SageTV Good news!!! subtitles...
wanted to say SageTV V7.0.12 beta is support mpeg and h.264 dvb-s subtitles... it's works!! bingo!!! thanks guys!!!
but's it's work like 20secs and after HD200 crash, and become 'powered off'.
http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=49706
but's it's work like 20secs and after HD200 crash, and become 'powered off'.
http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=49706
עדיין רק ל HD200 ולא למחשב הראשי, אבל בהחלט מראה איזה התקדמות.
כמו כן ראיתי תיקונים לנושא תמיכה ב unicode כמובן גם לעברית. נראה לאיפה זה יגיע.
נכון לרגע זה הגירסא לא כל כך יציבה שווה אבל לחכות, כמו כן הצרפתי פירסם את ה פלאגין שלו להקלטה כולל כתוביות, מקווה לסיים את הבדיקות בזמן הקרוב ולתת את ההתרשמות שלי לנושא.
כרגע מנסה לתפור את ה cam לתוך המערכת.
תודה
כמו כן ראיתי תיקונים לנושא תמיכה ב unicode כמובן גם לעברית. נראה לאיפה זה יגיע.
נכון לרגע זה הגירסא לא כל כך יציבה שווה אבל לחכות, כמו כן הצרפתי פירסם את ה פלאגין שלו להקלטה כולל כתוביות, מקווה לסיים את הבדיקות בזמן הקרוב ולתת את ההתרשמות שלי לנושא.
כרגע מנסה לתפור את ה cam לתוך המערכת.
תודה
I hope that it will solved our biggest problem everrami69 כתב:banjo, צרפתי אחרי היום לא מאוניין, 2-3 שבאות והם יתקנו בועיות כמו שתיקנו בעיה עם HD 50x שהייתה בגירסה לפני זו...
Still we will need a recorder to make that work with a cam software.
Banjo
what the problem with dvbe4sage?banjo כתב:I hope that it will solved our biggest problem everrami69 כתב:banjo, צרפתי אחרי היום לא מאוניין, 2-3 שבאות והם יתקנו בועיות כמו שתיקנו בעיה עם HD 50x שהייתה בגירסה לפני זו...
Still we will need a recorder to make that work with a cam software.
Banjo...
גם אני מנסה, וגם אצלי מתעופף כעבור זמן קצר. יש גם באגים אחרים (כיתוביות עולות אחת על השניה, לא זוכר settings).
יש עוד בעיה מוזרה - אי אפשר לראות כיתוביות מקבצים שהוקלטו בעבר, למרות ש-sage לא עושה כלום עם ההקלטה, הרי dvbe4sage כותב את הקובץ. אני חושד שהם רושמים ב-database הפנימי שלהם שיש כיתוביות וזה קורה רק מגירסה הנוכחית.
בכל אופן, זה ממש מפתיע שהחליטו לטפל בזה פתאום. אולי לא מצא חן בעינהם שהיה צריך את הצרפתי בשביל זה.
צריך לעזור להם עם הדיבוג - לשלוח traces של התעופה וכו'
יש עוד בעיה מוזרה - אי אפשר לראות כיתוביות מקבצים שהוקלטו בעבר, למרות ש-sage לא עושה כלום עם ההקלטה, הרי dvbe4sage כותב את הקובץ. אני חושד שהם רושמים ב-database הפנימי שלהם שיש כיתוביות וזה קורה רק מגירסה הנוכחית.
בכל אופן, זה ממש מפתיע שהחליטו לטפל בזה פתאום. אולי לא מצא חן בעינהם שהיה צריך את הצרפתי בשביל זה.
צריך לעזור להם עם הדיבוג - לשלוח traces של התעופה וכו'
Bjkiller, לי זה נתקע גם בגרסה 0100719-0 של ה- HD-200. לך זה עובד חלק ?? בסרבר יש לי 7.0.12 כמובן. זה לוקח בין דקה לשתיים עד לקריסה טוטלית של האקטנדר, אומנם יותר טוב מה-20 שניות מקודם.
האם אצלך זה בסדר ? אולי משהו שונה אצלי בהגדרות. אני רוצה לדעת לפני שאני ממשיך את ה-thread אצלם ופותח תקלה.
ל-urisavor , עדיין אין כיתוביות ב-software client, ואני חושש שיקח הרבה זמן. יכול להיות שבחומרה זה פיתוח של sigma כמו כל שאר המפענחים. אבל בתכנה יש פתרונות אחרים, עקומים אך אפשריים.
האם אצלך זה בסדר ? אולי משהו שונה אצלי בהגדרות. אני רוצה לדעת לפני שאני ממשיך את ה-thread אצלם ופותח תקלה.
ל-urisavor , עדיין אין כיתוביות ב-software client, ואני חושש שיקח הרבה זמן. יכול להיות שבחומרה זה פיתוח של sigma כמו כל שאר המפענחים. אבל בתכנה יש פתרונות אחרים, עקומים אך אפשריים.
Someone else already reported and the answer was:
So maybe we were happy too earlyNo good news I am afraid : "we've found some significant issues with the
implementation we're using and are determining whether or not it will be
feasible to proceed further with dvb sub support (hence the experimental
state of it) "
Fingers crossed...
official answer from sagetv
no plan for support for SageClient
no plan for support for SageClient
Thanks for the update, so far we can only do dvb subtitle support for HD200.
We will resume work on dvbsub shortly after we get some updates from the chip company.
...