סאונד בחיבור מחשב ב-HDMI
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
צריך לחבר כבל אודיו במקביל לכבל וידאו.
אם יש יציאה דיגיטאלית למחשב תשתמש בה לחיבור למגבר. אם אין מגבר הדרך היחידה היא לחבר כבל אודיו אנלוגי ישירות למסך. במסך בדרך כלל זה מתחבר לקומפוננט או לחיבור PC (תבדוק בחוברת).
בהגדרות של הכרטיס קול מופיע לך HDMI בPLAYBACK? אם לא, אין לך אפשרות לשמוע דרך הHDMI.
אם יש יציאה דיגיטאלית למחשב תשתמש בה לחיבור למגבר. אם אין מגבר הדרך היחידה היא לחבר כבל אודיו אנלוגי ישירות למסך. במסך בדרך כלל זה מתחבר לקומפוננט או לחיבור PC (תבדוק בחוברת).
בהגדרות של הכרטיס קול מופיע לך HDMI בPLAYBACK? אם לא, אין לך אפשרות לשמוע דרך הHDMI.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
או שלא התקנת דרייבר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אני הייתי מנסה קודם כל כפתור ימני על לחצן הווליום. בוחר playback device ומחפש שם אם יש התקן קול לHDMI של NVIDIA או משהו דיגיטלי אחר. הייתי מנסה לראות אם מקבלים קול דרך הHDMI ברגע שקובעים אותם כברירת מחדל (כפתור ימני על ההתקן ו set as default device) .
אם זה לא הולך, כנראה שאין לכרטיס המסך התקן אודיו משלו. במקרה הזה שתי אופציות: 1. לחבר כבל אודיו אנלוגי. 2. לנסות לגשר בין יציאת הSPDIF הדיגיטלית של כרטיס הקול (בתקווה שיש אחת פנימית כזו במחשב) לכניסת הSPDIF (שבתקווה יש) בכרטיס המסך. אצל אחותי במחשב עשיתי גישור כזה וזה עבד יפה (אבל הכניסה בכרטיס המסך היא כזו שלא רשום בחוברת או באתר החברה שהיא קיימת, ובנוסף בלוח הבקרה של NVIDIA היה צריך לוודא שמאופשר מעבר אודיו ביציאת הDVI שבה השתמשתי (רק אחת מהשתיים תמכו באודיו)).
בהצלחה
אם זה לא הולך, כנראה שאין לכרטיס המסך התקן אודיו משלו. במקרה הזה שתי אופציות: 1. לחבר כבל אודיו אנלוגי. 2. לנסות לגשר בין יציאת הSPDIF הדיגיטלית של כרטיס הקול (בתקווה שיש אחת פנימית כזו במחשב) לכניסת הSPDIF (שבתקווה יש) בכרטיס המסך. אצל אחותי במחשב עשיתי גישור כזה וזה עבד יפה (אבל הכניסה בכרטיס המסך היא כזו שלא רשום בחוברת או באתר החברה שהיא קיימת, ובנוסף בלוח הבקרה של NVIDIA היה צריך לוודא שמאופשר מעבר אודיו ביציאת הDVI שבה השתמשתי (רק אחת מהשתיים תמכו באודיו)).
בהצלחה
HP a6320mp3lll כתב:לוח בקרה
סאונד
קליק ימני על Nvidia Hdmi קבע כברירית מחדל
איזה דגם מדוייק של מחשב? לא סידרה מתחת למחשב מדבקה לבנה....
זה משנה?
לגבי ההמלצה לעשות גישור פנימי - אתה חושב שHP יסכימו לעשות את זה? (הוא עדיין באחריות...)