בקשה להמלצה - רמקולים למחשב עד 400 ש"ח

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
motikup פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי חברה, אני חדש באתר, ומחפש רמקולים למחשב בתחום המחירים 200-400 ש"ח, לפי מה שקראתי כאן, כבר הבנתי שהרבה המליצו בעבר על דגם ATP של altec lansing ועל דגמים מסוימים של קרייאיטיב , השאלה שלי מהו הדגם שיפיק לי את הסאונד הטוב ביותר, וכשאני אומר סאונד אין הכוונה לבאסים שיפוצצו לי את החדר אלא למירב התדרים בחלוקה טובה באופן יחסי למחירים שציינתי או בקיצור מה נשמע לדעתכם הכי טוב, אשמח לחוות דעתכם, ודבר נוסף, היכן אני יכול לשמוע כמה שיותר דגמים, עד כה ביקרתי בחנויות כמו באג, אייבורי, מחסני חשמל,ודומיהם ולא מצאתי מספיק דגמים שאפשר להאזין להם, תודה.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

שלום מוטי,
ברוך הבא לאתר :)

האם עברת על שרשורים קודמים בנושא, ולאיזה דגמים האזנת (ואם האזנת - מה אהבת / לא אהבת בכל אחד)?

בנוסף, שים לב שהפרדתי את ההודעה שלך מהשרשור בו פרסמת, אין שום סיבה לנצל שרשורים ישנים - אתה מפסיד כך גולשים ויכול גם לפגוע בפותח השרשור המקורי (אשר סביב שאלתו התפתח כבר דיון נפרד).

motikup פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

האזנתי לדגמים הבאים:
1.altec vs2621
2.altec vs 4121
3.altec vs4621
4.devoom voom 2
מבין ארבעת הרמקולים הכי אהבתי את הראשון, אבל גם שם יש בעיות כמו פיידר מינימלי שלא ממש שולט לא על הבס ולא על הטוויטרים. ואין שלט, אבל זה קצת פחות חשוב לי.

אלה כל הדגמים שיצא לי להאזין להם,כאמור לא נתקלתי בחנות שנותנת להאזין להרבה סוגי רמקולים, ממה שקראתי כאן ובאתרים אחרים גיבשתי לי כיוון תיאורטי(תיאורטי עד לרגע שאשמע את הרמקולים ואחליט) על רמקולים מועדפים.
1.creative sbs 380
2.creative sbs 370
3.microlab fc 330
ועוד רמקולים שספק גדול אם יש אותם בארץ בשלב זה של חברת
cambridge soundworks אשמח לקבל טיפים על רמקולים ברמה טובה בתחום המחירים הנ"ל(200-400) וחנויות שנותנות היצע רחב ושאפשר גם לשמוע אצלן לא רק לקנות.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”