מבקש עזרה-בעית פענוח אודיו בין PS3 ולאונקיו 508
שלום לכולם יש ברשותי PS3 גירסאת 60G לאחרונה השתדרגתי ברסיבר 508 של אונקיו
לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה ברגע שהגדרתי את PS3 ליציאת סאונד בHDMI כולל PCM או BITSTREAM לא משנה מה איזה סרט שמתי הוא מציין לי 2CH ובעצם מאלץ את הרסיבר לבצע הדמייה לDTS NEO6 או כל פורמט אחר
בהגדרות AUDIO שניסית לבטל הכל ולהשאיר רק DTS ו DD לא היה ניתן לבטל PCM 2CH ואולי זאת בעיה
בשורה התחתונה אני מעוניין לשמוע DTS ו DD בצורה הכי איכותית אחרי שעברתי פה בפורום על כל השרשורים בנושא לא הצלחתי לפתור אצלי את הבעיה תמיד נדלקת לי נורת PCM הסרט שאני מזרים ב MKV (לדוגמת ההופעה של סלין דיון 1080P וDTS) בעצם הנורה PCM נדלקת כנ"ל DTS ובצג מופיע DTS NEO6 ובשורת המידע מופיע 2CH של הPS3
מה עושים איפה יכולה להיות בעיה
האם המכשיר שלי יוכל בעתיד לתמוך בפורמטים החדשים DOLBY TRUE HD ו DTS HD
לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה ברגע שהגדרתי את PS3 ליציאת סאונד בHDMI כולל PCM או BITSTREAM לא משנה מה איזה סרט שמתי הוא מציין לי 2CH ובעצם מאלץ את הרסיבר לבצע הדמייה לDTS NEO6 או כל פורמט אחר
בהגדרות AUDIO שניסית לבטל הכל ולהשאיר רק DTS ו DD לא היה ניתן לבטל PCM 2CH ואולי זאת בעיה
בשורה התחתונה אני מעוניין לשמוע DTS ו DD בצורה הכי איכותית אחרי שעברתי פה בפורום על כל השרשורים בנושא לא הצלחתי לפתור אצלי את הבעיה תמיד נדלקת לי נורת PCM הסרט שאני מזרים ב MKV (לדוגמת ההופעה של סלין דיון 1080P וDTS) בעצם הנורה PCM נדלקת כנ"ל DTS ובצג מופיע DTS NEO6 ובשורת המידע מופיע 2CH של הPS3
מה עושים איפה יכולה להיות בעיה
האם המכשיר שלי יוכל בעתיד לתמוך בפורמטים החדשים DOLBY TRUE HD ו DTS HD
יכול ליהיות שהבעיה שלך היא מראש בהזרמה?
בדקת שבקובץ שאתה מזרים המוקסר לא הופך אותו ל2 ערוצים ?
תמיר סרט לדוגמא במחשב ככה שתראה על המחשב שהוא 5.1 ערוצים אחרי ההמרה (MKV2VOB ותשים לב שהוא לא הופך את זה לAC3! , או HANDBRAKE ולקנפג ידנית את הSTREAM של הסאונד לסראונד) לMPEG4 ואז תעביר אותו בלי המרות לPS3.
יודע מה - בא נעבוד על משהו יותר בסיסי - תכניס DVD שיש בו סאונד רב ערוצי או בלו ריי כלשהו - מה קורה במצב הזה?
ליביו
בדקת שבקובץ שאתה מזרים המוקסר לא הופך אותו ל2 ערוצים ?
תמיר סרט לדוגמא במחשב ככה שתראה על המחשב שהוא 5.1 ערוצים אחרי ההמרה (MKV2VOB ותשים לב שהוא לא הופך את זה לAC3! , או HANDBRAKE ולקנפג ידנית את הSTREAM של הסאונד לסראונד) לMPEG4 ואז תעביר אותו בלי המרות לPS3.
יודע מה - בא נעבוד על משהו יותר בסיסי - תכניס DVD שיש בו סאונד רב ערוצי או בלו ריי כלשהו - מה קורה במצב הזה?
ליביו
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הישן לא תומך בפורמטים החדשים. יחד עם זאת - המכשיר מפענח אותם ל LPCM - ואם אתה מקבל מהרסיבר חיווי שהוא מקבל 5.1/7.1 - אז האיכות אמורה להיות זהה לפורמטים החדשים - רק בלי שהנורה נדלקת
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
נכון, אבל הוא כבר מוציא אותו מפוענח. הנורה של True HD לא תידלק ברסיבר.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני חושב שבביטסטרים הוא מוציא רק את ה Core. בשביל לקבל אותו מפוענח צריך LPCM.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הטענה היא שהוא מוציא אותו כLPCM - כלומר מפוענח. הצרה היא שלא הייתה לנו דרך לבדוק את אמיתות הדבר.