בעיה חדשה במקסHD

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
UserName פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

גם לכם קורה שאם 3 תוכניות המוזמנות להקלטה באותו הזמן, שרוב הפעמים זו הקלטת סדרה אז מופיעה לכם הודעה חפיפה שבה רשום ש-3 תוכניות מוקלטות בו זמנית וביניהן צריך לבחור מה להפסיק למרות שאתה בערוץ אחר? זה כאילו למכשיר יש 2 טיונרים וטיונר אחד מזויף, כשיניסיתי להפסיק אחת מהן המכשיר נתקע ולא נותן לך לעשות כלום ושקופית החפיפה תקועה על המסך, ניסיון ראשון לכיבוי הממיר לא עובד (לא ניתוק מהחשמל), ניסיון שני עובד אך כשאתה מדליק אותו בחזרה עדיין יש את המסך ולמרות זאת אתה יכול לעבור ערוצים, כיבוי נוסף משמיע צליל מוזר ביותר ואז אחת מהתוכניות או מתבטלות או שאתה עובר לאחד הערוצים שבה יש הקלטה ואחד ההקלטות מתבטלות, כל זה קרה לי לאחר שיצאתי מהקלטה.
אני מת כבר שיגיע עידכון תוכנה.

ray1
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 70
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

יש למבשיר רק שני טיונרים ולכן ניתן להקליט שני תוכניות במקביל ולצפת באחד מהם או בהקלטה .
שאר התופעות שחויית הם כנראה באגים למיניהם .

UserName פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

באג נורא מוזר ת'אמת, ברצינות אבל, הוא הקליט לי ברצינות פאקינג 3 תוכניות ם_ם
גם אחת מהסדרות הקבועות שלי בנקסטHD שמשודרות בשעות האלה, גם זירת הפשע בערוץ 11 הרגיל וגם זירת הפשע ב11HD (סחטיין על כך שהביאו גרסת HD לזה) ובאותו זמן היה בכלל ערוץ אחר לחלוטין שאינו אחד מהערוצים הללו.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78931
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #4 

userName,

אין מצב - זה לא אמור לעבוד (למרות שבתאוריה אפשר גם עם שני טיונרים להקליט יותר משני ערוצים אם הם באותו TRANSPONDER).

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #5 

שים לב אם שניים משלושת התוכניות האילו הם מאותו הערוץ ואחת אחרי השניה. הסיבה שהוא מתיחס אליהם כשתי תוכניות היא בגלל שהגדרת שאתה רוצה להקליט X דקות לפני ו-X דקות אחרי כל תכנית. ככה נוצר מצב שכאילו שלושה תוכניות מוקלטות בו זמנית.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

UserName פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

בכלליות, אם אני מזמין הקלטה באופן נורמלי ויש חפיפה הממיר יודיע, אם זו הקלטת סדרה אז הממיר לא יודיע אלא רק בעת שידור התוכנית, מה שלא נראה כשצופים בהקלטה.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”