moving pictures- מייבא חלק מהתקצירים באנגלית וחלק בעברית,למה?
טוב, לא הצלחתי, לאחר מלא ניסיונות של שינוי שמות סרטים , לתת לו לעדכן מאתר סרטים.. שום דבר לא עוזר..
אני לא ממש רוצה לחזור לגרסא ישנה של MOVING PICTURES , אולי לעדכן את הסקיפט של ארז , איכשהו?
מה אצל כולם עובד טוב, רק אצלי הבעיה?
אני לא ממש רוצה לחזור לגרסא ישנה של MOVING PICTURES , אולי לעדכן את הסקיפט של ארז , איכשהו?
מה אצל כולם עובד טוב, רק אצלי הבעיה?
אתר sratim.co.il (ממנו נמשך המידע) הוא לא אמין במיוחד ופעמים רבות פועל בצורה איטית.
יכול להיות שהפלאגין לא הצליח להוריד מהאתר ולכן פנה ל-IMDB בשביל להוריד את המידע. הסרטים באנגלית הם סרטים חדשים שהוספת?
המלצה שלי היא להוסיף כל פעם סרט אחד. לאתר סרטים קשה להתמודד עם מספר בקשות...
בקשר לבעייה שלך אתה, כדי להכריח אותו להוריד מאתר סרטים, פשוט תבטל את שאר ה-Grabbers מההגדרות. לגבי הסרטים שכבר באנגלית, תסמן אותם כ-Ignore בהגדרות של הפלאגין (ע"י בחירת הסרט ולחיצה על X). לאחר מכן תיכנס ללשונית שבה מגדירים את התיקיות ייבוא ושם יש אפשרות לבצע Unignore All Files.
יכול להיות שהפלאגין לא הצליח להוריד מהאתר ולכן פנה ל-IMDB בשביל להוריד את המידע. הסרטים באנגלית הם סרטים חדשים שהוספת?
בקשר לבעייה שלך אתה, כדי להכריח אותו להוריד מאתר סרטים, פשוט תבטל את שאר ה-Grabbers מההגדרות. לגבי הסרטים שכבר באנגלית, תסמן אותם כ-Ignore בהגדרות של הפלאגין (ע"י בחירת הסרט ולחיצה על X). לאחר מכן תיכנס ללשונית שבה מגדירים את התיקיות ייבוא ושם יש אפשרות לבצע Unignore All Files.
אני אנסה כשאגיע הבייתה בערך- תודה, רק תזכיר לי איך אני מגיע לGRABBERS בגרסאות החדשות של מדיה פורטל זה השתנה ולא מצאתי את המיקום .., תודהerezr כתב:אתר sratim.co.il (ממנו נמשך המידע) הוא לא אמין במיוחד ופעמים רבות פועל בצורה איטית.
בקשר לבעייה שלך אתה, כדי להכריח אותו להוריד מאתר סרטים, פשוט תבטל את שאר ה-Grabbers מההגדרות. לגבי הסרטים שכבר באנגלית, תסמן אותם כ-Ignore בהגדרות של הפלאגין (ע"י בחירת הסרט ולחיצה על X). לאחר מכן תיכנס ללשונית שבה מגדירים את התיקיות ייבוא ושם יש אפשרות לבצע Unignore All Files....