חיבור מודם/ראוטר עם אופציית shareport לסרימר DUNEPRIME 3 + TVIX6500
אני רוצה לשדרג את הרשת בבית למודם ראוטר מסוג
D-LINK DIR-655 XTREME N GIGABIT ROUTER
למודם הזה יש כניסת USB לחיבור מדפסת או כל כונן USB שיש (כך הם טוענים) שנותן לדבריהם אופציה לכל מחשב לראות את הנתונים והמדיה שעליו.
אם אני אחבר HD נייד אליו וברשת אחבר את 2 הסטרימרים שלי TVIX6500 + DUNE PRIME 3 - האם אוכל לראות ולהזרים את המדיה ממנו?
האם אוכל גם להזרים BR מלא?
D-LINK DIR-655 XTREME N GIGABIT ROUTER
למודם הזה יש כניסת USB לחיבור מדפסת או כל כונן USB שיש (כך הם טוענים) שנותן לדבריהם אופציה לכל מחשב לראות את הנתונים והמדיה שעליו.
אם אני אחבר HD נייד אליו וברשת אחבר את 2 הסטרימרים שלי TVIX6500 + DUNE PRIME 3 - האם אוכל לראות ולהזרים את המדיה ממנו?
האם אוכל גם להזרים BR מלא?
תוכל להזרים לDUNE דרך SAMBA ואני מתאטר לעצמי שגם בTVIX.
בDUNE אני חיברתי כונן ל D link שבזק מספקת והצלחתי לראות את הכונן ללא בעיה (לא ניסיתי את ה TVIX) אבל המקסימום שאני משכתי היה MKV, בלו ריי הוא לא הצליח למשוך...למרות שיש לי כבל CAT 7...
בDUNE אני חיברתי כונן ל D link שבזק מספקת והצלחתי לראות את הכונן ללא בעיה (לא ניסיתי את ה TVIX) אבל המקסימום שאני משכתי היה MKV, בלו ריי הוא לא הצליח למשוך...למרות שיש לי כבל CAT 7...
גיא, אני ואתה ודי!
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
ה DUNE אינו תומך במהירות רשת גיגה, צוואר הבקבוק ככל הנראה יהיה בביצועי שיתוף הראוטר.gshoshan כתב:אם הראוטר הוא 1 ג'יגה וה DUNE תומך ב 1 ג'יגה - זה לא אמור להזרים טוב יותר?...
לא ראיתי שיש לראוטר אפשרות שיתוף NFS כך שביצועי הרשת עם ה TVIX ככל הנראה לא יהיו מדהימים.