פיקסל שרוף/תקוע בפלזמה חדשה של LG.-סיפור שנמשך כבר 4 חודשים
שלום רב,
ברשותי פלזמה 50'' FULL HD של LG בת פחות מחודש שנקנתה בחנות מתמחה דרך היבואן הרשמי.
היום גיליתי פיקסל אחד שרוף או תקוע.
הפיקסל נמצא בצד השמאלי העליון והוא תמיד שחור. ניסיתי כניסות HDMI שונות אבל אין שינוי.
גם בשטיפה לבנה הפיקסל שחור.
משהו יודע מהי מדיניות היבואן לגבי מקרים כאלו?
בברכה.
ברשותי פלזמה 50'' FULL HD של LG בת פחות מחודש שנקנתה בחנות מתמחה דרך היבואן הרשמי.
היום גיליתי פיקסל אחד שרוף או תקוע.
הפיקסל נמצא בצד השמאלי העליון והוא תמיד שחור. ניסיתי כניסות HDMI שונות אבל אין שינוי.
גם בשטיפה לבנה הפיקסל שחור.
משהו יודע מהי מדיניות היבואן לגבי מקרים כאלו?
בברכה.
נערך לאחרונה על ידי Vemp ב 27/11/2010 20:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אני לא מכיר את המדיניות של ח.י. אבל סביר להניח שלפחות ברמה המוצהרת הם לא מחליפים מסך על פיקסל אחד.
עם זאת, לדעתי זה לא כ"כ משנה מה מדיניות היבואן כאן, כי הרי רכשת בחנות מתמחה. המלצתי - פנה אליהם ולא ליבואן/נותן השירות.
מניסיון שהיה לי, הם ניהלו את התקשורת עם היבואן טוב יותר וליוו את התהליך עד לסיומו המוצלח מבחינתי.
עם זאת, לדעתי זה לא כ"כ משנה מה מדיניות היבואן כאן, כי הרי רכשת בחנות מתמחה. המלצתי - פנה אליהם ולא ליבואן/נותן השירות.
מניסיון שהיה לי, הם ניהלו את התקשורת עם היבואן טוב יותר וליוו את התהליך עד לסיומו המוצלח מבחינתי.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
למה לא לפרסם את שם החנות המתמחה..?Vemp כתב:עדכון- בחנות נאמר לי לפנות ראשית ליבואן ואם דברים לא יסתדרו לחזור אליהם.
פניתי ליבואן ואני מחכה לתגובתו....
לטוב ולרע- החברים פה צריכים לדעת את שם החנות, גם אם יסתיים לטובה, וגם אם לרעה.
בכל אופן, איך שמשתשמע כרגע, התגובה של החנות לא לעניין.
כשבאת לרכוש, אף אחד שם לא שלח אותך קודם ליבואן..
טיפול בלקוח במקרים חריגים זו בדיוק אחת משתי סיבות לרכישה מחנות מתמחה, ולא ממחסני חשמל, לדוגמא,
וחבל שהם נותנים לך לעשות את העבודה שלהם.
...
אני מסכים איתך, אני מאוכזב מהם.
שם החנות המתמחה-סטריאו עיני ביבנה. (אני חייב לציין שלא שוחחתי עם בעל החנות אלא עם אחד העובדים, אם זה משנה משהו)
הטכנאי מ ח.י לא הגיע היום, לצערי הוא נתקע עם הרכב ורצה להגיע בשעתיים איחור. לנו זה כבר היה מאוחר. הביקור הבא נקבע ליום שלישי הקרוב.
עידכונים בהמשך.
שם החנות המתמחה-סטריאו עיני ביבנה. (אני חייב לציין שלא שוחחתי עם בעל החנות אלא עם אחד העובדים, אם זה משנה משהו)
הטכנאי מ ח.י לא הגיע היום, לצערי הוא נתקע עם הרכב ורצה להגיע בשעתיים איחור. לנו זה כבר היה מאוחר. הביקור הבא נקבע ליום שלישי הקרוב.
עידכונים בהמשך.
מחכה לתגובה ממך ידידי, אני בדיוק על סף לקנות מסך כזה
"סטריאו עיני"...?
עם ה"סטריאו" איל לי בעיה.
עם ה"עיני" יש לי קצת...

עם ה"עיני" יש לי קצת...
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
Re: מחכה לתגובה ממך ידידי, אני בדיוק על סף לקנות מסך כזה
אני לא יודע עם מה יש לך בעיה או לא אבל זו חנות שקיבלה כאן לא מעט ביקורות חיוביות ואנישים שרכשו שם סיפרו על גבי הפורום דברים טובים.liorde כתב:"סטריאו עיני"...?
עם ה"עיני" יש לי קצת...
...
בוא נראה מה קורה עם המסך, ובמקרה של בעיה מה יהיה הטיפול ברוכש המסך.
מה שבטוח - לא עפ"י שם החנות...
Re: מחכה לתגובה ממך ידידי, אני בדיוק על סף לקנות מסך כזה
זה כמובן בהומור ...tvholic כתב:אני לא יודע עם מה יש לך בעיה או לא אבל זו חנות שקיבלה כאן לא מעט ביקורות חיוביות ואנישים שרכשו שם סיפרו על גבי הפורום דברים טובים.liorde כתב:"סטריאו עיני"...?
עם ה"עיני" יש לי קצת...
...
בוא נראה מה קורה עם המסך, ובמקרה של בעיה מה יהיה הטיפול ברוכש המסך.
מה שבטוח - לא עפ"י שם החנות......
ועל כן ה
קח את זה בקלות.