקציב אחר ...
ובכל מקרה, זה הרבה יותר נח מאשר לצרוב ולראות ב DVD - וגם תומך בהרבה יותר פורמטים...
ושוב - אני מודע לזה שזה לא תומך MKV.
עדיין - זה יכול להיות מאד שימושי בשבילי אם הוא אכן תומך ב SRT כמו שצריך (כמעט הכל אצלי SRT) ואם אין לו בעיות שונות אחרות, שלא חשבתי עליהן.
ואת ה MKV אפשר להמיר - רק כמו ששאלתי, אני לא בטוח לגבי התוצאה ...
ובגלל זה אני כאן, שואל, מתייעץ ...
רואים מאות ג'יגות של Xvid שכבר יש ...
לא צריכים להיות קנטרנים, טל, אתה יודע, לכל אחד צרכים אחרים, תקציב אחר ...
ובכל מקרה, זה הרבה יותר נח מאשר לצרוב ולראות ב DVD - וגם תומך בהרבה יותר פורמטים...
ושוב - אני מודע לזה שזה לא תומך MKV.
עדיין - זה יכול להיות מאד שימושי בשבילי אם הוא אכן תומך ב SRT כמו שצריך (כמעט הכל אצלי SRT) ואם אין לו בעיות שונות אחרות, שלא חשבתי עליהן.
ואת ה MKV אפשר להמיר - רק כמו ששאלתי, אני לא בטוח לגבי התוצאה ...
ובגלל זה אני כאן, שואל, מתייעץ ...
- טלHD
- גורו

אני לא מסוגל לצפות יותר בסרטים ב SD.
יש גם לי אוסף ענק של סרטים DVD ו DIVX. אני לא מסוגל לצפות בזה אחרי שראיתי איך הם נראים ב HD .
אותם סרטים נראים אחרת לגמרי...כאילו רואים סרט שונה....
יש גם לי אוסף ענק של סרטים DVD ו DIVX. אני לא מסוגל לצפות בזה אחרי שראיתי איך הם נראים ב HD .
אותם סרטים נראים אחרת לגמרי...כאילו רואים סרט שונה....
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
טל, אני לא מבין את התגובה שלך. הבנו שאתה רואה HD ולא יכול בלי זה. הבחור פה לא במצב הנ''ל לא כלכלית וגם לא מבחינת תפיסה של כמה חשוב לו איכות התמונה. הוא בסך הכל שאל שאלה. וכן תתפלא, אבל רוב האנשים לא רואים HD ולא תאמין אפילו כמה אנשים רואים בצפייה ישירה באיכות שאתה בקושי רואה שיש לדמות עיניים. אז לא צריך לזלזל.
- טלHD
- גורו

knazi,knazi כתב:טל, אני לא מבין את התגובה שלך. הבנו שאתה רואה HD ולא יכול בלי זה. הבחור פה לא במצב הנ''ל לא כלכלית וגם לא מבחינת תפיסה של כמה חשוב לו איכות התמונה. הוא בסך הכל שאל שאלה. וכן תתפלא, אבל רוב האנשים לא רואים HD ולא תאמין אפילו כמה אנשים רואים בצפייה ישירה באיכות שאתה בקושי רואה שיש לדמות עיניים. אז לא צריך לזלזל....
"לא במצב כלכלי"? אותו מכשיר שקורא MKV יקר יותר בכ 300 ש"ח...
גם "לא חשוב לו איכות התמונה"? שיקנה DVD בסופר/אייס/הום סנטר ב 99 ש"ח עם כניסת USB.
אני ממש לא מזלזל, נהפוך הוא. אני מנסה להסביר את האבסורד כאן.
דווקא התגובה שלך מזלזלת ברמת האינטיליגנציה של כל אדם חובב וידאו באשר יהיה.
ד.א. את המשפט הזה לא הבנתי: "כמה אנשים רואים בצפייה ישירה באיכות שאתה בקושי רואה שיש לדמות עיניים"
למה הכוונה
יש לי אותו, קניתי אותו בגלל המחיר לצורך מאוד ספציפי. לא הייתי קונה לשימוש עצמי כללי. לא תומך בכתוביות בעברית. מוגבל מבחינת HD. ומתקשה בזיהוי של התקני USB. אחד מה-DOK שלי לא זוהה על-ידו. נכון שהמחיר מפתה, אבל הייתי מדלג.
אני לא מתחרט שקניתי כי כאמור קניתי אותו לצורך מאוד ספציפי שהוא בהחלט מספיק בשבילו והמחיר היה שיקול ראשי, אבל לא ממליץ עליו.
אני לא מתחרט שקניתי כי כאמור קניתי אותו לצורך מאוד ספציפי שהוא בהחלט מספיק בשבילו והמחיר היה שיקול ראשי, אבל לא ממליץ עליו.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
סולם האיכות לא מסתיים ב DivX / Xvid. אלא יורד יותר נמוך - יש אתרים שמציעים לראות סרטים / סדרות בסטרימינג, זה קרוי "צפייה ישירה".טלHD כתב: ד.א. את המשפט הזה לא הבנתי: "כמה אנשים רואים בצפייה ישירה באיכות שאתה בקושי רואה שיש לדמות עיניים"
למה הכוונה...
תחשוב לראות סרטים דחוסים כ"כ כך שהם מוזרמים חלק לעיתים בחיבור של 1.5 / 2.5...
טוב, קודם כל תודה לכל המגיבים.
דבר שני, אני באמת באמת לא מעוניין להפוך את התכתובת ל"למה אסור לראות SD" או משהו דומה.
נושא מעניין, וטל, אתה מוזמן לפתוח דיון חדש, ולהתדיין שם ... את האשכול הזה, השאירו בבקשה לנושא שפתחתי - עד כמה טוב הנגן האמור (WD TV Mini למי שלא זוכר...)
עכשיו, למעט liorteler , לצערי לא קיבלתי תגובות שעוזרות לי.
ליאור כתב - "לא תומך בכתוביות בעברית".
ליאור, קנית את המכשיר כאן או בחו"ל ? אם לא כאן, יכול להיות שזה הסיבה? כי לי נאמר שהמכשיר תומך בתוביות בעברית. יכול להיות שיש קושחה מיוחדת שנצרבת כאן לתמוכה בעברית ? חשוב לי מאד - בלי זה אין לי מה לעשות עם המכשיר ... אז מי שיודע, אשמח אם יעזור לי...
דבר שני - מה זה בדיוק "מוגבל מבחינת HD" ? האם אכן תומך לפחות ב 720P בתצורת XVID ? אם כן,האם התוצאה שווה ל MKV או יש נפילה דרמטית באיכות ? אשמח אם תוכל לפרט טיפ-טיפה מה גילית מנסיונך.
אגב, mp3lll, תראה בלינק למעלה לאתר של WD שבפירוש אין תמיכה ב MKV, עד כמה שראיתי, כך שלצערי כן, כנראה שניסו לעבוד עליך (כמו שאולי ניסו לעבוד עלי עם התרגום בעברית...)
כמובן שכל מי שיודע מוזמן לענות. אני מאד אשמח לכל אינפורמציה רלוונטית על המכשיר.
כל אינפורמציה אחרת, על כאבי עיניים,איכויות ובעיות כלכליות אבקש להפנות לשרשורים אחרים... מעניין לקרוא, אבל בבקשה לא כאן ...
תודה לכולם.
דבר שני, אני באמת באמת לא מעוניין להפוך את התכתובת ל"למה אסור לראות SD" או משהו דומה.
נושא מעניין, וטל, אתה מוזמן לפתוח דיון חדש, ולהתדיין שם ... את האשכול הזה, השאירו בבקשה לנושא שפתחתי - עד כמה טוב הנגן האמור (WD TV Mini למי שלא זוכר...)
ליאור, קנית את המכשיר כאן או בחו"ל ? אם לא כאן, יכול להיות שזה הסיבה? כי לי נאמר שהמכשיר תומך בתוביות בעברית. יכול להיות שיש קושחה מיוחדת שנצרבת כאן לתמוכה בעברית ? חשוב לי מאד - בלי זה אין לי מה לעשות עם המכשיר ... אז מי שיודע, אשמח אם יעזור לי...
דבר שני - מה זה בדיוק "מוגבל מבחינת HD" ? האם אכן תומך לפחות ב 720P בתצורת XVID ? אם כן,האם התוצאה שווה ל MKV או יש נפילה דרמטית באיכות ? אשמח אם תוכל לפרט טיפ-טיפה מה גילית מנסיונך.
אגב, mp3lll, תראה בלינק למעלה לאתר של WD שבפירוש אין תמיכה ב MKV, עד כמה שראיתי, כך שלצערי כן, כנראה שניסו לעבוד עליך (כמו שאולי ניסו לעבוד עלי עם התרגום בעברית...)
כמובן שכל מי שיודע מוזמן לענות. אני מאד אשמח לכל אינפורמציה רלוונטית על המכשיר.
כל אינפורמציה אחרת, על כאבי עיניים,איכויות ובעיות כלכליות אבקש להפנות לשרשורים אחרים... מעניין לקרוא, אבל בבקשה לא כאן ...
תודה לכולם.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לי יש את ה-WD HDTV, בעבר הוא עלה כ-600 ₪, נראה לי שהיום ניתן להשיג אותו במחיר זול משמעותית.
המכשיר שאתה מדבר עליו לא תומך ב-MKV, אבל ניתן להשיג היום המון ריפים של בלו-ריי באיכות מעולה בקונטיינר של AVI.
הנגנים של WD לא תומכים בממשק בעברית, אך כן תומכים בכתוביות בעברית, אלא שלא בפורמט SRT הנפוץ ויש צורך להמיר את הכתוביות ל-IDX+SUB. מדובר על תהליך פשוט, ואחד מחברי הפורום העלה סקריפט שמבצע את ההמרה אוטומטית ובמהירות.
במידה והנגן הפשוט עונה על הצרכים שלך, אין ספק שמדובר על מחיר זול מאוד, ובמוצר קומפקטי והרבה יותר נוח ממכשיר DVD גדול.
המכשיר שאתה מדבר עליו לא תומך ב-MKV, אבל ניתן להשיג היום המון ריפים של בלו-ריי באיכות מעולה בקונטיינר של AVI.
הנגנים של WD לא תומכים בממשק בעברית, אך כן תומכים בכתוביות בעברית, אלא שלא בפורמט SRT הנפוץ ויש צורך להמיר את הכתוביות ל-IDX+SUB. מדובר על תהליך פשוט, ואחד מחברי הפורום העלה סקריפט שמבצע את ההמרה אוטומטית ובמהירות.
במידה והנגן הפשוט עונה על הצרכים שלך, אין ספק שמדובר על מחיר זול מאוד, ובמוצר קומפקטי והרבה יותר נוח ממכשיר DVD גדול.
קניתי בארץ, ב-KSP. גם לפני שקניתי קראתי וגם בחנות אמרו לי שהמכשיר לא תומך בכתוביות בעברית וגם בתפריטים של המכשיר ניתן לראות את זה. אם יש איזה WORKAROUND אני לא יודע. בכל מקרה זה מופיע בבירור במפרט באתר היצרן.stam1 כתב:טוב, קודם כל תודה לכל המגיבים.
תודה לכולם....
תומך באיכות שציינת. שוב, הכל כתוב באתר היצרן. גם יודע לעשות UPSCALE ל-1080, אבל לא מנגן 1080 אמיתי. לא יודע להגיד לך משהו משמעותי על איכויות, אני לא איזה וידאופיל ולא מתיימר להיות, אבל האיכות הייתה סבירה. אני מנגן איתו כמעט ורק SD ואני מרוצה ממנו. קטן מאוד וזול.
קניתי אותו רק כדי שיהיה לי מה לנגן בטלוויזיה שנמצאת בחדר של מכשיר הריצה שלי, כי לא היה לי שום דרך להעביר לשם חיבור אחר בגלל מגבלות של הבית, אז חיפשתי את הנגן הכי זול שיש. רוב המאגר שלי הוא לא HD וכתוביות אני מקודד לתוך הוידאו כדרך קבע או מוריד כשהן כבר מוטבעות בתוכו, אז זה היה מספיק בשבילי. גם רציתי נגן קטנצ'יק שאוכל לקחת איתי לדרך כשאני הולך לראות סרטים אצל חבר'ה שהם מאותגרים טכנולוגית.
השאלה לאיזה צורך אתה קונה אותו. אם זה תחליף זול מבחינתך לסטרימר אז זה לא לעניין. אצלי הוא על התקן המקבילה של הוידאו לנגן MP3 נייד. עושה איתו ספורט וכשצריך לקחת לדרך.
אמנם הזכרתי את זה מקודם כך על הדרך בלי להתייחס לזה יותר מדי, אבל למען האמת מה שהכי התאכזבתי זה שהוא לא מסתדר עם כל התקן USB. את הכונן הקשיח WD PASSPORT הוא כמובן זיהה בקלות וגם DOK של SANDISK למשל, אבל יש לי DOK 16GB שהוא אמצעי האחסון הנייד המועדף עלי ואותו הוא דווקא לא זיהה וזה היה די מרגיז, כי זה אפילו לא איזה התקן מורכב.
- טלHD
- גורו

כן.liorteler כתב:יכול להיות שיש פה צנזורה אוטומטית לשמות של חנויות ?liorteler כתב:קניתי בארץ, ב החנות ההיא......
ליאור, תודה רבה על התגובה המפורטת ! עזרת לי רבות !
חיטטתי בינתיים היום עוד ועוד בפורום, ומצאתי דיון מעניין על ה WD TV , כולל התייחסות קטנה גם ל Mini, שם הקטע עם התרגום נפתר ע"י קידוד מחדש של הוידאו עם התרגום - מה שלא ממש רלוונטי מבחינתי. דיברו שם על קושחה שאולי תצא - הדיון הוא מלפני חצי שנה - אבל אני לא גיליתי בינתיים על קושחה לגירסה הזאת של ה MINI. כך שאם אכן אין פיתרון אחר בלבד מה שמצויין בסוף הדיון כאן -
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=30
שזה כאמור בעצם "צריבת" התרגום לגוף הסרט, אם אני מבין נכון, ואת זה אני לא הולך לעשות על מאות ג'יגות.
שאלת אותי ליאור מה הצורך שלי.
המטרה אצלי היא למצוא תחליף ל DVD - כרגע אני צורב ורואה ב DVD.
הרבה יותר נוח לדעתי לשים הכל ב HD חיצוני גדול, ולחבר אותו לטלוויזיה.
רוב מה שאני רואה הוא SD או HDrip כ Xvid - בדר"כ עם תרגום חיצוני ולא מובנה.
יש גם קצת HD, אבל זה לא העיקר.
סטרימר כמשמעותו - משיכת קבצים מהרשת הביתית - לא מעניין אותי כרגע. מבחינתי יש "VOD" ביתי על HD, ואותו אני רוצה לקרוא בנוחות, עם תמיכה בתרגום בעברית. השאר - קישוריות לאינטרנט וכד' - ממש לא מעניין אותי.
כך שאם אין לאף אחד עידכון בקשר לתרגום - אשמח לשמוע המלצות על משהו דומה, שכן תומך בכתוביות בעברית, זול, וכמובן - אמין.
כרגע הכי קרוב הוא ה WD TV שכבר עולה כ 500 ש"ח.
האם מישהו מכיר משהו בטווח המחיר של המיני - 200 ש"ח שעונה על הדרישות ?
חיטטתי בינתיים היום עוד ועוד בפורום, ומצאתי דיון מעניין על ה WD TV , כולל התייחסות קטנה גם ל Mini, שם הקטע עם התרגום נפתר ע"י קידוד מחדש של הוידאו עם התרגום - מה שלא ממש רלוונטי מבחינתי. דיברו שם על קושחה שאולי תצא - הדיון הוא מלפני חצי שנה - אבל אני לא גיליתי בינתיים על קושחה לגירסה הזאת של ה MINI. כך שאם אכן אין פיתרון אחר בלבד מה שמצויין בסוף הדיון כאן -
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=30
שזה כאמור בעצם "צריבת" התרגום לגוף הסרט, אם אני מבין נכון, ואת זה אני לא הולך לעשות על מאות ג'יגות.
שאלת אותי ליאור מה הצורך שלי.
המטרה אצלי היא למצוא תחליף ל DVD - כרגע אני צורב ורואה ב DVD.
הרבה יותר נוח לדעתי לשים הכל ב HD חיצוני גדול, ולחבר אותו לטלוויזיה.
רוב מה שאני רואה הוא SD או HDrip כ Xvid - בדר"כ עם תרגום חיצוני ולא מובנה.
יש גם קצת HD, אבל זה לא העיקר.
סטרימר כמשמעותו - משיכת קבצים מהרשת הביתית - לא מעניין אותי כרגע. מבחינתי יש "VOD" ביתי על HD, ואותו אני רוצה לקרוא בנוחות, עם תמיכה בתרגום בעברית. השאר - קישוריות לאינטרנט וכד' - ממש לא מעניין אותי.
כך שאם אין לאף אחד עידכון בקשר לתרגום - אשמח לשמוע המלצות על משהו דומה, שכן תומך בכתוביות בעברית, זול, וכמובן - אמין.
כרגע הכי קרוב הוא ה WD TV שכבר עולה כ 500 ש"ח.
האם מישהו מכיר משהו בטווח המחיר של המיני - 200 ש"ח שעונה על הדרישות ?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
יש שלושה WD TV (לא מיני) בלוח המזרימדיות של האתר...
אולי אחד מהם עדיין אקטואלי ותוכל להוריד את המחיר לסביב 300.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... d_catg=235
אולי אחד מהם עדיין אקטואלי ותוכל להוריד את המחיר לסביב 300.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... d_catg=235
כמו שכבר כתבתי פה למישהו - כל המשתמשים שרוצים פתרון לטלויזיה SD, אם יש להם חיבור וידאו קומפוננט - Component (Y Pb Pr) שזה חיבור וידאו 3 בננות, אז הם צריכים להשתמש בו. לאקסטרימר אין חיבור כזה, ולכן מאבדים המון איכות כשמחברים אותו לטלויזיה ללא חיבור HDMI. ניגון מ DVD פשוט עם חיבור קומפוננט יראה טוב בהרבה. לכן האקטרימר נופל מבחינת שימוש עבור טלויזות CRT, למרות שהוא מוצר מצויין מהמון בחינות.
לדעתי תנסה לסחוב עם דיסקים רב פעמים DVD-RW. אם יש לך כבר DVD, לא נראה לי שיש משהו שיתן לך פתרון רציני. גם DVD עם חיבור USB הוא לא תמיד פתרון טוב, כי הם מזהים רק דסקים שמפורמטים בFAT32 ואז אי אפשר לשים עליו קבצים גדולים מ4GB, וגם את הדיסקים האל הם לא תמיד מזהים.
בקשר לבעיות התרגומים של מוצרי WD -
בWD TV הישן אפשר היה להמיר את התרגום לפומרט שנקרא sub+idx שזה למעשה להמיר את קובץ הטקסט SUB הפשוט לקובץ תמונות כאשר יש קובץ אינדס שמציג אותן מתי שצריך (זה תרגום שתופס 3-5 מגה). ככה התרגומים נמצאים בתוך DVD מקורי. לפני שנה שקלתי לקנות את הWD, ניסיתי את ההמרות האלה, וכל פעם קיבלתי כתוביות קטנות מדי, בפונט מגעיל או שלא ממוקמות טוב במסך. יתכן ואם עוד קצת התעסקות הייתי מצליח יותר, אותי זה ביאס ופסלתי את המוצר על זה.
אני הייתי שוקל שלוש אופציות -
1- קניית WD TV יד 2 במחיר משתלם בידיעה שתצטרך כל פעם להמיר תרגומים,
2- לקנות סטרימר עם חיבור וידאו קומפוננט שעקרונית אתה גם כאן יכול לקנות פופקורן A110 דור קודם או A200 חדש,
3- לחרוק שיניים ולמשוך, כי בשביל סרטי SD אפשר להסתדר עם כמה דיסקים DVD-RW ולפעמי םלצרוב משהו על דיסק DVDR רגיל.
אני כרגע סוחב עם האופציה השלישית.
לדעתי תנסה לסחוב עם דיסקים רב פעמים DVD-RW. אם יש לך כבר DVD, לא נראה לי שיש משהו שיתן לך פתרון רציני. גם DVD עם חיבור USB הוא לא תמיד פתרון טוב, כי הם מזהים רק דסקים שמפורמטים בFAT32 ואז אי אפשר לשים עליו קבצים גדולים מ4GB, וגם את הדיסקים האל הם לא תמיד מזהים.
בקשר לבעיות התרגומים של מוצרי WD -
בWD TV הישן אפשר היה להמיר את התרגום לפומרט שנקרא sub+idx שזה למעשה להמיר את קובץ הטקסט SUB הפשוט לקובץ תמונות כאשר יש קובץ אינדס שמציג אותן מתי שצריך (זה תרגום שתופס 3-5 מגה). ככה התרגומים נמצאים בתוך DVD מקורי. לפני שנה שקלתי לקנות את הWD, ניסיתי את ההמרות האלה, וכל פעם קיבלתי כתוביות קטנות מדי, בפונט מגעיל או שלא ממוקמות טוב במסך. יתכן ואם עוד קצת התעסקות הייתי מצליח יותר, אותי זה ביאס ופסלתי את המוצר על זה.
אני הייתי שוקל שלוש אופציות -
1- קניית WD TV יד 2 במחיר משתלם בידיעה שתצטרך כל פעם להמיר תרגומים,
2- לקנות סטרימר עם חיבור וידאו קומפוננט שעקרונית אתה גם כאן יכול לקנות פופקורן A110 דור קודם או A200 חדש,
3- לחרוק שיניים ולמשוך, כי בשביל סרטי SD אפשר להסתדר עם כמה דיסקים DVD-RW ולפעמי םלצרוב משהו על דיסק DVDR רגיל.
אני כרגע סוחב עם האופציה השלישית.
נערך לאחרונה על ידי MrMoris ב 23/07/2010 8:09, נערך פעם 1 בסך הכל.