מחפש מחשב

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
ronbaron פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום יש לי מחשב ישן בחדר והוא לא כול כך יכול לעשות את הפעולות שאני רוצה לעשות איתו להקליט לעצור תוכנית....
אחשב אני מחפש מחשב נחמד ולא יקר שיוכל לעשות את כול הפעולות הללו אני לא צריך מסך לא צריך מקלדת לא צריך עכבר ולא רמקולים
אני רוצה שהמחשב הזה לא היא רק לטלוויזיה לכן לא חשוב כול כך המארז שלו אני רוצה שהמחשב הזה ישמש אותי גם למשחקי מחשב עבודות ואינטרנט איזה מחשב האיתם ממליצים לי לקנות ואני מבקש בבקשה לא משהו יקר אין לי תקציב גדול

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3505
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 160 פעמים

שליחה #2 

1. למה בדיוק הוא ישמש? (dvd, divx, hd, משחקים)
2. מה התקציב?
שחר

ronbaron פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אני רוצה שהמחשב שלי ישמש לצפיה בטלוויזיה הקלטה צפיה בdvd ו divx וגם משחקים אני לא בטוח מה זה hd אני יודע שזה צפיה בטכנולגיה גבוהה אבל האיתי רוצה שתסביר לי קצת אל זה התקציב שלי הוא בסביבות ה 3000

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #4 

יש את מעבדי הסמפרון של AMD שיצאו לאחרונה בשקע 939 והם קרובים מאוד לביצועים של ATHLON 64.
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4732 - למשהו כזה אני מתכוון - לא לסמפרונים בשקע 754 שהם לא רעים אבל פחות טובים. מדובר במעבד הכי משתלם מבחינת יחס עלות / תועלת שקיים היום לשימושים שלך.
מעבד: SEMPRON 939 3000 בסביבות 550 ש"ח
לוח אם: gigabyte K8NF-9 בסביבות 550 ש"ח
מארז + ספק: משהו בסגנון של compucase 6A21 (מגיע עם ספק 400W של HEC) בסביבות 450 ש"ח
זכרון: Twinmos 1 GB DDR בסביבות 520 ש"ח
דיסק קשיח: WD1600JD - 160 GB SATA בסביבות 450 ש"ח

עד לכאן הגענו ל2500 ש"ח פלוס מינוס. זה משאיר 500 ש"ח לכרטיס מסך לפי התקציב שלך אבל קח בחשבון שעם כרטיס מסך בתקציב כזה לא תוכל להפעיל את המשחקים החדשים ביותר על הגדרות גבוהות יחסית אלא או משחקים ישנים או על הגדרות נמוכות.
כרטיס מסך לדעתי הכי טוב במחיר הזה: 7300gs של אחת החברות הגדולות: gigabyte, msi, evga, asus, leadtek וכו'

אם בכל זאת תרצה להמתח טיפה מבחינת תקציב לך על ה 6600gt (שוב של אחת החברות הנ"ל) - איתו תוכל כבר לשחק כמו שצריך - עולה בסביבות 900 ש"ח אפשר להשיג בפחות.

אם משחקים ממש חשובים לך אז אפשר ללכת על הכרטיס מסך הכי משתלם בשוק במחיר של 1200 ש"ח - 7600GT.

עריכה: כל המפרט פה לא כולל כרטיס לכידה שהוא חיוני לצפייה בטלוויזיה.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”