האם צבע ישפר אוקסטיקה או סאונד?
אני מתכנן לצבוע תחדר עוד חודש בערך אחרי שאני משתחרר.
רציתי לדעת אם צבע אפור או צבע אפור בהיר במקום לבן ישפר תסאונד או תאקוסטיקה?
יצבע בתור התחלה את כל החלק שכולל תמערכת ק"ב מהרמקולים האחוריים עד למאחורי הטלויזיה, רק קירות ותקרה אשאיר בלבן.
רציתי לדעת אם צבע אפור או צבע אפור בהיר במקום לבן ישפר תסאונד או תאקוסטיקה?
יצבע בתור התחלה את כל החלק שכולל תמערכת ק"ב מהרמקולים האחוריים עד למאחורי הטלויזיה, רק קירות ותקרה אשאיר בלבן.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אתה רציני?
פעם שאלו את השאלה הזו, והתשובה כמובן לא משנה, אבל לפי הפאנג שוואי צבע משפר את ההרגשה הפנימית שלך ברגע האזנה למוזיקה.
שים לב שבקונצרטים של מוזיקה קלאסית הבמה מוארת בתאורה לבנה, בהופעות אקוסטיות יש כמה תומסים בעלי פילטר צבעוני אך ללא מריץ, רק לתת גוון רגוע, בהופעות פופ יש הרבה צבעוניות, המון החלפות של צבעים כדי לתת את ה "FEEL" של שמחה, בהופעות רוק או מטאל הרוב שחור לבן, כחול כהה ועוד שילובים של צבעים כהים אם הבזקים של אור לבן מדי פעם או פליקר.
אם אני אמצע את המאמר של איזה פרופסור יפני בנושא אני אפרסם כאן.
פעם שאלו את השאלה הזו, והתשובה כמובן לא משנה, אבל לפי הפאנג שוואי צבע משפר את ההרגשה הפנימית שלך ברגע האזנה למוזיקה.
שים לב שבקונצרטים של מוזיקה קלאסית הבמה מוארת בתאורה לבנה, בהופעות אקוסטיות יש כמה תומסים בעלי פילטר צבעוני אך ללא מריץ, רק לתת גוון רגוע, בהופעות פופ יש הרבה צבעוניות, המון החלפות של צבעים כדי לתת את ה "FEEL" של שמחה, בהופעות רוק או מטאל הרוב שחור לבן, כחול כהה ועוד שילובים של צבעים כהים אם הבזקים של אור לבן מדי פעם או פליקר.
אם אני אמצע את המאמר של איזה פרופסור יפני בנושא אני אפרסם כאן.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: