ערוץ 1 והמשך שידורי HD ( יש המשך ? )
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
האם מאז סיום המונדיאל שידר ערוץ 1 ב HD תוכן שאינו קשור למונדיאל ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אני חייב לציין שברגע שהרשות השנייה תכניס את הערוץ הראשון בHD לתוך חבילת עידן+, יהיו הרבה אנשים שיחשבו בשנית אם כדאיי בשבילם להישאר בחברת יס או הוט.
לי נראה שזה די סטנדרט שיהיה לפחות ערוץ אחד בHD בחינם ללא צורך בתשלום מסוים או התחייבות מסויימת.
לי נראה שזה די סטנדרט שיהיה לפחות ערוץ אחד בHD בחינם ללא צורך בתשלום מסוים או התחייבות מסויימת.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
ממה שהצלחתי להבין מהימים האחרונים, כל סדרה שיש להם ב-HD הם משדרים ב-HD (כמו LIFE ו-CSI) אבל בשידורי אולפן (מהדורות ומגזינים) הם כנראה עדיין מתארגנים ולכן השידורים האלה הם עדיין ב-SD.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
יש באיזה שהוא מקום פרסום של התוכניות שישודרו או שזה ב"שלוף" מדשרים מה שיש בלי לתכנן ?9000es כתב:בינתיים הערוץ הראשון ב HD מעולה .........![]()
![]()
![]()
...
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Lior_M כתב:יש באיזה שהוא מקום פרסום של התוכניות שישודרו או שזה ב"שלוף" מדשרים מה שיש בלי לתכנן ?9000es כתב:בינתיים הערוץ הראשון ב HD מעולה .........![]()
![]()
![]()
......
Lior_M
נכון ... בינתיים אין תוכניה מסודרת .. אבל כל כך נעים לצפות בחדשות .... ובכל תוכן אחר שמשודר פשוט גורם לי להנות מכל מה שהם משדרים .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
amittzoramittzor כתב:ואת שידורי ה SD הם עדיין מעבירים באיכות משופרת בערוץ 511?...
נכון מאוד גם רמת השידור ב SD בערוץ 511 היא המצויינת . ומשודרת ב 4-3 .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
אני חושב שההסכם עם החברה שסיפקה את המצלמות HD פג עם תום המונידאל, אז אין להם יכולת שידור תוכן מקורי ב-HD יותר.
אותי מעניין לדעת בעיקר איך הם מתכוונים להמשיך ולשדר תוכן מקורי ב HD כשכרגע יש רק ניידת שידור אחת בישראל.
לדוגמא - נניח והם יצליחו לרכוש את הזכויות של הכדורגל, והמשחק ביום שני יהיה מול משחק מליגת העל בכדורסל שמשודר בספורט 5HD
לדוגמא - נניח והם יצליחו לרכוש את הזכויות של הכדורגל, והמשחק ביום שני יהיה מול משחק מליגת העל בכדורסל שמשודר בספורט 5HD