יש לי בעיה
יש לי בבית ראוטר שהוא קרוב למחשב נייד אחד עם ווינדוס 7 ורחוק מהמחשב הנייד השני עם ווינדוס וויסטה כך שהמחשב הנייד הראשון קולט אותו והשני לא קולט
אז חשבתי ליצור במחשב הנייד שקרוב לראוטר נקודת WII-FII מסוג ad-hoc network והגדרתי שהמחשב ישתף את האינטרנט שהוא מקבל מ Wireless Network Connection דרך חיבור Wireless Network Connection 2 . עד כאן הכל עובד טוב
במחשב הנייד השני התחברתי לרשת שפתחתי במחשב הנייד הראשון (ad-hoc network) והוא התחבר וכתב שיש לו אינטרנט אבל בפועל לא באמת היה לו אינטרנט.. מה שכן המקום היחידי שהצלחתי להיכנס אליו זה הראוטר עצמו וחוץ מזה שום דף לא עובד ושניסיתי לכתוב למשל google.com אז הוא טען ובסוף התקבל דף לבן וריק.. רק לראוטר הוא מצליח להיכנס דרך המחשב המשתף אבל לא לאינרטנט..
במחשב המשתף כן היה אינטרנט...
בדקתי את הכתובת הפנימית שהמחשב השני קיבל והכתובת בפנימית היא לא כתובת שקשורה לכתובת הראוטר שהיא 10.0.0.138 אלה הוא קיבל כתובת פנימית שקשורה לכתובת חדשה שהמחשב המשתף פתח בעצמו..
אני לא זוכר בדיוק מה הכתובת אבל זה התחיל ב 192.168
אני לא מבין מה לעשות..
תעזרו לי..
עריכה:
אם זה אפשרי ליצור במחשב הנייד הראשון נקודת גישה רגילה כמו של ראוטר שהיא לא ad-hoc network אז תגידו לי איך עושים את זה בבקשה
זה במקום כל התסבוכת שאני מתכוון לעשות.
מה שאני רוצה באמת לעשות זה לחבר את ה PS3 לראוטר
ובגלל שהוא לא מזהה ad-hoc network ואני לא יכול לפתוח במחשב הראשון נקודת גישה רגילה אז אני מתכוון שהאינטרנט יעבור מלפטופ אחד ללפטופ שני ומהלפטופ השני ל PS3 דרך כבל אינטרנט...
אשמח לדעת איך פותחים נקודת גישה רגילה אם זה אפשרי (עם תוכנה או בלי תוכנה) כי ככה ה PS3 יכול לזהות את המחשב הראשון ולא תהיה בעיה