התייעצות לגבי קנייה...

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
zivgev פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 552
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #1 

אהלן כולם!
קודם כל ראיתי פה נושאים בנושא הזה מין הסתם, אבל רציתי להבהיר מס' דברים..חח היות וכל אחד נוטה לצד אחר וזה בעייתי...

אז ככה אני מעוניין לקנות קונסולה חדשה,
ההתלבטות היא בין PS3 לבין XBOX360, לפי מה שקראתי כאן בפורום יש איזו גרסה חדשה לXBOX שאין לה פריצה או משהו כזה...

בכל מקרה הPS3 לא ממש שווה כרגע מכיוון שאין לו פריצה ולא נראת באופק, ובנוסף כל משחק עולה 300 + - שזה לא ממש שווה מבחינה כספית, מצד שני הXBOX360, האם הגרפיקה שלו גבוה לעומת הPS3?

מה עדיף? מבחינת משחקים, גרפיקה, וכמובן פריצות...

אשמח למענה,
תודה רבה !

samcom
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 182
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

לא שווה גם לקנות קונסולה מלכתחילה כי מדובר על 1800 ש"ח +\-

חבל על הכסף :lol:

quique
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 368
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #3 

samcom כתב:לא שווה גם לקנות קונסולה מלכתחילה כי מדובר על 1800 ש"ח +\-

חבל על הכסף :lol:
...
חח... אם הכוונה היא לחסוך כסף, אכן אין טעם לקנות. אם הכוונה היא לקנות את הטוב ביותר, אז PS3.

zivgev פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

אם זו דעתכם טוב לדעת,
שמעתי מאנשים שהXBOX גם טוב.
ובגלל זה פניתי פה לפני שמתבצע מהלך, לכאן או לכאן...

samcom
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

ZIVGEV לכל קונסולה יש יתרונות וחסרונות, דבר ראשון שווה להתסכל גם על המשחקים האקסקלוסיביים של כל אחת מהן ולראות מה מדבר אלייך יותר.
האם משחקי רשת והורדת תוספות ודמויים וכ"ו רלוונטים לגבייך, כי יש לקחת בחשבון שקונסולה פרוצה (במקרה של הXBOX) תקשה עלייך להתחבר לרשת וגם אם כן אצל מייקרוסופט גובים על זה כסף. ממה שאני מבין אתה מבקש להימנע.

קח בחשבון שמחירי המשחקים לPS3 וכנ"ל גם לXBOX הם לא כפי שאתה מתאר, אם לוקחים בחשבון שאתה לא באמת חושב ללכת ולקנות משחקים מ"באג" למשל. ניתן לרכוש מחנויות בחו"ל משחקים מצויינים באיזור ה200 ש"ח גם כן, והרבה משחקים ראויים בהחלט אך לא חדשים אלא כאלה שיצאו למשל לפני שנה פלוס גם בפחות מזה. לכן תראה מה יותר טוב בשבילך ואיזו קונסולה "מדברת" אלייך יותר.

תחליט מה יותר חשוב לך, ממה שאני מתרשם מה שחשוב לך זה חיסכון בכסף וכאן לדעתי אין ויכוח כי יש קונסולה אחת שניתנת לפריצה.
אני אישית לא הייתי קונה קונסולה פרוצה גם עקב המגבלות שבעניין (אפשרות לקבל באן) וגם עקב ההתעסקות של הורדת המשחקים וכ"ו.

בהצלחה.

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #6 

תקשיב, יש לי 2 PS3 ו אקס בקס

עם אתה לא רוצה לבזבז כסף ולהשקיע במשחקים בטח ש לך אל בוקס

עם אתה רוצה לצפות ב בלו ריי, לשחק אונליין חינם, ולהיות 90% בטוח שב 4 שנים הבאות לא תתצתרך לקנות קונסולה מדור חדש אז תקנה PS3
משחקים אפשר לקנות בחול ב200שח וגם 100שח ליד שניה במצב טוב

מבחינת גרפיקה: 90% מהמשחקים שיוצים לשני קונוסולות נראהים יותר טוב ב 360.
משחקים שהם אקסלוסיביים ל PS3 נראהים יותר טוב מה משחקים של 360
50% מהמשחקים אקסקלוסייבים של 360 יש גם במחשב Fable, Mass effect u ובטח עוד שאני לא זוכר

הכי טוב זה לקנות PS3 למשחקים אקסקלוסיבים ו 360 למשחקים אחרים

שלט של 360 נחשב לאכי מוצלח בעולם, זאת עובדה, אבל קניתי מתעם מיוחד ואני יכול לשחק ב PS3 עם שלט של בוקס: כ 25USD

עם בשנה הקרובה אתה מעוניין לקנות טלויזיה תלת מימד, אז אתה חייב לקנות PS3 כי אין תלת מימד ב 360 (לכרגע)

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

samcom כתב:ZIVGEV ניתנת לפריצה.
אני אישית לא הייתי קונה קונסולה פרוצה גם עקב המגבלות שבעניין (אפשרות לקבל באן) וגם עקב ההתעסקות של הורדת המשחקים וכ"ו.

בהצלחה.
...
במכיר של כ 3-4 משחקים חדשים אתה קונה עוד קונסולה לא פרוצה.
פרוצה למשחקים רגלים ולחסוך כסף
לא פרוצה למשחקים אונליין

חוץ מזה ש באן זה ממש אבל ממש לא חשוב מסיבה שעד ש אתה תקבל באן אתה תחסוך כסף ממשחקים לעוד 2-3 קונסולות. ועם תקבל באן פעם בשנה ותחליף אקסבוקס זה עדייו יותר זול מלקנות משחקים.

אבל אני חייב להודות שלשחק במשחקים מקוריים זה יותר כיף, אני סיימתי 90% מהמשחקים שקניתי ל PS3 אבל אולי סיימתי כ 10-15 משחקים של אקסבוקס ויש לי אותו מ חצי שנה אחרי השקה רשמית ב ארהב (אני רק קונה NTSC).
וגם זה טוב לתמוך במפתחים כי אם כולם יפרצו בסוף לא ישאר אף אחד לייצר משחקים כי זה פשות לא שווה.

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #8 

קנה אקס בוקס. אם אתה רוצה גרפיקה באמת טובה ולא ה"HD" של הקונסולות שיש עכשיו ובכלל לחסוך כסף על משחקים ולשחק ברשת ומוכן להשקעה ראשונית גבוה יותר, קנה מחשב. חד משמעית הפלטפורמה למי שלא רוצה לשלם על משחקים ורוצה גרפיקה טובה.
אפילו לא תצטרך לבזבז כסף על דיסקים לצריבה וגם בניגוד לקונסולות תהיה בטוח שתוכל לשחק בו גם אחרי שיצאו הקונסולות הבאות ואז לא תוכל לשחק במשחקים חדשים יותר אם תחליט על אקס בוקס.

אז אקס בוקס אם אתה רוצה לחסוך כל שקל - מחשב אם אתה רוצה לחסוך על משחקים, לא אכפת לך לשלם על חומרה ולקבל את החוויה הכי טובה שתחזיק מעמד יותר מ3 שנים.

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

flsh כתב:קנה אקס בוקס. אם אתה רוצה גרפיקה באמת טובה ולא ה"HD" של הקונסולות שיש עכשיו ובכלל לחסוך כסף על משחקים ולשחק ברשת ומוכן להשקעה ראשונית גבוה יותר, קנה מחשב. חד משמעית הפלטפורמה למי שלא רוצה לשלם על משחקים ורוצה גרפיקה טובה.
אפילו לא תצטרך לבזבז כסף על דיסקים לצריבה וגם בניגוד לקונסולות תהיה בטוח שתוכל לשחק בו גם אחרי שיצאו הקונסולות הבאות ואז לא תוכל לשחק במשחקים חדשים יותר אם תחליט על אקס בוקס.

אז אקס בוקס אם אתה רוצה לחסוך כל שקל - מחשב אם אתה רוצה לחסוך על משחקים, לא אכפת לך לשלם על חומרה ולקבל את החוויה הכי טובה שתחזיק מעמד יותר מ3 שנים.
...
רק שחכתה לציין שאין משחקים למחשב. ומלה משחקים טובים יוצאים חודשים אחרי קונסולות.
והסיבה היא שיש אנשים כמוך וכמוני שלא קונים משחקי מחשב (בזמן אחרון אני קונה משחקים מקוריים מהודו ב שליש מחיר ונותן את חלקי למפתחים)

יש לי מחשב מצויין אבל אין מה לשחק, מה שטוב שיש אמולטור של WII ו PS2
משחקים אחרונים שסיימתי במחשב DA ו ME2

חוץ מזה מחשב למשחקים יותר יקר מאקסבוקס או PS3 בהרבא, מחשב של פחות מ 4K ללא מסך הוא לא מחשב משחקים

quique
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 368
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #10 

ZIVGEV, יש לי הרגשה שאתה כבר מצטער על השאלה...

zivgev פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

חחחח תודה על התגובות הרבות.
flsh, מחשב כבר יש [עם כל הדרישות !] חשבתי לכיוון אחר היות ואני שומע כל מיני ביקורות על הקונסולות אז אמרתי אולי לגוון או משהו חחח

בכל מקרה נראה...

המשך יום טוב לכולם :)

samcom
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

היום רק מתחיל אצל חלקנו :roll:

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #13 

ViruzZ כתב:
flsh כתב:קנה אקס בוקס. אם אתה רוצה גרפיקה באמת טובה ולא ה"HD" של הקונסולות שיש עכשיו ובכלל לחסוך כסף על משחקים ולשחק ברשת ומוכן להשקעה ראשונית גבוה יותר, קנה מחשב. חד משמעית הפלטפורמה למי שלא רוצה לשלם על משחקים ורוצה גרפיקה טובה.

...
רק שחכתה לציין שאין משחקים למחשב. ומלה משחקים טובים יוצאים חודשים אחרי קונסולות.
והסיבה היא שיש אנשים כמוך וכמוני שלא קונים משחקי מחשב (בזמן אחרון אני קונה משחקים מקוריים מהודו ב שליש מחיר ונותן את חלקי למפתחים)

חוץ מזה מחשב למשחקים יותר יקר מאקסבוקס או PS3 בהרבא, מחשב של פחות מ 4K ללא מסך הוא לא מחשב משחקים
...
האמת היא שאני לא גונב משחקים. לא לאקס בוקס, לא לפס3 ולא למחשב. אני קונה את כל המשחקים שלי.
ולהגיד שלמחשב אין משחקים זה מגוחך. אם אין לך מה לשחק אז אתה לא מסתכל בכלל.
וקונסולה שנוצרה עם חומרה בינונית מלפני חצי עשור לא מקבילה למחשב שעולה 4000 שקלים. אפילו לא קרוב. ב4000 שקלים אתה קונה מחשב בכמה רמות מעל מה שהפס3 וה360 יכולים להציג. בפחות אתה קונה משהו שהוא כמה רמות מעל מה שתקבל בקונסולות... כל טיעון הגרפיקה טוב ויפה מול WII אבל מול מחשב שתי הקונסולות הן כבר קשישות מבחינה גרפית.

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

flsh כתב:
ViruzZ כתב:

...

...
האמת היא שאני לא גונב משחקים. לא לאקס בוקס, לא לפס3 ולא למחשב. אני קונה את כל המשחקים שלי.
ולהגיד שלמחשב אין משחקים זה מגוחך. אם אין לך מה לשחק אז אתה לא מסתכל בכלל.
וקונסולה שנוצרה עם חומרה בינונית מלפני חצי עשור לא מקבילה למחשב שעולה 4000 שקלים. אפילו לא קרוב. ב4000 שקלים אתה קונה מחשב בכמה רמות מעל מה שהפס3 וה360 יכולים להציג. בפחות אתה קונה משהו שהוא כמה רמות מעל מה שתקבל בקונסולות... כל טיעון הגרפיקה טוב ויפה מול WII אבל מול מחשב שתי הקונסולות הן כבר קשישות מבחינה גרפית.
...
משחקים לקונסולות OPTIMIZED לחומרה שלהם, זה הסיבא שמשחקים נראים טוב.

לדוגמה, איזה מחשב ב 300USD מחיר של PS3 יכול להציג גרפיקה ברמה כזאת? שלא לדבר על UNCHARTED 2

יש לי מחשב שחזק ב כמה מה PS3 ועדיין לא שיחקתי בשום משחק שנראה טוב כמו U2 או K2
נ.ב. קריסיס 1 לא נחשב, כי הוא יחידי שנראה ממש טוב.

[left]Six Core 1090T @ 4.1Ghz
Graphics: ATI 5850 1Gb
PhysX: Nvidia GT240 512Mb
RAM: 8GB
Sound: X-Fi Fatality Pro
HDD1: Black 1T/64Mb[/left]

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”