אוזניות Full Size בתקציב של עד 400 ש"ח
שלום לכולם
ברשותי כיום AKG K416P שרכשתי לפני שנתיים וחצי בפריז . אני מאוד מרוצה מאיכות השמע של האוזניות ומהבאס המעולה שלהן אבל יש לי בעיה אחת מאוד משמעותית והיא ,כאבים באוזניים . לא משנה כיצד אני מניח את האוזניות על האוזניים ,מיד לאחר 5-15 דקות אני מתחיל להרגיש כאבים מציקים באוזניים שהופך את החוויה לסבל . עלתה בדעתי האופציה להשאיר את האוזניות האלה לשימוש ביתי ולקנות אוזניות Full Size שיאפשרו שימוש לאורך זמן ללא כאבים . למי שלא יודע, ה-AKG הן לא Full Size , אלא יושבות על האוזן .
הידע שלי בתחום האוזניות לא גדול ולכן ארשום כאן מהן הדרישות שלי כך שתוכלו לכוון אותי :
1.ייעוד- נגן אייפוד/אייפון
2. סגנון מוסיקה- 90% מטאל ו-10% בלוז וג'אז.
3.חשוב לי שתהיה הדגשה של באסים (לא מטורפת ,אבל סבירה בהחלט) .
4. כמה שפחות כאבים בשימוש לאורך זמן
5.תקציב -400 ש"ח ולא שקל יותר
6.חשוב שתהיה אפשרות לכוונן את האוזניות לגודל הרצוי ,ושלא יווצר מצב שבו הקשת תסגר באופן אוטומטי (הקשת על הראש). זה מה שקורה באוזניות שלי ,כיום .
קראתי ביקורות על מספר אוזניות . רבים משבחים את ה-S60 אך אני סולד מהן מכיוון שטוענים שכאבי האוזניים שמלווים בבעת שימוש ,פשוט בלתי נסבלים ( אם אני לא טועה ,אורי מהפורום כאן , מכר את שלו בגלל אותה הטענה) .
אשמח לכל הצעה שתינתן לי .
אגב, אין לי אפשרות לקנות בארצות הברית וחשוב לי מאוד לנסות כל אוזנייה שאני חושב לרכוש ,כך שאם תמליצו על אוזנייה שנמכרת בארץ אגש לנסות אותה עם האייפוד לפני שארכוש .
שוב,תודה
ברשותי כיום AKG K416P שרכשתי לפני שנתיים וחצי בפריז . אני מאוד מרוצה מאיכות השמע של האוזניות ומהבאס המעולה שלהן אבל יש לי בעיה אחת מאוד משמעותית והיא ,כאבים באוזניים . לא משנה כיצד אני מניח את האוזניות על האוזניים ,מיד לאחר 5-15 דקות אני מתחיל להרגיש כאבים מציקים באוזניים שהופך את החוויה לסבל . עלתה בדעתי האופציה להשאיר את האוזניות האלה לשימוש ביתי ולקנות אוזניות Full Size שיאפשרו שימוש לאורך זמן ללא כאבים . למי שלא יודע, ה-AKG הן לא Full Size , אלא יושבות על האוזן .
הידע שלי בתחום האוזניות לא גדול ולכן ארשום כאן מהן הדרישות שלי כך שתוכלו לכוון אותי :
1.ייעוד- נגן אייפוד/אייפון
2. סגנון מוסיקה- 90% מטאל ו-10% בלוז וג'אז.
3.חשוב לי שתהיה הדגשה של באסים (לא מטורפת ,אבל סבירה בהחלט) .
4. כמה שפחות כאבים בשימוש לאורך זמן
5.תקציב -400 ש"ח ולא שקל יותר
6.חשוב שתהיה אפשרות לכוונן את האוזניות לגודל הרצוי ,ושלא יווצר מצב שבו הקשת תסגר באופן אוטומטי (הקשת על הראש). זה מה שקורה באוזניות שלי ,כיום .
קראתי ביקורות על מספר אוזניות . רבים משבחים את ה-S60 אך אני סולד מהן מכיוון שטוענים שכאבי האוזניים שמלווים בבעת שימוש ,פשוט בלתי נסבלים ( אם אני לא טועה ,אורי מהפורום כאן , מכר את שלו בגלל אותה הטענה) .
אשמח לכל הצעה שתינתן לי .
אגב, אין לי אפשרות לקנות בארצות הברית וחשוב לי מאוד לנסות כל אוזנייה שאני חושב לרכוש ,כך שאם תמליצו על אוזנייה שנמכרת בארץ אגש לנסות אותה עם האייפוד לפני שארכוש .
שוב,תודה
תקציב מעט לחוץ אבל אתה יכול לבדוק את ה Sennheiser HD205ii ואת ה HD438.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
קודם כל - תוריד את ה grado מהרשימה... בדומה ל AKG שלך, הן גם "על האוזן" ולא מסביבה והן בהחלט מכאיבות לבעלי תנוך רגיש (לי היו את ה SR-80).
האם אתה מדבר רק על מוצר חדש בארץ, או שחו"ל / יד שנייה באים בחשבון?
האם אתה מדבר רק על מוצר חדש בארץ, או שחו"ל / יד שנייה באים בחשבון?
קודם כל תודה למשיבים . שנית
מה שלומך אורי ? אני נועם מפורום אייפוד ואייפון בתפוז ,אני פשוט בניק אחר .
לגבי השאלה שלך :
ההעדפה היא מוצר חדש ולא יד שנייה . אני מעוניין לקנות רק בארץ . אין לי אפשרות לרכוש מחו"ל כרגע .
ההעדפה היא מוצר חדש ולא יד שנייה . אני מעוניין לקנות רק בארץ . אין לי אפשרות לרכוש מחו"ל כרגע .
אני מוכן להעלות במעט את התקציב אבל
תאמרו לי מה ניתן לקבל במחיר קצת יותר גבוה . מה לגבי הדגם HD438 שהוזכר ? קראתי ביקורות טובות במאמזון על המוצר . חשוב לי שהואזנייה "תסחוב" את האייפוד שלי ,שלא יווצר מצב שאני רוכש אוזנייה שהיא יותר מידי . רוב המוסיקה שלי היא באיכות MP3 /320KBPS .
האמת היא שעל מנת לקבל את מה שאתה רוצה בתקציב יותר גבוה תצטרך ממש להשקיע יותר... לא משתלם בהתחשבkaparoni כתב:תאמרו לי מה ניתן לקבל במחיר קצת יותר גבוה . מה לגבי הדגם HD438 שהוזכר ? קראתי ביקורות טובות במאמזון על המוצר . חשוב לי שהואזנייה "תסחוב" את האייפוד שלי ,שלא יווצר מצב שאני רוכש אוזנייה שהיא יותר מידי . רוב המוסיקה שלי היא באיכות MP3 /320KBPS ....
בעובדה שאתה מתכוון להשתמש רק ב ipod. ה ipod יסחוב את ה HD438 (זו לא אוזניית היי אנד שדורשת מגבר חיצוני).
המצב הוא כזה : אני לא מעוניין להשקיע במשהו מטורף . אני לא אודיופיל ולא מתיימר להיות . אני מעוניין באוזניות שיהיו זמינות איתי בדרכים כדי שאוכל להנות ממוסיקה באופן איכותי . גם ה-HD438 גם בא בחשבון , כל עוד הן עומדות פחות או יותר בתקציב. שלי . כשאתה אומר "לקבל את מה שאתה רוצה" למה אתה מתכוון? כל הדרישות שהצגתי בהודעה שלי מתאפשרות גם באוזניות שהן לא היי הנד , רק צריך לדעת מה בדיוק רלוונטי ומה לא . אגב, אומנם הומלץ כאן על ה-HD438 אך האם הן מתאימות למטאל ? קראתי ביקורות ברשת על סגנונות המוסיקה שהן מתאימות להם ועושה רושם שהזוג הזה מתמודד לא רע עם רוב הסגנונות .
תודה רבה לכל המשיבים
תודה רבה לכל המשיבים
kaparoni - על הנייר האוזניה מתאימה לצרכים שלך. לגבי סגנונות מוסיקה - אין כזה דבר אוזנייה שמתאימה לסוג כזה
או אחר של מוסיקה. הכל עניין של טעם ואפשר לומר שאוזניה כלשהי מתאימה לסוג מסוים של הקלטות מאשר ז'אנר.
או אחר של מוסיקה. הכל עניין של טעם ואפשר לומר שאוזניה כלשהי מתאימה לסוג מסוים של הקלטות מאשר ז'אנר.
שלום לכולם .
הייתי בקילומבו היום ושמעתי מספר דגמים :
HD418- חסר קצת באס וקצת לוחצות
HD438- נוחות מאוד אבל חסר באס
Eh350- הכי טובות מלאות באס אבל קצת לוחצות.
205 -לוחצות . מיד הורדתי אותן . לא טרחתי לבדוק איך הן .
428 סבירות אבל קצת לוחצות .
לסיכום , למרות שהומלץ לי כאן על HD348 , מהן הכי התאכזבתי . לא היה באס באופן סביר וסך הכל הסאונד נשמע אנמי לעומת שאר הדגמים שבדקתי . עם זאת , הפרדת הצליליםהייתה טובה . הדגם הזה חזק בשירים שקטים ופחות באלה שכוולים המון כלים בו-זמנית .
יש לציין ששמעתי שירים באיכויות שונות ובז׳אנרים שונים . בנוסף , אני לא משתמש באקולייזר . אני שומע את כל השירים שלי ללא אקולייזר .
ה-eH 350 הפתיעו אותי לטובה .
אגב , אחד השירים שבדקתי ( למרות שאני לא אובה את הסגנון) היה bom bom pow של black eye peas מכיוון שהוא מלא בבסים ואפשר לקבל פרספקטיבה טובה בעזרת השיר הזה .
תודה לעוזרים . אתם מומנים להגיב .
הייתי בקילומבו היום ושמעתי מספר דגמים :
HD418- חסר קצת באס וקצת לוחצות
HD438- נוחות מאוד אבל חסר באס
Eh350- הכי טובות מלאות באס אבל קצת לוחצות.
205 -לוחצות . מיד הורדתי אותן . לא טרחתי לבדוק איך הן .
428 סבירות אבל קצת לוחצות .
לסיכום , למרות שהומלץ לי כאן על HD348 , מהן הכי התאכזבתי . לא היה באס באופן סביר וסך הכל הסאונד נשמע אנמי לעומת שאר הדגמים שבדקתי . עם זאת , הפרדת הצליליםהייתה טובה . הדגם הזה חזק בשירים שקטים ופחות באלה שכוולים המון כלים בו-זמנית .
יש לציין ששמעתי שירים באיכויות שונות ובז׳אנרים שונים . בנוסף , אני לא משתמש באקולייזר . אני שומע את כל השירים שלי ללא אקולייזר .
ה-eH 350 הפתיעו אותי לטובה .
אגב , אחד השירים שבדקתי ( למרות שאני לא אובה את הסגנון) היה bom bom pow של black eye peas מכיוון שהוא מלא בבסים ואפשר לקבל פרספקטיבה טובה בעזרת השיר הזה .
תודה לעוזרים . אתם מומנים להגיב .
kaparoni - טוב שהלכת לבדוק ולהאזין
הרבה לא עושים את זה מתוך עצלנות.
עוצמת הלחיצה של האוזניות משתחררת עם הזמן ובנוסף אפשר גם למתוח מעט את הקשת כדי להמעיט את עוצמת
הלחיצה. מה שיותר חשוב זה הלחץ על האוזניים עצמן (ה 350 לדוגמא יושבות על האוזן). לגבי עניין הבסים, זה עניין
של טעם אישי כמובן, יכול להיות שמה שאתה מחפש זה יותר בשר במיד בס מאשר עומק.
האם לבסוף בחרת משהו או שאתה ממשיך לחפש?
עוצמת הלחיצה של האוזניות משתחררת עם הזמן ובנוסף אפשר גם למתוח מעט את הקשת כדי להמעיט את עוצמת
הלחיצה. מה שיותר חשוב זה הלחץ על האוזניים עצמן (ה 350 לדוגמא יושבות על האוזן). לגבי עניין הבסים, זה עניין
של טעם אישי כמובן, יכול להיות שמה שאתה מחפש זה יותר בשר במיד בס מאשר עומק.
האם לבסוף בחרת משהו או שאתה ממשיך לחפש?
ממשיך לחפש . מכיוון שלא הייתי סגור
בדיוק על הדגמים ששמעתי , לא הצלחתי להחליט מה לקנות . העדפתי לחכות ולנסות עוד דגמים לפני שאני משקיע את מיטב כספי באוזניות חדשות .
אתה כנראה צודק לגבי לחץ על האוזניים אבל איך אדע האם באמת זה ישתפר עם הזמן ? עם ה-AKG זה רק נעשה גרוע יותר . כשקניתי אותן הכל היה מעולה ורק לאחר חצי שנה של שימוש התחלתי להרגיש כאבים ,עד היום,למעשה. . לגבי ה-350 ,לא הייתי אומר שהן יושבות על האוזן ,אלא ממש מסביבה. אגב, לא הצלחתי למצוא את הדגם הנ"ל באתר החברה. על האוזנייה בחנות היה רשום e H 350 . לא זכור לי שראיתי את הדגם הזה בעבר.
בשורה התחתונה, לא הצלחתי למצוא הרבה הבדל בין האוזניות שיש לי כיום לאלו ששמעתי . פשוט לא הרגשתי שום שינוי מהותי,מלבד בשירים שקטים ששם באמת שמעתי הבדלים . (בזמנו ה-AKG שלי עלו לא מעט ,כך שמדובר בזוג אוזניות איכותי שאם לא היה גורם לכאבים לא הייתי חושב להחליף) .
הגעתי בציפייה גדולה לשמוע את ה-HD438 אבל לא רק שלא אהבתי את מה ששמעתי ,מה גם שהייתי צריך להגביר למקסימום ווליום כדי לשמוע באופן נורמאלי,כאילו האוזניות לא סוחבות את האייפון שלי .
אם יש עוד דגמים שכדאי לבדוק הייתי שמח לקבל כמה עצות . גם AKG בא בחשבון ,בהנחה שמדובר על דגמים שמכסים את כל האוזן .
אתה כנראה צודק לגבי לחץ על האוזניים אבל איך אדע האם באמת זה ישתפר עם הזמן ? עם ה-AKG זה רק נעשה גרוע יותר . כשקניתי אותן הכל היה מעולה ורק לאחר חצי שנה של שימוש התחלתי להרגיש כאבים ,עד היום,למעשה. . לגבי ה-350 ,לא הייתי אומר שהן יושבות על האוזן ,אלא ממש מסביבה. אגב, לא הצלחתי למצוא את הדגם הנ"ל באתר החברה. על האוזנייה בחנות היה רשום e H 350 . לא זכור לי שראיתי את הדגם הזה בעבר.
בשורה התחתונה, לא הצלחתי למצוא הרבה הבדל בין האוזניות שיש לי כיום לאלו ששמעתי . פשוט לא הרגשתי שום שינוי מהותי,מלבד בשירים שקטים ששם באמת שמעתי הבדלים . (בזמנו ה-AKG שלי עלו לא מעט ,כך שמדובר בזוג אוזניות איכותי שאם לא היה גורם לכאבים לא הייתי חושב להחליף) .
הגעתי בציפייה גדולה לשמוע את ה-HD438 אבל לא רק שלא אהבתי את מה ששמעתי ,מה גם שהייתי צריך להגביר למקסימום ווליום כדי לשמוע באופן נורמאלי,כאילו האוזניות לא סוחבות את האייפון שלי .
אם יש עוד דגמים שכדאי לבדוק הייתי שמח לקבל כמה עצות . גם AKG בא בחשבון ,בהנחה שמדובר על דגמים שמכסים את כל האוזן .
שלום לכולם .
חיפשתי ברשת עוד קצת לגבי דגמים שבאים בחשבון ויש לי שאלה לגמי מספר דגמים(אגב, אני מעלה את התקציב ל-500 אך אם אמצא משהו שעונה על הצרכים שלי בפחות ,סביר שאקנה) :
HD200 - על פי קילומבו , מיועדות לדיג'י . מישהו מכיר את האוזיות ויכול לומר דעתו ? סביר שאשמע את האוזנייה בחנות .
HD215- גם הן מיועדות לדיג'י .אשמח לדעה גם לגביהן .
EH 350- כבר ניסיתי אותן ומאוד אהבתי ,בגלל הבאס המורגש אך הרתיע אותי הלחץ שהרגשתי באוזניים . האוזנייה יושבת מסביב לאוזן ולא עלייה אבל הורגש לחץ סביר.
תודה רבה .
חיפשתי ברשת עוד קצת לגבי דגמים שבאים בחשבון ויש לי שאלה לגמי מספר דגמים(אגב, אני מעלה את התקציב ל-500 אך אם אמצא משהו שעונה על הצרכים שלי בפחות ,סביר שאקנה) :
HD200 - על פי קילומבו , מיועדות לדיג'י . מישהו מכיר את האוזיות ויכול לומר דעתו ? סביר שאשמע את האוזנייה בחנות .
HD215- גם הן מיועדות לדיג'י .אשמח לדעה גם לגביהן .
EH 350- כבר ניסיתי אותן ומאוד אהבתי ,בגלל הבאס המורגש אך הרתיע אותי הלחץ שהרגשתי באוזניים . האוזנייה יושבת מסביב לאוזן ולא עלייה אבל הורגש לחץ סביר.
תודה רבה .
למיטב ידיעתי אין לסנהייזר אף דגם סגור שבאמת מספק את הסחורה, לפחות למחירו. אם אתה באמת רוצה פול-סייז ניידות אז הייתי הולך על Shure SRH440 או AT M50, שתיהן אוזניות מוניטוריות סגורות, אם אופי סאונד מאוזן טיפה לבהירות לפי מה שקראתי עם עדיפות לפירוט מאשר בומיות בבאס.
מספר עדכונים
שלום לכולם
לאחר בדיקה של מספר דגמים העונים לצרכים שלי פחות או יותר הגעתי למספר מסקנות :
דגם EH350 הוא הדגם שהכי עונה על הציפיות שלי מבחינת באס . האוזניות עצמן קצת לוחצות אך אולי זה ישתפר תוך כדי שימוש . למרות זאת , לצערי לא הצלחתי למצוא אף זוג של סינהייזר שמגיע לקרסוליים של ה-AKG שלי , מבחינת באס (אני מדבר כמובן על טווח המחירים שצויין) . חיפשתי אחר דגמים של AKG שאולי יענו על הצרכים שלי אבל ההיצע בקילומבו לא גדול ורוב הדגמים הנמכרים הם של מיני ולא כאלה שמכסים את כל האוזן . האם ישנן עוד חנויות מוכרות שכדאי לבדוק אצלן דגמים ?
תודה
לאחר בדיקה של מספר דגמים העונים לצרכים שלי פחות או יותר הגעתי למספר מסקנות :
דגם EH350 הוא הדגם שהכי עונה על הציפיות שלי מבחינת באס . האוזניות עצמן קצת לוחצות אך אולי זה ישתפר תוך כדי שימוש . למרות זאת , לצערי לא הצלחתי למצוא אף זוג של סינהייזר שמגיע לקרסוליים של ה-AKG שלי , מבחינת באס (אני מדבר כמובן על טווח המחירים שצויין) . חיפשתי אחר דגמים של AKG שאולי יענו על הצרכים שלי אבל ההיצע בקילומבו לא גדול ורוב הדגמים הנמכרים הם של מיני ולא כאלה שמכסים את כל האוזן . האם ישנן עוד חנויות מוכרות שכדאי לבדוק אצלן דגמים ?
תודה
- firstostrike
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
מה דעתך לבקר כאן: http://exp.shopy.co.il/content/ODOTENO
יש להם מבחר דיי גדול של אוזניות, וכדאי לך לנסות את הULTRASONE DJ1, אני חושב שהן הדבר הכי טוב שאפשר למצוא ב400 ש"ח בארץ.
יש להם מבחר דיי גדול של אוזניות, וכדאי לך לנסות את הULTRASONE DJ1, אני חושב שהן הדבר הכי טוב שאפשר למצוא ב400 ש"ח בארץ.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
דווקא קראתי מלא ביקורות על הM50 וכולם אומרים שיש להם המון באס והרבה אומרים שאפילו יותר מידי - יש כמה שפירקו את האוזניות והחליפו או הוסיפו איזה ספוג כדי למתן את הבאס.Ilyan כתב:למיטב ידיעתי אין לסנהייזר אף דגם סגור שבאמת מספק את הסחורה, לפחות למחירו. אם אתה באמת רוצה פול-סייז ניידות אז הייתי הולך על Shure SRH440 או AT M50, שתיהן אוזניות מוניטוריות סגורות, אם אופי סאונד מאוזן טיפה לבהירות לפי מה שקראתי עם עדיפות לפירוט מאשר בומיות בבאס....
אבל בלי קשר- כל הביקורות של הSRH440 והM50 מעולות - אני גם בהתלבטות ביניהן.