המחשב החדש שלי

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78909
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #1 

טוב, בשעה טובה סיימתי (אחרי לילה לבן) להתקין את המחשב החדש שלי. מארז של COOLER MASTER (למי שמכיר - HAF).

תמונה

עם i7 עם קירור של V8 גם של COOLER MASTER ו-RAID. המחשב החזק והחרישי ביותר שהיה לי.

עכשיו הרעש הצורם ביותר בחדר המחשבים הוא מזגן אינוורטר שסוף סוף אני יכול לדעת אם הוא פועל או לא...

בינתיים WINDOWS 7 רץ יפה על כל 8 ה-CORES, אם כי יש מדי פעם תופעות משונות כגון התופעה שלפעמים ALT+TAB לא בדיוק פועל כצפוי (מישהו ידע שאם לוחצים על ALT TAB ולא עוזבים את ה-ALT ולוחצים על ה-ALT השני זה עובר לשיטת ה-ALT TAB הישנה ממע' ההפעלה הקודמות?).

הלילה הלבן היה בגלל שכיילתי את כל המסכים שמחוברים למחשב, וזה משימה לא פשוטה בכלל. המלצה לפעם הבאה - לקנות את כל המסכים זהים לחלוטין.

השתגעתי מזה שלא הצלחתי למצוא את כפתור ההקלטה ב-MEDIA CENTER. אתם יודעים שכאשר צופים בתוכנית בחלון אם החלון מספיק קטן אין כפתור הקלטה?!

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2316 פעמים

שליחה #2 

תתחדש ותיהנה!! נחמד לשמוע שבנית לעצמך מחשב על שקט, וזו גם המלצה נחמדה למארז שקט לחדר העבודה.

לגבי המדיה סנטר, לא כל כך הבנתי את השאלה שלך. בד"כ נהוג ללכת ללוח המשדרים ולבחור משם הקלטה, שמתחילה מיידית אם התוכנית משודרת כרגע.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

bg1987
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1232
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #3 

תתחדש!
מה המפרט המלא של המחשב.
כמה (ואיזה?) מסכים יש לך

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6606
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

תתחדש עפר ! רק במחשב האחרון שהרכבתי סוף סוף שמתי דגש על מארז שקט ואוורור מתאים, וההבדל הוא עצום (Y)

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78909
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #5 

זה כבר המחשב המושקט השלישי שלי ובכל פעם אני מקצין את הדרישות. הפעם יש לי 4 מאווררים ענקיים באמת... ה-V8 הופך את זה לבכלל מפלצת וזה נראה כמו פצצה אטומית או משהו דומה...

יש גם הכנה במארז לקירור מים, אבל זה לא בשבילי...

כרגע מחוברים לו שני מסכים עיקריים, אבל מכיוון שחדר הבדיקות שלנו זה דלת ממול לחדר העבודה שלי, אפשר להבין לאן הרוח נושבת בנוגע לשימוש במכשיר בתור HTPC אפשרי...

דאגתי שיהיה לו כמה שיותר אפשרויות, כולל FIREWIRE (עריכת סרטים - בשביל זה צריך שני מסכים מינימום), וכ-20 יציאות USB, פלוס אפשרות להכנסה של עד 4 כרטיסי PCI (לוחות אם עם הרבה יציאות PCI זה מצרך נדיר).

ככרטיס מסך בחרתי ב-NVIDIA GTX 465 עם 1GB GDDR5.

עדיין לא עשיתי לו OVERCLOCKING אבל בשל המארז זה מתבקש ולכן גם יבוצע אחרי שאוודא שהתקנת המחשב יציבה.

המחשב עצמו ב-RAID 1 בלבד (למרות שהזמנתי ב-RAID 5, התברר שב-REVISION 2 של לוח האם הפסיקו לתמוך בזה ולכן החלטתי לא להפסיד זמן ולהמשיך עם RAID 1 למרות הנסיון הלא מוצלח שלי עם זה במחשב שלפניו). המחשב DUAL BOOT ומריץ גם XP, חוץ מזה שיש לי גם 3 מערכות VM שונות בשביל להריץ XP בווריאציות שונות.

זהו. מחשב חביב, עכשיו צריך לחשוב מה עושים איתו :)

kipikipod
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1617
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

שליחה #6 

oferlaor כתב:זה כבר המחשב המושקט השלישי שלי ובכל פעם אני מקצין את הדרישות. הפעם יש לי 4 מאווררים ענקיים באמת... ה-V8 הופך את זה לבכלל מפלצת וזה נראה כמו פצצה אטומית או משהו דומה...

יש גם הכנה במארז לקירור מים, אבל זה לא בשבילי...

כרגע מחוברים לו שני מסכים עיקריים, אבל מכיוון שחדר הבדיקות שלנו זה דלת ממול לחדר העבודה שלי, אפשר להבין לאן הרוח נושבת בנוגע לשימוש במכשיר בתור HTPC אפשרי...

דאגתי שיהיה לו כמה שיותר אפשרויות, כולל FIREWIRE (עריכת סרטים - בשביל זה צריך שני מסכים מינימום), וכ-20 יציאות USB, פלוס אפשרות להכנסה של עד 4 כרטיסי PCI (לוחות אם עם הרבה יציאות PCI זה מצרך נדיר).

ככרטיס מסך בחרתי ב-NVIDIA GTX 465 עם 1GB GDDR5.

עדיין לא עשיתי לו OVERCLOCKING אבל בשל המארז זה מתבקש ולכן גם יבוצע אחרי שאוודא שהתקנת המחשב יציבה.

המחשב עצמו ב-RAID 1 בלבד (למרות שהזמנתי ב-RAID 5, התברר שב-REVISION 2 של לוח האם הפסיקו לתמוך בזה ולכן החלטתי לא להפסיד זמן ולהמשיך עם RAID 1 למרות הנסיון הלא מוצלח שלי עם זה במחשב שלפניו). המחשב DUAL BOOT ומריץ גם XP, חוץ מזה שיש לי גם 3 מערכות VM שונות בשביל להריץ XP בווריאציות שונות.

זהו. מחשב חביב, עכשיו צריך לחשוב מה עושים איתו :)
...
לא אוהב את CM.
לדעתי נוקטואה יכלה להיות בחירה טובה יותר לקירור המעבד.
יכולת לחסוך כסף בכ. מסך ולקחת GTX460 שהרבה יותר משתלם מה465, לקחת דיסק קשיח אחד ולקנות SSD נורמלי במקום הRAID.

האם אנחנו מדברים על צ'יפסט X58 או P55 ? כי בלוחות X58 אפשר למצוא כמעט את כל הפיצ'רים שביקשת בקלות.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”