אזהרה לרוכשי שלטי הרמוני
למי שמתכנן או חושב לרכוש שלט הרמוני, כדאי לדעת שלוגי'טק לא מתקנת שלטים לאחר תום תקופת האחריות. אם אתרע מזלכם (כמוני) והשלט שלכם התקלקל לאחר תום תקופת האחריות (שנה או שנתיים), המקסימום שלוג'יטק מוכנים לעשות זה לתת לכם 50% הנחה ממחיר מחירון על שלט חדש. אין שום אפשרות לתקן, גם לא תמורת תשלום!
בקיצור, די מבאס, אמנם כרגע זה רק כפתור אחד שנדפק לי, אבל אני מחפש תחליפים. אשמח לשמוע המלצות לשלט מקביל להרמוני One מחברה שכן מתקנת שלטים...
אגב, שלא יהיו אי הבנות, לדעתי ההרמוני One שלט מצוין
בקיצור, די מבאס, אמנם כרגע זה רק כפתור אחד שנדפק לי, אבל אני מחפש תחליפים. אשמח לשמוע המלצות לשלט מקביל להרמוני One מחברה שכן מתקנת שלטים...
אגב, שלא יהיו אי הבנות, לדעתי ההרמוני One שלט מצוין
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אזהרה גם לרוכשים בארץ, שירות גרוע של מעתק גם בתקופת האחריות
שלום,
השלט שלי עדיין באחריות וגם לי הלך חלקית מקש אחד אבל בשביל לממש את האחריות מסתבר שהם דורשים שאני אביא את השלט אל המעבדה שלהם שנמצאת רק בתל אביב.
חוץ מזה שזה לא נראה לי חוקי שאין להם פריסה ארצית לקבלת שירות זה פשוט שירות גרוע.
גם החנות "פנדה" מתנערת מהעניין ולא מוכנה להעביר את השלט למעבדה.
השלט שלי עדיין באחריות וגם לי הלך חלקית מקש אחד אבל בשביל לממש את האחריות מסתבר שהם דורשים שאני אביא את השלט אל המעבדה שלהם שנמצאת רק בתל אביב.
חוץ מזה שזה לא נראה לי חוקי שאין להם פריסה ארצית לקבלת שירות זה פשוט שירות גרוע.
גם החנות "פנדה" מתנערת מהעניין ולא מוכנה להעביר את השלט למעבדה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
לי יש נסיון בדיוק הפוך משלך.shurvitz כתב:כיוון שקניתי את השלט בארה"ב, פניתי ללוג'יטק העולמית (אגב, מסתבר שיש יתרון למי שקונה בארץ, כי מקבלים שנתיים אחריות ולא שנה כמו בארה"ב...)...
קניתי בארה"ב.
פניתי לשרות לוגיטק העולמי ( לאחר סיום תקופת האחריות). קיבלתי שרות מדהים, בכל קנה מידה ,שבסופו נשלח אלי לארץ שלט חדש דנדש תוך שהם משלמים את עלות המשלוח+מיסים. הגיע אלי שליח, שהביא לי את השלט ולא נדרשתי לשלם כלום. אני מזכיר לך שתקופת האחריות של השלט המקולקל עברה.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
Re: אזהרה גם לרוכשים בארץ, שירות גרוע של מעתק גם בתקופת האחריות
אני לא חושב שיש חוק המחייב יבואן בעל מעבדה יחידה לקיים שירות איסוף מכל הארץ.gildmor כתב:שלום,
גם החנות "פנדה" מתנערת מהעניין ולא מוכנה להעביר את השלט למעבדה....
אני מניח שאם תפנה במיוחד תוכל לקבל אישור לשלוח אליהם בדואר, על חשבונך (בנסיבות מסוימות).
לגבי פנדה - למה שיהיו מעורבים בעניין? אם תנאי האחריות של "מעתק" אומרים שהם נותנים את שירות האחריות במעבדה שלהם, ללא קשר למקום הקניה - אין פה שום פקטור של מקום הקניה.
אני שמח מאוד בשבילךistarmini כתב:לי יש נסיון בדיוק הפוך משלך.shurvitz כתב:כיוון שקניתי את השלט בארה"ב, פניתי ללוג'יטק העולמית (אגב, מסתבר שיש יתרון למי שקונה בארץ, כי מקבלים שנתיים אחריות ולא שנה כמו בארה"ב...)...
קניתי בארה"ב.
פניתי לשרות לוגיטק העולמי ( לאחר סיום תקופת האחריות). קיבלתי שרות מדהים, בכל קנה מידה ,שבסופו נשלח אלי לארץ שלט חדש דנדש תוך שהם משלמים את עלות המשלוח+מיסים. הגיע אלי שליח, שהביא לי את השלט ולא נדרשתי לשלם כלום. אני מזכיר לך שתקופת האחריות של השלט המקולקל עברה....
לצערי, זה לא היה המצב אצלי. אגב, כמה זמן לאחר סיום האחריות זה היה? אצלי זה היה שנה אחרי. בכל מקרה, הבעיה העיקרית שלי היתה עם העובדה שאין אפשרות לתקן, גם לא בתשלום.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
חצי שנה לאחר סיום האחריות.(הייתה בעיית מגעים ולכן הטעינה לא בוצעה כמו שצריך).shurvitz כתב:אני שמח מאוד בשבילךistarmini כתב:לי יש נסיון בדיוק הפוך משלך.shurvitz כתב:כיוון שקניתי את השלט בארה"ב, פניתי ללוג'יטק העולמית (אגב, מסתבר שיש יתרון למי שקונה בארץ, כי מקבלים שנתיים אחריות ולא שנה כמו בארה"ב...)...
קניתי בארה"ב.
פניתי לשרות לוגיטק העולמי ( לאחר סיום תקופת האחריות). קיבלתי שרות מדהים, בכל קנה מידה ,שבסופו נשלח אלי לארץ שלט חדש דנדש תוך שהם משלמים את עלות המשלוח+מיסים. הגיע אלי שליח, שהביא לי את השלט ולא נדרשתי לשלם כלום. אני מזכיר לך שתקופת האחריות של השלט המקולקל עברה....![]()
לצערי, זה לא היה המצב אצלי. אגב, כמה זמן לאחר סיום האחריות זה היה? אצלי זה היה שנה אחרי. בכל מקרה, הבעיה העיקרית שלי היתה עם העובדה שאין אפשרות לתקן, גם לא בתשלום....
Re: אזהרה גם לרוכשים בארץ, שירות גרוע של מעתק גם בתקופת האחריות
אין פקטור של מקום הקניה??? אתה היית מוכן שפתאום ישלחו אותך לאילת כי במקרה שםuriler כתב:אני לא חושב שיש חוק המחייב יבואן בעל מעבדה יחידה לקיים שירות איסוף מכל הארץ.gildmor כתב:שלום,
גם החנות "פנדה" מתנערת מהעניין ולא מוכנה להעביר את השלט למעבדה....
אני מניח שאם תפנה במיוחד תוכל לקבל אישור לשלוח אליהם בדואר, על חשבונך (בנסיבות מסוימות).
לגבי פנדה - למה שיהיו מעורבים בעניין? אם תנאי האחריות של "מעתק" אומרים שהם נותנים את שירות האחריות במעבדה שלהם, ללא קשר למקום הקניה - אין פה שום פקטור של מקום הקניה....
החליטו להקים את המעבדה שיחידה שלהם? או לשלוח את המוצר על חשבונך?
מאחר שלא קניתי מבסטה בשוק אני כן מצפה שפנדה תהיה האחראית מולי כלפי המוצר שמכרה. כפי שאחרים העידו בסוף יוצא שעדיף לקנות את המוצר בחו"ל וגם לקבל אחר כך שירות תיקונים בדואר על חשבונם, ואגב האחריות של לוג'יטק בחול היא גם שנתיים.
בכל מקרה ביררתי וזכרוני אכן לא הטעה אותי, והחוק מאוד מפורש בעניין, אז נכון לכרגע גם פנדה וגם מעתק לא רק שנותנים שירות גרוע אלה גם עוברים לכאורה על החוק.
לא רק שהם לא הגונים מיזמתם אלא גם כשקיים כבר חוק הם מחכים ללקוח שיזכיר להם על קיומו...למרות שהם כנראה מודעים לו.
צריך להחרים את מעתק עד שיספקו שירות באותה רמה כמו היצרן בחו"ל ועד אז לקנות רק מחו"ל.
להלן הציטוט: (באדיבות עו"ד יעל אונגר מפורום צרכנות ב-YNET)
תקנות הגנת הצרכן (אחריות ושירות לאחר מכירה), התשסו-2006
חובה לקיים תחנות שירות
9. (א) יצרן (כולל יבואן - יעל) חייב לקיים תחנת שירות אחת לפחות בכל אחת מן הערים: ירושלים, תל אביב-יפו, חיפה ובאר שבע, או בסביבתן הקרובה; חיוב כאמור לא יחול על עוסק שמכר טובין לצרכן ואינו יצרן.
(ב) המקום שבו מכר העוסק את הטובין לצרכן (בתקנה זו ובתקנה 10 - נקודת המכירה) ישמש תחנת שירות, אלא אם כן קיימת בקרבת מקום תחנת שירות לפי תקנת משנה (א); בתקנת משנה זו, "קרבת מקום" - מרחק שאינו עולה על 15 קילומטרים.
ההגיון מאוד פשוט...שתהיה כתובת אחת שתהיה אחראית, אותו אחד שקיבל מהלקוח את הכסף את הכסף.uriler כתב:חדש לי סעיף 9.ב' ואני גם לא מוצא בו יותר מדי הגיון, אבל בסדר - אם זה החוק אז זה החוק....
אין מצב שיגידו "זה לא אני זה פופטיץ..."