לא מצליח להזמין קבצי MP3 דרך האתר של אמאזון
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9324
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום רב,
אני מנסה להזמין קבצי MP3 מתוך פס הקול של הסרט WANTED
תחילה, ניסיתי לעשות זאת דרך האתר AMAZON.COM, אבל שם קיבלתי הודעה שאין אפשרות להזמין למשתמשים מחוץ לארה"ב
לכן עברתי לאתר .amazon.co.uk, ושם כאשר ביקשתי להזמין את אחד הקטעים, התקבלה ההודעה הבאה:
Important Message
We're sorry. We could not process your order because of geographical restrictions on the product which you were attempting to purchase. Please refer to the terms of use for this product to
determine the geographical restrictions. We apologize for the inconvenience.
מישהו יודע מה הבעיה? האם יש אתרים אחרים שמהם ניתן להזמין ללא שום סייגים ותקלות?
אני פשוט לא מבין את הדבר הזה. הרי כל הזמן מתלוננים כנגד התופעה של הורדות פיראטיות בלתי חוקיות.
וכאשר כבר יש כאלה הרוצים להיות ישרים והגונים, ומוכנים לשלם בצורה חוקית עבור ההורדה, גם אז נתקלים בבעיות???
שאחר כך לא יתפלאו למה אנשים מורידים בצורה פיראטית !!!!
שבוע טוב!
אני מנסה להזמין קבצי MP3 מתוך פס הקול של הסרט WANTED
תחילה, ניסיתי לעשות זאת דרך האתר AMAZON.COM, אבל שם קיבלתי הודעה שאין אפשרות להזמין למשתמשים מחוץ לארה"ב
לכן עברתי לאתר .amazon.co.uk, ושם כאשר ביקשתי להזמין את אחד הקטעים, התקבלה ההודעה הבאה:
Important Message
We're sorry. We could not process your order because of geographical restrictions on the product which you were attempting to purchase. Please refer to the terms of use for this product to
determine the geographical restrictions. We apologize for the inconvenience.
מישהו יודע מה הבעיה? האם יש אתרים אחרים שמהם ניתן להזמין ללא שום סייגים ותקלות?
אני פשוט לא מבין את הדבר הזה. הרי כל הזמן מתלוננים כנגד התופעה של הורדות פיראטיות בלתי חוקיות.
וכאשר כבר יש כאלה הרוצים להיות ישרים והגונים, ומוכנים לשלם בצורה חוקית עבור ההורדה, גם אז נתקלים בבעיות???
שאחר כך לא יתפלאו למה אנשים מורידים בצורה פיראטית !!!!
שבוע טוב!
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
אמאזון שולחים לישראל רק ספרים, מוזיקה וסרטים. יש פה ושם כמה חריגים שמשום מה ניתן בכל זאת להזמין בארץ, אבל לא נתקלתי במשהו שמשותף לכולם.
ההבדל בין מדיה פיזית להורדה דיגיטלית הוא שמדיה פיזית מראש מיועדת רק לשוק מסוים, בהורדה דיגיטלית אסור לך למכור לתושבי מקום שזכויות היוצרים בו שייכות למישהו אחר.
אני מניח שגם יש עוד כל מיני הבדלים משפטיים כמו שבמדיה פיזית אתה שולח את המוצר ממקום שבו יש לך את זכויות היוצרים ובמדיה דיגיטלית העסקה כולה למעשה מתבצעת במחשב של הרוכש שנמצא במדינה שאין לך בה את זכויות היוצרים.
ההבדל בין מדיה פיזית להורדה דיגיטלית הוא שמדיה פיזית מראש מיועדת רק לשוק מסוים, בהורדה דיגיטלית אסור לך למכור לתושבי מקום שזכויות היוצרים בו שייכות למישהו אחר.
אני מניח שגם יש עוד כל מיני הבדלים משפטיים כמו שבמדיה פיזית אתה שולח את המוצר ממקום שבו יש לך את זכויות היוצרים ובמדיה דיגיטלית העסקה כולה למעשה מתבצעת במחשב של הרוכש שנמצא במדינה שאין לך בה את זכויות היוצרים.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה על ההסברים.
נשמע ממש אידיוטי כל הסיפור הזה.
אם כך ,האם יש אלטרנטיבות חוקיות אחרות, או שהם בכוח רוצים שנהיה פיראטיים?
נשמע ממש אידיוטי כל הסיפור הזה.
אם כך ,האם יש אלטרנטיבות חוקיות אחרות, או שהם בכוח רוצים שנהיה פיראטיים?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אם יש לך כרטיס אשראי אמריקאי / תקנה כרטיסים ל Itunes Store מארה"ב (למשל מאיביי), תוכל לרכוש מהחנות של אייטונס.
שים לב שהקבצים שקונים משם מוגנים ב DRM (אבל אפשר לעקוף בקלות ע"י צריבה ל audio CD ו RIP מחדש).
שים לב שהקבצים שקונים משם מוגנים ב DRM (אבל אפשר לעקוף בקלות ע"י צריבה ל audio CD ו RIP מחדש).
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

uriler כתב:אם יש לך כרטיס אשראי אמריקאי / תקנה כרטיסים ל Itunes Store מארה"ב (למשל מאיביי), תוכל לרכוש מהחנות של אייטונס.
שים לב שהקבצים שקונים משם מוגנים ב DRM (אבל אפשר לעקוף בקלות ע"י צריבה ל audio CD ו RIP מחדש)....
יש לי כרטיס אשראי MASTERCARD שאמור להיות בינלאומי, אבל אינני יודע אם יתאים למטרה זו.
דווקא על Itunes שמעתי שהם לא מאפשרים רכישת תכנים עבור לקוחות מחוץ לארה"ב.
לגבי DRM, אם אני מנגן את הקבצים באמצעות מחשב (שמחובר למערכת) זה לא צריך להפריע נכון? או שכן?
תודה
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
לצערי כרטיס בינלאומי שמונפק בישראל אינו מספיק, חייבים כרטיס מבנק אמריקאי (או קניית gift card ושימוש בו).
במידה ויש כזה - אין שום בעיה לרכוש.
אין בעיה לנגן תוכן מוגן ב DRM מהחנות של אפל, באמצעות אייטונס - זה לא ינוגן באמצעות תוכנות אחרות לדעתי.
במידה ויש כזה - אין שום בעיה לרכוש.
אין בעיה לנגן תוכן מוגן ב DRM מהחנות של אפל, באמצעות אייטונס - זה לא ינוגן באמצעות תוכנות אחרות לדעתי.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה uriler
בינתיים אני מחפש אלטרנטיבות.
במידה ואמצא, אשמח לדווח כאן, למען אלה שמתעניינים....
בינתיים אני מחפש אלטרנטיבות.
במידה ואמצא, אשמח לדווח כאן, למען אלה שמתעניינים....
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב רציתי לעדכן שמצאתי את האתר הרוסי שלהלן:
http://www.goldenmp3.ru/
הזמנתי כבר מספר אלבומים, רק שאינני יודע אם אני משלם שם באופן חוקי תמורת הזכויות, (כמו נניח באתר של אמאזון) או שרק עבור שירות ההורדה, בדומה למתכונת של יוזנט.
האם מישהו יודע?
תודה
http://www.goldenmp3.ru/
הזמנתי כבר מספר אלבומים, רק שאינני יודע אם אני משלם שם באופן חוקי תמורת הזכויות, (כמו נניח באתר של אמאזון) או שרק עבור שירות ההורדה, בדומה למתכונת של יוזנט.
האם מישהו יודע?
תודה
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

sagyle כתב:האתר לא חוקי. כבר עדיף שתוריד ולא תשלם בכלל....
שילכו לעזאזל
טוב שאמרת לי, ומזל ששילמתי שם רק עבור כרטיס של 10 יורו.
אגב, איך בכלל אפשר לדעת אם אתר הוא חוקי או לא?
אני שוב חוזר על בקשתי-
האם מישהו מכיר אתר שמשם ניתן להזמין בצורה חוקית, ושפתוח גם עבור משתמשים מישראל?
תודה
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
bariko,
שום אתר שמאפשר הזמנה חוקית לא יאפשר קנייה מישראל, באמצעות כרטיס ישראלי, בגלל הנושא של זכויות יוצרים על מדיה דיגיטלית.
זה יתאפשר רק אחרי שהחברות שמחזיקות את הזכויות בארץ יחתמו על ההסכמים המתאימים, ולצערי אני לא רואה את זה קורה בזמן הקרוב.
שום אתר שמאפשר הזמנה חוקית לא יאפשר קנייה מישראל, באמצעות כרטיס ישראלי, בגלל הנושא של זכויות יוצרים על מדיה דיגיטלית.
זה יתאפשר רק אחרי שהחברות שמחזיקות את הזכויות בארץ יחתמו על ההסכמים המתאימים, ולצערי אני לא רואה את זה קורה בזמן הקרוב.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

uriler כתב:bariko,
זה יתאפשר רק אחרי שהחברות שמחזיקות את הזכויות בארץ יחתמו על ההסכמים המתאימים, ולצערי אני לא רואה את זה קורה בזמן הקרוב....
איזה אידיוטים. אחר כך מתפלאים למה אנשים מורידים בצורה פיראטית.
הם ממש פותחים את הדלת בפני הגנב....