כך תעשה לך מקדש קליה ביתי!
רוצה קפה טרי וטוב?
יש לך חצר?
רוצה שהשכנים יסתכלו עליך לפעמים במבט מוזר, בזמן שעשן סמיך המיתמר לשמיים מציף את השכונה בריחות משונים?
רוצה סתם כך להיות מגניב?
בנה לך מקדש קליה!
יש לך חצר?
רוצה שהשכנים יסתכלו עליך לפעמים במבט מוזר, בזמן שעשן סמיך המיתמר לשמיים מציף את השכונה בריחות משונים?
רוצה סתם כך להיות מגניב?
בנה לך מקדש קליה!
-
- סגור - איש לא מבין במה מדובר!
-
- פתוח - איש לא מבין במה מדובר!
-
- 1 - חביתוש לא ממונע 2- כירה ניידת, הברזל שאמורים להפוך לפני השימוש ולהניח עליו את הפינג'ן לא הפוך!
3- כלים: מזלג לערבוב, שעון דיגיטלי ב 10 שח למדידת זמנים, וו מתכת שזורקים בחביתוש כדי לערבב הקפה
4- ארובה 5- מיכל גז ספייר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78801
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אז זהו, שלא. הריחות הם של קפה שנשרף.
שכנה שלי מקומה 5 אמרה לי שהיא מתעוררת ביום שישי אחה"צ כשאני קולה, ותמיד מחדש בטוחה שמשהו נשרף לה בבית.
זה לא מצחיק, וזו קצת בעיה כי זה אומר שהשכנים בקומה 4 ממש סובלים ופשוט לא אומרים כלום.
שכנה שלי מקומה 5 אמרה לי שהיא מתעוררת ביום שישי אחה"צ כשאני קולה, ותמיד מחדש בטוחה שמשהו נשרף לה בבית.
זה לא מצחיק, וזו קצת בעיה כי זה אומר שהשכנים בקומה 4 ממש סובלים ופשוט לא אומרים כלום.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- פלנש
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 540
- נתן תודות: 100 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
נראה לי שלא לכל אחד אותה הרגשה לגבי ריח של קפה בזמן קליה או שהרגע נקלה. זה משתנה מאדם לאדם. לדוגמה, אני אוהב את הריח הזה ולפי הידוע לי השכנים שלי לא מוטרדים ממנו. אבל אני יודע שיש כאלה שסולדים ממנו, כמו שיש כאלה שאוהבים ריח של מנגל ויש כאלה שזה מפריע להם. אבל בכל-זאת מכבדים את זכותו של כל אנש לעשות מה שבא לו בחצר הפרטית שלו.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
רק מקרר בירה ליד חסר
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)