multi region dvd
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2082
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
נכתב כבר הרבה על regions אז אנסה לתמצת:
1. כוננים ללא הגנת region בחומרה נקראים RPC1
2. כוננים עם הגנת region בחומרה נקראים RPC2. כוננים אלו יאפשרו 5 החלפות region לפני שינעלו על ה- region האחרון
3. כל הכוננים יוצאים היום מהמפעל כ- RPC2
4. ללא מעט כוננים ישנו firmware "מפוצח" שהופך אותם ל-RPC1.
5. למעט כוננים (בעיקר LG) ישנה גרסת firmware שמשאירה אותם RPC2 אבל "מאפסת" את המונה עם כל הדלקה.
6. כשווינדוס מזהה כונן RPC2 הוא מסתפק בהגנת החומרה של הכונן, אבל אם הוא מזהה כונן RPC1 הוא יתקין הגנת תוכנה משלו, ולכן חוץ מלהחליף firmware בכונן יש צורך גם בתוכנה שמנטרלת את ההגנה של הווינדוס ושל תוכנות ניגון ה- DVD.
7. ווינדוס ויסטה לא יסכים לעבוד עם כונני RPC1 בכלל.
היתרון של כונני ה- LG שיש להם autoresetting firmware כמו שנאמר ב- 5, ולכן הם יוכלו לעבוד תחת ויסטה ללא הגנת איזורים.
פרטים נוספים ב-
http://www.rpc1.org
1. כוננים ללא הגנת region בחומרה נקראים RPC1
2. כוננים עם הגנת region בחומרה נקראים RPC2. כוננים אלו יאפשרו 5 החלפות region לפני שינעלו על ה- region האחרון
3. כל הכוננים יוצאים היום מהמפעל כ- RPC2
4. ללא מעט כוננים ישנו firmware "מפוצח" שהופך אותם ל-RPC1.
5. למעט כוננים (בעיקר LG) ישנה גרסת firmware שמשאירה אותם RPC2 אבל "מאפסת" את המונה עם כל הדלקה.
6. כשווינדוס מזהה כונן RPC2 הוא מסתפק בהגנת החומרה של הכונן, אבל אם הוא מזהה כונן RPC1 הוא יתקין הגנת תוכנה משלו, ולכן חוץ מלהחליף firmware בכונן יש צורך גם בתוכנה שמנטרלת את ההגנה של הווינדוס ושל תוכנות ניגון ה- DVD.
7. ווינדוס ויסטה לא יסכים לעבוד עם כונני RPC1 בכלל.
היתרון של כונני ה- LG שיש להם autoresetting firmware כמו שנאמר ב- 5, ולכן הם יוכלו לעבוד תחת ויסטה ללא הגנת איזורים.
פרטים נוספים ב-
http://www.rpc1.org
הכונן שלי הוא sony (לא pioneer מצטער..)
אני מניח שהוא RPC2 (די חדש) האם הfirmware המפוצח ימנע מvista לעבוד איתו? אם לא, האם אצטרך כונן כגון LG בשביל vista?
איפה אני מוצא firmware כאלה?
איפה אני מוצא firmware כאלה?
אכן כן מצאתי.. את האתר והורדתיRPCLTN תודה, אבל..
עכשיו שמתי לב למשהו משונה, כל dvd שאני שם בכונן אני לא יכול לראות את התכנים שלו (לא קבצים ולא סרט).
כשאני נכנס בmy computer אני לא מקבל הודעה שאין לי dvd אלא פשוט תוכן ריק..
האם הdrive שלי מקולקל?
אם כן, יש לך המלצה למשהו שלא יהיה בעיה מבחינת rpc?
כשאני נכנס בmy computer אני לא מקבל הודעה שאין לי dvd אלא פשוט תוכן ריק..
האם הdrive שלי מקולקל?
אם כן, יש לך המלצה למשהו שלא יהיה בעיה מבחינת rpc?
הי שכחתם את DVDGENIE לגבי תוכנה ובאתר DVDZONE יש פתרונות ספציפים לשינוי בחומרה עצמה (צריבה מחדש)
לגבי SONY גם אני נתקלתי בהתנהגות כזו. לא בור לי למה. החלפתי פעם ספק לו וחזר לפעולה עד שהפסיק שוב.
לגבי SONY גם אני נתקלתי בהתנהגות כזו. לא בור לי למה. החלפתי פעם ספק לו וחזר לפעולה עד שהפסיק שוב.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
עדכון FIRMWARE לצורב LG 4160B
בצעתי את העדכון האחרון שלא היה לי באתר של RPC1. עכשיו זה הפך ל RPC2 ויתפקד כ FREEZONE? לפני זמן הפכתי אותו ל FREEZONE עם DRIVEINFO. לא יכולתי לקרוא האם זה ככה כי כל ההסברים הנלווים להורדה הם ביפנית.
הערה: שמתי קודם לינק על מדריך של DOOM9 על הפיכת הכונן ל FREEZONE, אבל זה מביא לדף הראשון של האתר.
הערה: שמתי קודם לינק על מדריך של DOOM9 על הפיכת הכונן ל FREEZONE, אבל זה מביא לדף הראשון של האתר.
קניתי צורב 4176b איך אני יודע איזה flash לתת לו?
קניתי retail לא OEM
באתר יש DL12,DL13 DJ11,DJ12,DJ13
באתר יש DL12,DL13 DJ11,DJ12,DJ13