מזרים מדיה/ממיר DDT.

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
aderet פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם!

בעקבות פרידה צפוייה שלי מחברות הכבלים אני מעוניין לרכוש ממיר DDT לצורך צפייה בערוצים בסיסיים ולצורך בידור אני צריך סטרימר(ניגון סרטים כולל HD)

האם קיים מכשיר שמשלב תכונות של סטרימר וממיר DDT??

בברכה ותודה..

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

אני חושב שהדגם היחיד כרגע שתומך ב DVB בתקן הישראלי הוא ה Dvico TVix 6640N, שמשווק ע"י העולם הדיגיטלי.
יש כנראה עוד כמה דגמים בקנה (של playon, אולי של Dune) אבל לא ידועים לי יותר פרטים.

אם תפרט את הדרישות הנוספות שלך - אולי דגם זה יתאים לך ואולי עדיף להתאים מזרימדיה בסיסי יותר + ממיר DVB.

aderet פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה על התגובה!

הדרישות שלי הם יכולת קליטת הערוצים הבסיסיים והחינמים(10/2) ויכולות של סטרימר בסיסי(לדעתי צריך גם דיסק קשיח) אך כזה שיפרגן ליכולות ה HD של הפנסוניק שלי..DVD טוב יש לי כך שלא ממש חייב שהתכונה הזו תהיה במכשיר.

האם אני צודק בהנחה שיציאת HD בממיר DVB היא לא הכרחית מכיוון שאין שידורי HD מחוץ למלתעות הכבלים והלווין?

המחיר צריך להיות לא גבוה (מטרת הניתוק מהכבלים היא חיסכון/חוסר יציבות מבחינת מגורים-חוסר חצון להתחייב כדי לקבל מחיר נורמלי)

תודה שוב!

singera
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 834
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #4 

DVICO 6640 אך הוא מאוד יקר (2800 ש"ח)
אולי תיקח סטרימר כגון A200 או C200 (שיותר מתקדם מהA200) ותרכוש ממיר DTT

aderet פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

ראיתי A200 ב 750 שקל. מה המכשיר הזה יודע לעשות שה Western Digital WDAVP00BE (ראיתי אחד ב 500 שקל) לא יודע לעשות?

האם ב A200 יש דיסק קשיח?
האם ה A200 יודע לעבוד כממיר DDT או שכדאי לי לוותר מראש על הרעיון?

שניהם אלחוטיים נכון?

תודה רבה על העזרה מראש (-:
נערך לאחרונה על ידי aderet ב 18/07/2010 16:21, נערך פעם 1 בסך הכל.

goodsector
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8

שליחה #6 

יש עוד מעט פיילוט ב anona.tv חברה ישראלית גם סטרימר גם ממיר IP וגם DTT

adirbd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 510
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #7 

aderet כתב:ראיתי A200 ב 750 שקל. מה המכשיר הזה יודע לעשות שה Western Digital WDAVP00BE (ראיתי אחד ב 500 שקל) לא יודע לעשות?

האם ב A200 יש דיסק קשיח?
האם ה A200 יודע לעבוד כממיר DDT או שכדאי לי לוותר מראש על הרעיון?

שניהם אלחוטיים נכון?

תודה רבה על העזרה מראש (-:
...
הרבה יותר, חוץ זה יש בעיות קשות עם עברית בWD, ואת רוב סרטי הHD האיכותיים הWD לא יצליח לנגן כמו הA200.
בA200 ובכל מזרים מדיה אחר צריך לקנות בנפרד דיסק קשיח, אפילו שלא חייבים ואפשר לצפות מכל הסרטים מהרשת.
הA200 לא יכול להיות ממיר DTT והוא גם לא יהיה.
ואם אתה מתכוון בשאלה האחרונה שלך לWIFI אז צריך לקנות מתאם USB למכשיר שמוסיף לו WIFI, אם לא קונים איתו אז אין WIFI, ואפשר רק קווי.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #8 

aderet,
שים לב שאיחדתי את שני השרשורים שלך תחת שרשור יחיד בפורום "מזרימדיה".
להבא, נא לא לפרסם הודעה כפולה באותו הנושא (זה מוביל לתגובות כפולות מגולשים שונים ובאופן כללי - מיותר).

תודה,
אורי,
צוות האתר

adirbd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 510
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #9 

aderet כתב:תודה על התגובה!

הדרישות שלי הם יכולת קליטת הערוצים הבסיסיים והחינמים(10/2) ויכולות של סטרימר בסיסי(לדעתי צריך גם דיסק קשיח) אך כזה שיפרגן ליכולות ה HD של הפנסוניק שלי..DVD טוב יש לי כך שלא ממש חייב שהתכונה הזו תהיה במכשיר.

האם אני צודק בהנחה שיציאת HD בממיר DVB היא לא הכרחית מכיוון שאין שידורי HD מחוץ למלתעות הכבלים והלווין?

המחיר צריך להיות לא גבוה (מטרת הניתוק מהכבלים היא חיסכון/חוסר יציבות מבחינת מגורים-חוסר חצון להתחייב כדי לקבל מחיר נורמלי)

תודה שוב!
...
לדעתי כדי לך לקנות ממיר שיתמוך בשידורי HD כי יש כוונה שיהיו בעתיד שידורים בHD, וממירים שתומכים בHD הם בדרך כלל יותר חזקים, והם עובדים יותר טוב.
בגלל המחיר הגבוה בין מכשיר שמשלב את הכל, כנראה יצא יותר משתלם שני מכשירים בנפרד.

aderet פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

אז בגדול הסטרימר הוא רק מעין ממשק חיבור איכותי(כי חבל לחבר טלויזיית HD חדישה לכרטיס מסך עם יציאת VGA :? )?

אין שום מניעה להשתמש במחשב כשהוא מחובר לטלויזיה(וכמובן להשתמש בה כמסך מחשב בגודל 32 :wink: ) דרך הסטרימר נכון?

אם זה ככה...כנראה שבשילוב ה A200 עם ממיר DDT אוכל להשתחרר מכבלי חברות הכבלים ומההתחייבויות שלהם..

שוב אני מודה על התגובות.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #11 

מזרימדיה הוא הרבה יותר מממשק חיבור - הוא מסוגל להכיל בתוכו דיסק קשיח ולנגן ממנו את התכנים (אם בוחרים שלא להזרים ברשת ממקור אחר בבית).
חלק מהמזרימדיות תומכים גם ב Media Jukebox - ממשק מתקדם לניהול התכנים על פני הדיסק הקשיח (או אלו שמנגנים מהרשת) כולל משיכה אוטומטית של תקצירים / עטיפות סרטים וכו'.

במקרה שלך, ה A200 או האקסטרימר יכולים בקלות לנגן תכנים מהרשת (כאשר כנראה ה A200 מתמודד טוב יותר עם תכנים תובעניים דרך הרשת), כאשר ל A200 יש כבר JB זמין (בקנפוג מהמחשב) ולשניהם בקרוב יהיה דור חדש של JB שיפעל ישירות מהמכשיר), וממיר DTT יעשה את העבודה עבור הערוצים החינמיים.

אגב, אני כן ממליץ על ממיר עם יציאת HDMI, במידה ותוסיף רסיבר ותרצה שהוא ימתג גם את האות מהממיר.

aderet פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

uriler כתב:aderet,
שים לב שאיחדתי את שני השרשורים שלך תחת שרשור יחיד בפורום "מזרימדיה".
להבא, נא לא לפרסם הודעה כפולה באותו הנושא (זה מוביל לתגובות כפולות מגולשים שונים ובאופן כללי - מיותר).

תודה,
אורי,
צוות האתר
...
תודה אורי וסליחה..הרעיון היה שהנושא מתאים לשני הפורומים ורציתי להיות בטוח שכל החברים שמתעניינים גם ב DDT וגם בסטרימרים יוכלו לסייע..
אני בהחלט מודע לרגישות חוקי הפורום.

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #13 

אני הבנתי שגם ל-Dune יש אפשרות ל-DTT ואפילו להקלטה אבל ככל הידוע לי אף אחד לא בחן את התמיכה שלו והאם הוא מתאים ל-DTT הישראלי, אני אומר שבמידה וכן אז אולי יתאים לך ה-Dune Base שעולה כ-2000 ש"ח ולפי מה שהבנתי יכולותיו בתור סטרימר עולים על ה-A200 בכמה דרגות (תמיכה מלאה בעברית, גוקבוקס מצויין, דפדפן אינטרנט אמיתי, מסך לד חיצוני בחזית המכשיר, יציב מאוד, מכשיר בנוי כמו שצריך ועוד ...).

aderet פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

אפילו שקראתי את הביקורת שלו אני בכל זאת רוצה לשאול:
איך לדעתכם ה nc3500 (מצאתי אחד בן שנה ב 500) בהשוואה לדגמים שהמלצתם ?
המכשיר שהומלץ בתגובה שמעלי ועולה כ 2000 שקלים הוא משהו שלצערי לא נמצא בתקציב שלי..
תודה.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”