הגברת קול במערכת mce
יש לי כרטיס קול מובנה בלוח האם (כרטיס של realtek). ממנו יוצאת יציאה אופטית שהולכת לרסיבר של jvc. כשאני רואה סרטים ב-dvd שומעים בסראונד אבל אין שליטה של שלט מיקרוסופט על הווליום. רואים על המסך מחוון של הווליום שמשתנה בלחיצה על השלט אבל אין השפעה על הרסיבר. רק דרך שלט הרסיבר ניתן להגביר. כמו כן, הכבל שמתחבר לקולט האינפרא של השלט לא ממש משפיע גם הוא כשאני מצמיד אותו לרסיבר. יש רעיונות למישהו???
קודם כל אין קשר בין מקלט ה-IR של השלט לרסיבר.
היות והחיבור הוא דיגיטלי - בין המחשב לרסיבר - אין למחשב אפשרות לשלוט על עוצמת הקול. אם החיבור היה אנלוגי אז השליטה היתה במחשב.
אבל!
היות ואתה משתמש בשלט של MCE, יש אפשרות ללמד אותו לשלוט על הרסיבר - עשה חיפוש בפורום - זה כבר נאמר...
אורן.
היות והחיבור הוא דיגיטלי - בין המחשב לרסיבר - אין למחשב אפשרות לשלוט על עוצמת הקול. אם החיבור היה אנלוגי אז השליטה היתה במחשב.
אבל!
היות ואתה משתמש בשלט של MCE, יש אפשרות ללמד אותו לשלוט על הרסיבר - עשה חיפוש בפורום - זה כבר נאמר...
אורן.
להלן קישור להודעה מלפני כמה ימים.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=11447
בעיקרון:
א. אם יש לשלט שלך פונקצית למידה, למד אותו לשלוט ישירות על מערכת הקול
ב. אם אין לך אופציה כזו, תשתמש בכלי שנתתי לו קישור (VolumeTracker).
טל.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=11447
בעיקרון:
א. אם יש לשלט שלך פונקצית למידה, למד אותו לשלוט ישירות על מערכת הקול
ב. אם אין לך אופציה כזו, תשתמש בכלי שנתתי לו קישור (VolumeTracker).
טל.
תודה
תודה לשני העונים. לגבי הקשר בין מקלט ה-ir של השלט לרסיבר: יש חיבורים בצד האחורי של המקלט לעינית אינפרא שאמורה להיות מוצמדת למשל לממיר הכבלים ובדרך זאת אמורים לשלוט על התחנות בממיר. על הרסיבר זה לא עובד אבל אמור עקרונית לעבוד.... לגבי אופציית הלמידה, משום מה השלט שלי שנקנה בנפרד ממחשב שהרכבתי, לא לומד כלום....
ולבסוף: לiamtal, הרבה תודה!!! אכן רעיון יפה ועובד מצוין
משום מה לא חשבתי לחפש בהודעות קודמות...
ולבסוף: לiamtal, הרבה תודה!!! אכן רעיון יפה ועובד מצוין
משום מה לא חשבתי לחפש בהודעות קודמות...
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE
שאלה נוספת לiamtal על הגברת קול
שמתי קיצור דרך לתוכנה שלך ב start כדי שיעלה עם הווינדוווס אבל ברירת המחדל של הערוץ העוקב היא wave. איך משנים את זה לדיגיטלי?
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE
לגבי VolumeTracker
חשוב להדגיש שלא מדובר בתוכנה שכתבתי בעצמי אלא רק מצאתי בפורום של TheGreenButton.
לגבי השאלה שלך, האמת שאין לי מושג, אבל אנסה לשאול באותו פורום האם מישהו יודע מה לעשות.
לגבי השאלה שלך, האמת שאין לי מושג, אבל אנסה לשאול באותו פורום האם מישהו יודע מה לעשות.
ראיתי שבפורום האמור כבר שאלו את השאלה שלי...האמת שכנראה לא צריך לשנות את ברירת המחדל, כי זה עובד...אבל: למה בזמן צפיה בDVD זה לא משפיע (גם כשמכוון נכון הערוץ העוקב)??