סוף סוף, yes חזרו לתקן מה ששתו לי..:)

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
emaayan פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 236
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

בא ברנש אחד, ראה את הבלגן בבית, אמר "תשמע, אין מצב שאני מותח לך חוט מהסלון לחדר, בשביל זה אני צריך קבלן, או זה או שאני קודח לך חור בחדר מבחוץ, זה ייקח שעה.בנתיים בא ברנש שני יחד איתו.
הסכמתי לחור, רק שברגע האחרון נזכרתי ... שכבר יש לי חור שבקיר שנתלה ממנו חוט חשוף (אבא שלי שכנע אותי שאולי כדאי לשים אנטנה לרדיו ואז אם אקנה מערכת אחבר אותה, מעולם לא קניתי מערכת..) וכך ברגע האחרון עשינו re-use לחור וחתכתי 45 דקות מהזמן.

בסיום העבודה אמר ברנש1 לברנש2, "תתן לי לצ'פר אותו על העניין שקרה" ברנש2 הסכים, ניסו לתת לי 3 חודשים חינם ל5 ערוצי פרמיום, לא הצליחו (לא מעניין אותי)" ברנש2 ניסה לשכנע אתי "כשאומרים לך קח, קודם קח.." אבל לא הבנתי מה הקשר, לבסוף התפשרנו על חודש משחקים, שנייה אח"כ קפצתי "רגע, אבל זה מופסק אוטומטית נכון.? " ברנש2 מלמל משהו עמום וקרא לברנש1 "ענה לו.." ברנש1 "צ'מע , אני עומד להיות ישר איתך, אחרי חודש . אחרי חודש... זה ממשיך. אתה רוצה להפסיק תרים טלפון" (עם התנועה הגלובלית לטלפון), אני מניח שאחרים במצבי היו מבצעים תנועה גלובלית אחרת, אבל אני פשוט ביקשתי ביטול מיידי...
עכשיו אני צריך להבין איך אני מחבר את הMCE לשטות הזו, כי הוא לא מזהה את הממיר.

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 275 פעמים

שליחה #2 

תן לי סיבה אחת למה צריך YES/HOT בבית?

emaayan פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

1. האמת, מאז שעברתי מהוט ליס, אני לא רואה בכלל יס אלא רק הורדות, כי כל הסדרות הן מהאמצע, אבל בהוט, הייתי מקליט כל הזמן, זה נחמד כשיש לך מעין לו"ז חיצוני שאתה יכול ללכת לפיו.
שנית, דרך הוט/יס אתה מגלה פתאום סדרות שלא ידעת כל כך על קיומם לפני כן.
3. אני רוצה לראות חדשות/תוכנית בוקר כשאני מתעורר. אם אני רואה סדרות/טלוויזיה אין לי חשק לקום מהמיטה.

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #4 

emaayan כתב:1. האמת, מאז שעברתי מהוט ליס, אני לא רואה בכלל יס אלא רק הורדות, כי כל הסדרות הן מהאמצע, אבל בהוט, הייתי מקליט כל הזמן, זה נחמד כשיש לך מעין לו"ז חיצוני שאתה יכול ללכת לפיו.
שנית, דרך הוט/יס אתה מגלה פתאום סדרות שלא ידעת כל כך על קיומם לפני כן.
3. אני רוצה לראות חדשות/תוכנית בוקר כשאני מתעורר. אם אני רואה סדרות/טלוויזיה אין לי חשק לקום מהמיטה.
...
אז למה שלא תעבור לעידן+?

emaayan פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

ניסיתי, חיברתי אנטנה לhvm, לא קלט כלום.

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 275 פעמים

שליחה #6 

איפה אתה גר שלא קולטים? הקליטה היום אמורה להיות בכל הארץ.
יפה שאתה מוכן לשלם 300 שח בשביל תוכניות בוקר :)

סתם האמת שזה עניין שלך, אני פשוט לא מצליח להבין איך החברות האלה עדיין קיימות.
אם היה לי כסף הייתי מקים חברת טלויזיה שעובדת על תשתית IP בדומה ל HULU ומשדר תכנים וסדרות ע"י IPTV.

emaayan פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

בת-ים

bg1987
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1232
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #8 

אני חושב שהצורך היחידי כרגע זה רק אם צריך תוכניות בשפות זרות, אבל בטוח שאפשר להשיג גם אותן (אם מבינים במחשבים ויודעים את השפה טוב).
ילדים גם יכולים להיות בעיה (למרות ששוב, אפשר להוריד להם גם דורה וכל התוכניות שהם רואים, וככל שהם מתבגרים זה יותר קל)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”