מבקש המלצה למסך 26-27" + זרוע
שלום,
מחפש מסך בגודל 26-27" - שישולב במטבח, הוא יורכב על קיר שרובו מאוכלס בארונות המטבח - אז אין מקום למסך שגדול מהגודל הזה.
מרחק הצפיה יהיה מטר-מטר וחצי, לפעמים קצת יותר.
כרגע בעיקר מתוכננת צפיה בתכני SD, תכני HD כמעט ולא.
ידוע לי שלתכני SD מומלצים בעיקר מסכי פלזמה, אבל המטבח מאד מואר, ואני חושש מבעיית ההשתקפויות שקיימת על פלזמות... כך שאם תמליצו על מסך פלזמה - אשמח אם זה יהיה כזה שבעיות ההשתקפות לא יורגשו בו.
בשלב זה לפחות, המסך לא יחובר למערכת שמע, כך שרצוי מאד שהרמקולים המובנים בו יהיו טובים (המסך ישמש גם להאזנה למוזיקה/רדיו דרך הממיר).
כמו כן - אשמח אם תמליצו על זרוע שתתאים להתקנה קירית, שתאפשר כמה שיותר חופש תנועה לכיוון המסך.
המון תודה מראש!
דודי
מחפש מסך בגודל 26-27" - שישולב במטבח, הוא יורכב על קיר שרובו מאוכלס בארונות המטבח - אז אין מקום למסך שגדול מהגודל הזה.
מרחק הצפיה יהיה מטר-מטר וחצי, לפעמים קצת יותר.
כרגע בעיקר מתוכננת צפיה בתכני SD, תכני HD כמעט ולא.
ידוע לי שלתכני SD מומלצים בעיקר מסכי פלזמה, אבל המטבח מאד מואר, ואני חושש מבעיית ההשתקפויות שקיימת על פלזמות... כך שאם תמליצו על מסך פלזמה - אשמח אם זה יהיה כזה שבעיות ההשתקפות לא יורגשו בו.
בשלב זה לפחות, המסך לא יחובר למערכת שמע, כך שרצוי מאד שהרמקולים המובנים בו יהיו טובים (המסך ישמש גם להאזנה למוזיקה/רדיו דרך הממיר).
כמו כן - אשמח אם תמליצו על זרוע שתתאים להתקנה קירית, שתאפשר כמה שיותר חופש תנועה לכיוון המסך.
המון תודה מראש!
דודי
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
jitzjitz כתב:עדכון קל:
הסתכלתי עכשיו ב"זאפ", מסתבר שלא קיימים מסכי פלזמה בגדלים הללו... אז כנראה שההתלבטות "נחסכה" לי, והאפשרות היחידה היא מסך LCD...
תבדוק בסופרים יש מסכים של סמסונג בגודל 26-27 במחירים די טובים .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"