אקולייזר לקסמן G120A. מה אתם יכולים לספר לי עליו?
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
אשמח לשמוע מה היתרונות ומה החסרונות של האקולייזר? עד כמה הוא יכול להשפיע על הסאונד?
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

ממ..לא נשמע מבטיח כ"כ 
מה עם ניסוח זהיר וממלכתי משהו? לצורך הלמידה שלי, למה לא טוב?
מה עם ניסוח זהיר וממלכתי משהו? לצורך הלמידה שלי, למה לא טוב?
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אתה שואל רק על הדגם המסוים הזה או על אקולייזרים בכלל?ran_carney כתב:אשמח לשמוע מה היתרונות ומה החסרונות של האקולייזר? עד כמה הוא יכול להשפיע על הסאונד?...
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אני מתשמש באקווליזר ממש בקטנה, בגלל שחלק מהתקליטים באוסף שלי הוקלטו או בשנת תיכ"ו או על ידי אדם עם בעיות שמיעה.
אקוולייזר הוא פתרון לתיקונים קטנים ולא חיפוי למערכת שחלקיה אינם מתאימים זה לזה. עם זאת, יש אנשים שאוהבים לפוצץ בבאסים, אבל הם גם שותים רדבול עם וודקה, שזה קפאין עם ספירט, אז כנראה שזה בסדר.
הדגם עליו אתה מדבר נראה קצת ישן, בסיסי ופשוט. נסה אותו ותן לאוזניים לשפוט. הכי טוב.
אקוולייזר הוא פתרון לתיקונים קטנים ולא חיפוי למערכת שחלקיה אינם מתאימים זה לזה. עם זאת, יש אנשים שאוהבים לפוצץ בבאסים, אבל הם גם שותים רדבול עם וודקה, שזה קפאין עם ספירט, אז כנראה שזה בסדר.
הדגם עליו אתה מדבר נראה קצת ישן, בסיסי ופשוט. נסה אותו ותן לאוזניים לשפוט. הכי טוב.
דני בלר
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

ממ. האמת שהייתי שמח להבין קצת יותר על תפקוד האקולייזר, למרות שברמת ההיגיון הבסיסי אני מבין מה התפקיד. מעבר לזה עניין אותי האקולייזר המפורסם.
ולגבי עיתונאים.. עבדתי בתחום במשך מספר שנים. יצאתי עם כמה תובנות שתומצתו באופן נפלא ע"י תומפסון. מי אני שאטיל ספק?
ולגבי עיתונאים.. עבדתי בתחום במשך מספר שנים. יצאתי עם כמה תובנות שתומצתו באופן נפלא ע"י תומפסון. מי אני שאטיל ספק?